gtx 660 la AA açık 1920 1080 Full ayarlarda sadece shadow u kapatıp hiç takılmadan oynuyorum kasma yok öyle düşün yani oyunlar crysis 2, far cry 3
ben kimsiyi bir şeye zorlamadım şahidin var mı nvidicilarda yapmaz öyle şey ama amdciler yapar
quote:
Orijinalden alıntı: ginnix
quote:
Orijinalden alıntı: frank white
video düzenlerken cuda çevirirken cuda çok işe yarıyor artısı çok var artı nvidia desteği özellikle oyunlara yatırım yapıp kendi kartlarına özel physx fps artışı gibi destek her türlü yararı vardır amdnin oyuncu pc kurucaksan nvidia şaşılmaz amd bütçe dostu o da kabul ediyor zaten
Aynen öyle. AMD ciler fakirlikten kafayı yemişler. Gelmiş bize sataşıyolar işte kendi çabalarıyla bi çırpınıştalar. Paranız yoksa bizim suçumuz ne? Kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş aynı o hesap
fakırde degılım bilincli araştırmacı bir kullanıcıyım. param kadar ekran kartıda alırım. gtx 670 ıle 7950 oyun performansında arasında bana gore az bır fark olmasına ve aldıgım zaman kasımın 3 u yada 5 sıydı. 738 tl verıp kartımı aldım . o zaman msi gtx 670 guzel gelıyordu gozume arada 300 lıraya yakın fark vardı. gıttım aradakı o farkı gtx670 şe verıcegıme ssd aldım. cokta memnunum. cokta guzel tercıh yaptım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme