Şimdi Ara

66 WaRRioR'umu Takas..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Warriordan cok sıkıldım.. Suan char 66 LvL %90 .. Asas la takas etcem ama herkes diyo warrior bırakılırmı fln falan.. Napıyım sizce ya

• sıkıldıysan takas et tabiiki sana kalmış bir şey.sıkılmadıysan durmak yok yola devam
  • ßilmem ki kasamıyorum.. Adam qibi clan yoq asas deqisiqLiq oLur qaz verir hemde asasla biraz daha iyi oynuyorum warrior'a qore combo vs bakımından..
  • sıkıldım diyorsun sıkıldıysan ver tabi wariorun yeri ayrdır sen bilirsin
    bide asas kac lwl ?itemler falan ne ona gore takas et
  • 66 %90 bi warriora en az bi 68-69 asas veren olur ama bencede deişme devam et warriorla tabi karar senin
  • 66 %90 diyosun deki 67 birazdaha sabret 70 ol ondan sonra Gör....
  • kendi paşa gönlün bilir ama bence asas kullanmak daha eğlenceli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben olsam warioru kesinlikle degismem hem 70 e az kalmıs ama sen bilirsin
    asas oyunculuk ister iyi biliyosan sorun yok
  • saticaksan melihduzce@hotmail.com ekle lutfen
  • Ben Mod Diyilim Ama Özelden Msn Verirsen djbelaaa Kardeş Sorun Cıkmaz,Sapı Var Sapsızı Var Eklerler Falan
  • senin le aynı lv de bir asası cok zor kesersin asas kadar sağlam bir char yoktur ( 72 bp hariç ) asas minor warken çok avantajlı mesela 2 gün önce daha lv 55 olmama rağmen delos da 63 karus warrior daldı ve kestim aşırı seri vurur sağlam hp doldurur 200 400 ac büyük avantajdır %5 %10 ile boss eventlerde felankor talos ultima vs. vs. gibi yaratıklardan drop bile alabilirsin

Yani İyi bi seçim tebrikler [ TAKASI YÜZ YÜZE YAP ]
  • Anlıyorum arkadaslar.. VaLLa biraz bakam dusuncem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burakalemun

senin le aynı lv de bir asası cok zor kesersin asas kadar sağlam bir char yoktur ( 72 bp hariç ) asas minor warken çok avantajlı mesela 2 gün önce daha lv 55 olmama rağmen delos da 63 karus warrior daldı ve kestim aşırı seri vurur sağlam hp doldurur 200 400 ac büyük avantajdır %5 %10 ile boss eventlerde felankor talos ultima vs. vs. gibi yaratıklardan drop bile alabilirsin

Yani İyi bi seçim tebrikler [ TAKASI YÜZ YÜZE YAP ]

eet Yüz yüze yap ama X'te 66 warrior item olmadıkca iş yapmaz gibime geliyor...Rogue 4Ever

• warior +75 olmadan asasın karçısında pek fazla şansı olmaz daRkfuN3r4L Xigenondan beni bilirsin 58 lwl olmama rağmen +65 çoğu warioru devirmişimdir
  • sen hangisiyle oynamak içinden geliyorsa onla oyna
  • Warrior dan vazgeçme derim

Hemde o kadar kasmışsın
  • Konu yanlış yerde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.