Ben Mod Diyilim Ama Özelden Msn Verirsen djbelaaa Kardeş Sorun Cıkmaz,Sapı Var Sapsızı Var Eklerler Falan
senin le aynı lv de bir asası cok zor kesersin asas kadar sağlam bir char yoktur ( 72 bp hariç ) asas minor warken çok avantajlı mesela 2 gün önce daha lv 55 olmama rağmen delos da 63 karus warrior daldı ve kestim aşırı seri vurur sağlam hp doldurur 200 400 ac büyük avantajdır %5 %10 ile boss eventlerde felankor talos ultima vs. vs. gibi yaratıklardan drop bile alabilirsin
Yani İyi bi seçim tebrikler [ TAKASI YÜZ YÜZE YAP ]
Anlıyorum arkadaslar.. VaLLa biraz bakam dusuncem..
quote:
Orjinalden alıntı: Burakalemun
senin le aynı lv de bir asası cok zor kesersin asas kadar sağlam bir char yoktur ( 72 bp hariç ) asas minor warken çok avantajlı mesela 2 gün önce daha lv 55 olmama rağmen delos da 63 karus warrior daldı ve kestim aşırı seri vurur sağlam hp doldurur 200 400 ac büyük avantajdır %5 %10 ile boss eventlerde felankor talos ultima vs. vs. gibi yaratıklardan drop bile alabilirsin
Yani İyi bi seçim tebrikler [ TAKASI YÜZ YÜZE YAP ]
eet Yüz yüze yap ama X'te 66 warrior item olmadıkca iş yapmaz gibime geliyor...Rogue 4Ever
warior +75 olmadan asasın karçısında pek fazla şansı olmaz daRkfuN3r4L Xigenondan beni bilirsin 58 lwl olmama rağmen +65 çoğu warioru devirmişimdir
sen hangisiyle oynamak içinden geliyorsa onla oyna
Warrior dan vazgeçme derim
Hemde o kadar kasmışsın
Konu yanlış yerde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme