Şimdi Ara

660 Ti ve gerçek yüzü ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
5.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi sonuç ne, 660 ti nin foyası çıktı mı meydana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ginnix

quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

660 Ti 192 bit, GTX 295 896 bit

aynen öyle kardeşim bende bunu anlatmaya çalışıyorum millete ama anlamadılar gitti şu bit olayının önemini. Kartı aldığım zamanda beni en çok cezbeden özelliklerinden birisi 896 bit olmasıydı ve bu karttan sonraki çıkan hiç bir kart bu bant genişiliğini aşamadı. Dx 11 diye gidipte 192 bitlik kart vs alınmaz.

• Nvidia toplatıyor bütün 660ti leri mesaj geldi ayıca bizzat Jen-Hsun Huang dan özür mesajı aldım, "ben bi hata yaptım o kartın isminin sonuna Ti koymayacaktım, hep ondan oldu, bir hafta içinde özrümün nişanesi olarak geforce gtx Titan gönderiyorum size " diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: strider_venom

şimdi sonuç ne, 660 ti nin foyası çıktı mı meydana

ne foyası allahınızın aşkına kart güzel bellek performansı fazla istemeyen oyunlarda az OC ile stck 670 performansı sunuyor iyi yani
  • çamur at izi kalsın yanii
  • 2-3 oyunda fizik var ama o 2-3 oyunu arkadaşın fizikli oynarken ağzının suyu akar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

quote:

aynen öyle kardeşim bende bunu anlatmaya çalışıyorum millete ama anlamadılar gitti şu bit olayının önemini. Kartı aldığım zamanda beni en çok cezbeden özelliklerinden birisi 896 bit olmasıydı ve bu karttan sonraki çıkan hiç bir kart bu bant genişiliğini aşamadı. Dx 11 diye gidipte 192 bitlik kart vs alınmaz.

896 bit mi
    2 x 448 bit olmasın o
    forumda kim kimi kandırıyor o bile belli değil yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 18 Şubat 2013; 12:35:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

quote:

quote:

896 bit mi
    2 x 448 bit olmasın o

o arkadaşın çocukluğuna inmek lazım bence..

295 ile nasıl bir bağı var çözmek gerek..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

896 bit mi
    2 x 448 bit olmasın o

Hala 512 bit çıkmadı.

• Nerde fanboy fanman fanguy artık nederseniz size bırakıyorum buraya hücum etmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup548

Adam gskil ekran kartı demiyor orada en kaliteli fiyatıda o oranda yüksek ürünleri sıralamış.
    Evga nasıl en çok satılan olsun ki fiyatıyla parası olan basar alır o ayrıda herkesin parası vardamı evga alıyo en çok satılan kart mantıken orta sınıf bi kart olması gerekir,yanlış anlamayın evga kötü demedim,
    Galaxy nasıl en çok satılan telefon olsun,eğer öyle olsa herkesin elinde galaxy s3 görürdün ,parası olan alıyor haliyle en çok satılan telefonun ortanca sınıf bir telefon olması gerekir.
    En iyi ekran kartı gtx690 diyelim veya hd7970 yarın vatan bilgisyara girdiğinde en çok satan ekran kartları sıralamasında gtx690 görsen şaşırmazmısın.
    İşte evganın en çok satan ekran kartı olmasıda bunun gibi.
    Umarım anlatabilmişimdir.

Miyaw1'in asıl anlatmak istediği newegg teki listenin gerçeği yansıtmadığı,gskill güzel ekran kartı üretiyor derken dalga geçmeye çalışmışsın ama komik duruma düşmüşsün...

Öncellikle arkadaşa göre referans tasarımlar özel tasarımlara göre aynı fiyat olmasına rağmen neden daha çok yorum alıp daha çok satılıyor, bu işte bir iş var demiş ve gerçeği yansıtmadığını söylemiş. arkadaşın o referans dediği kart evga. ülkemizde satılmamasına rağmen bir çok hayranı var. yakında ülkemize de gelecek o zaman göreceksin ki çoğu kişinin imzasında evga olacak. evgayı normal referans tasarımlı kartlarla kıyaslayamazsın. Birde o tablonun yorumlara göre yapıldığını söylemiş. Yani işsiz güçsüz insanlar hangi karta daha çok yorum yapıyorsa o kart daha çok satılıyormuş gibi gösteriliyor demiş. ama verdiğim linke bakarsanız öyle birşey yok. örneğin 239 yorumlu evga gtx680 58 yorumlu sapphire hd7850 az satmış görünüyor.bu da arkadaşın tezini çürütmeye yetiyor. sana göre ise herkesin gtx670 alacak parası yok. bu yüzden newegg gerçeği yansıtmıyor. forumdaki gtx kulübüne bakarsan Türkiye gibi Amerika'ya göre alım durumu daha düşük bir ülkede bile kepler serisi en çok kullanılan kart gtx680. Türkiye'de bu kadar gtx680 kullanan varken Amerika'da gtx670'in bu kadar satması niye seni bu kadar şaşırtıyor. Sen herkesin sistemindeki kartı herkesin elindeki telefonu görüyormusun ki bu satış tablosu yanlış, herkes orta düzey bir kart kullanmalı diyorsun. Hadi newegg'i geçtim o yalan. steam ne peki linke göre newegg'deki bilgiler doğru. steam'de yeni seri kartlar içinde en çok kullanılan kartın gtx670 sonra gtx680 ve 660ti olduğunu söylüyor. oda mı yalan. hadi o da yalan diyelim. nvidia bu yıl 1 milyar doların üzerinde gelir ettiğini açıklarken amd zarar açıklıyor. Bu da mı yalan. Buda yalan olsun. Bu durumda hepsi yalan olduğuna göre o zaman fanatikliğe devam. Amd akar, havada karada döver, tokat manyağı var. Yürü be advanced moron devices kim tutar seni

Bu arada arkadaşın havasını yesinler Ben new york'ta yaşıyorum. Amerikalıyım. Baktım Türkiye'deki insanlar newegg'i benden daha iyi biliyorlar biraz post kasıyım dedim. Amerika'da yaşadığım için Türkçe'yi unuttum bu yüzden derdimi çok iyi anlatamıyorum Yalnız benden ona kardeş tavsiyesi. Amerika'nın havasına fazla kapılıp anadilini unutacak kadar zavallı olmasın. Tv'de görüyoruz Amerika'da yaşayan türklerle ropartaj yaptıklarında adamlar ingilizceyi aksanıyla beraber şakır şakır konuşurken anadillerinden iki kelimeyi yan yana getiremiyorlar

• AMD ARM ya da ARB ile birleşeek diyorlardı doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

896 bit mi
    2 x 448 bit olmasın o

Hala 512 bit çıkmadı.

of oooofff
    http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-280/specifications

gtx 280

Memory Interface Width 512 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 18 Şubat 2013; 15:11:45 >

• quote:

of oooofff

gtx 280

onun 5 lisini azmı kullandım zamanında

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

of oooofff

gtx 280

onun 5 lisini azmı kullandım zamanında

bende 75 lisini kullanmıştım eskiden iyiydi batman oynamıştım physx açınca 2-3 kareye düşüp süründüğünü bilirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Miyaw1
    Evet 6950 kullaniyorum. Oyunda oynuyorum. Driver guncellenmesini takip etmiyorum eger guncelleme isterse guncelletiyorum.

Anlamadigim hata almissin directx desteklemediginden. Gidip bi google da arat sebeb neymis diye eger caresiz bir olaysa siz bu hatalari nasil aliyorsunuz merak ediyorum gercekten. Senin dedigin oyunu oynamadim ama bugune kadar problem olsaydi ati kartlar zaten almazdim.

sistemde bilimum directx vb herşey yüklüydü gayet güzeldeçalışıyordu durduk yere bozuldu yeniden yükleyince düzeldi.
    Sırf ben değil birçok kişi buna benzer sorunlar yaşıyor.Sanırım sen pek sık driver güncellemiyorsun ki bu tarz hatalar ile pek karşılaşmamışssın.
    13.xx driverlarını deneyipte sorun yaşadığı için 12.11 li driverlara dönen çok kişi var.

Hocam sorun yasamak zaten normal birsey update ediyorsun birseyi. Bu atiye has bir durum degil. Bugun hangi yazilimi update edersen et gene bir sorun cikabilir. Sonucta var olan bir yapinin ustune eklemeler yapiyorsun. Ha bana sorarsan bende bug ile karsilastim bir ara ama cidden aldigin sorunu 5dk lik google arastirmasi ile cozebiliyorsan ama gidip sen bunu yapmiyorsan ustune birde ati driverlari kotu diyorsan o senin usengecligin. Nvidia da kullandim ben onda daha fazla sorun yasamadim ha onu uzun sure kullandim ama azda canimi sikmadi nvidia. Nvidia kotu demiyorum ama ikiside ayni bana gore. Ikisinide taktim bilgisayara calisti. Oyunumuda oynadim. Istedigi zaman updatede yaptim. Yani bazi insanlar cok takiyor/goruyor bu tip seyleri.

quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

Öncellikle arkadaşa göre referans tasarımlar özel tasarımlara göre aynı fiyat olmasına rağmen neden daha çok yorum alıp daha çok satılıyor, bu işte bir iş var demiş ve gerçeği yansıtmadığını söylemiş. arkadaşın o referans dediği kart evga. ülkemizde satılmamasına rağmen bir çok hayranı var. yakında ülkemize de gelecek o zaman göreceksin ki çoğu kişinin imzasında evga olacak. evgayı normal referans tasarımlı kartlarla kıyaslayamazsın. Birde o tablonun yorumlara göre yapıldığını söylemiş. Yani işsiz güçsüz insanlar hangi karta daha çok yorum yapıyorsa o kart daha çok satılıyormuş gibi gösteriliyor demiş. ama verdiğim linke bakarsanız öyle birşey yok. örneğin 239 yorumlu evga gtx680 58 yorumlu sapphire hd7850 az satmış görünüyor.bu da arkadaşın tezini çürütmeye yetiyor. sana göre ise herkesin gtx670 alacak parası yok. bu yüzden newegg gerçeği yansıtmıyor. forumdaki gtx kulübüne bakarsan Türkiye gibi Amerika'ya göre alım durumu daha düşük bir ülkede bile kepler serisi en çok kullanılan kart gtx680. Türkiye'de bu kadar gtx680 kullanan varken Amerika'da gtx670'in bu kadar satması niye seni bu kadar şaşırtıyor. Sen herkesin sistemindeki kartı herkesin elindeki telefonu görüyormusun ki bu satış tablosu yanlış, herkes orta düzey bir kart kullanmalı diyorsun. Hadi newegg'i geçtim o yalan. steam ne peki linke göre newegg'deki bilgiler doğru. steam'de yeni seri kartlar içinde en çok kullanılan kartın gtx670 sonra gtx680 ve 660ti olduğunu söylüyor. oda mı yalan. hadi o da yalan diyelim. nvidia bu yıl 1 milyar doların üzerinde gelir ettiğini açıklarken amd zarar açıklıyor. Bu da mı yalan. Buda yalan olsun. Bu durumda hepsi yalan olduğuna göre o zaman fanatikliğe devam. Amd akar, havada karada döver, tokat manyağı var. Yürü be advanced moron devices kim tutar seni

Bu arada arkadaşın havasını yesinler Ben new york'ta yaşıyorum. Amerikalıyım. Baktım Türkiye'deki insanlar newegg'i benden daha iyi biliyorlar biraz post kasıyım dedim. Amerika'da yaşadığım için Türkçe'yi unuttum bu yüzden derdimi çok iyi anlatamıyorum Yalnız benden ona kardeş tavsiyesi. Amerika'nın havasına fazla kapılıp anadilini unutacak kadar zavallı olmasın. Tv'de görüyoruz Amerika'da yaşayan türklerle ropartaj yaptıklarında adamlar ingilizceyi aksanıyla beraber şakır şakır konuşurken anadillerinden iki kelimeyi yan yana getiremiyorlar

Yav ben sana laf anlatamiyacam. Daha nerede sarcasm yaptigimi bile cozemiyorsunki orada sana kapitalizmi aciklamaya calistim. Bana steam uzerinden kaynak gosteriyorsun. Sen hic daha onceden beri takip ediyormusun o listeyi? O senin gosterdigin 670 grubu hep aynidir sayisi hep aynidir. Daha once 570 dir o sonra bizimkiler yeni ekran karti almistir. Ondan once 5870 dir o grup. Bunuda sana uzun anlatcaktim ama bosu bosuna klavyemi eskitmiyim. Omrunden yiyorum sana cevap yazarken.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakup548
    "Bildiğin evga gibi ülke" yazısını okuyunca öldüm :D

Yalanmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyaw1 -- 18 Şubat 2013; 17:36:49 >
  • quote:

Ha bana sorarsan bende bug ile karsilastim bir ara ama cidden aldigin sorunu 5dk lik google arastirmasi ile cozebiliyorsan ama gidip sen bunu yapmiyorsan ustune birde ati driverlari kotu diyorsan o senin usengecligin.

benim gibi yüzlerce ekran kartı kullanmış hatta zamanında hd 4870 ile physx çalıştırmış birine bunu söylüyorsan daha da birşey demiyorum.
    yaşadığım sorun araştırma ile çözülecek sorun değil bildiğin driver sorunu.

buyur tıkla
    http://forum.donanimhaber.com/m_35378249/mpage_1/key_/tm.htm

bu da üşengeç olmadığını gösterir sanırım
    http://resim.donanimhaber.com/m_70539752/mpage_1/key_xeon+e3/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 18 Şubat 2013; 17:57:28 >

• quote:

Yav ben sana laf anlatamiyacam. Daha nerede sarcasm yaptigimi bile cozemiyorsunki orada sana kapitalizmi aciklamaya calistim. Bana steam uzerinden kaynak gosteriyorsun. Sen hic daha onceden beri takip ediyormusun o listeyi? O senin gosterdigin 670 grubu hep aynidir sayisi hep aynidir. Daha once 570 dir o sonra bizimkiler yeni ekran karti almistir. Ondan once 5870 dir o grup. Bunuda sana uzun anlatcaktim ama bosu bosuna klavyemi eskitmiyim. Omrunden yiyorum sana cevap yazarken.

Yazıklarından en ufak birşey anlamadım dersem eminim şaşırmazsın. Senin Türkçe bayağı gitmiş. sarcasm yapmak ne, kapitalizmi nerde anlatmaya çalıştın, steamde grup mu kuruluyor. Neyse boşver, ne sen benim yazıklarımı anlıyorsun ne ben senin yazdıklarını. Belliki anlaşamayacağız. Sana göre amd'nin driverları da sağlam nividia göre daha çok satıyor, ilerisi de çok parlak olabilir saygı duyarım. Bana göre öyle değil ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 18 Şubat 2013; 17:52:44 >

• quote:

quote:

Ha bana sorarsan bende bug ile karsilastim bir ara ama cidden aldigin sorunu 5dk lik google arastirmasi ile cozebiliyorsan ama gidip sen bunu yapmiyorsan ustune birde ati driverlari kotu diyorsan o senin usengecligin.

benim gibi yüzlerce ekran kartı kullanmış hatta zamanında hd 4870 ile physx çalıştırmış birine bunu söylüyorsan daha da birşey demiyorum.
    yaşadığım sorun araştırma ile çözülecek sorun değil bildiğin driver sorunu.

buyur tıkla
    http://forum.donanimhaber.com/m_35378249/mpage_1/key_/tm.htm

Ya o zaman bidaha alma ati ekran karti. Yani bu cok basit bisey. Dert ettigin sorunla ben henuz karsilasmadim. Ben sana kotuluk amaciyla soylemedim bunu yani demek istiyorum bazi insanlar cok takiyorlar boyle sorunlara sadece kisasi bu. Takiyorsan bidaha alma ati ekran karti bunuda tecrube olarak kenara koy yani.

Oteki arkadasada bisey demek istemiyorum artik. Bana gicik kapti gibi. Orada eglence olsun diye yazdigim seyleri ciddiye almisya ona sastim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.