Şimdi Ara

6600,3650,Ngage,SX1... de Gmail POP3 artık mümkün (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hotmail ayarı yapmamız gerekiyo mu hıc denemedım sımdıye kadar?
  • Dostlar özür diliyorum. hesabı birkaç dakika gmail almak için açtım interwap kullanıldığı için interwap2005@yahoo.com olarak açtım. tekrar özür diliyorum. davetiye bekliyorum.
  • hotmail pop3 desteklemiyor
  • davetiyen gönderildi
  • quote:

Orjinalden alıntı: =PKMN=Usta_AsH

hotmail pop3 desteklemiyor

ya arkadaşlar bazıları g-mail (veya herhangi bi adresi) msn de kullanabiliyolar, bunun nasıl yapıldığını bilen var mı?
  • teşekkürler
    ercan_karakus

davetiyeyi aldım.
    Yahoo blank klasörüne atmış.
    Şu an kullanıyorum.
    çok sağol.
    Şimdi SX1 e uyarlasam çok iyi olacak.
    Üstünde çalışacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercan_karakus

quote:

hotmail pop3 desteklemiyor

ya arkadaşlar bazıları g-mail (veya herhangi bi adresi) msn de kullanabiliyolar, bunun nasıl yapıldığını bilen var mı?

www.msn.com a gir ardından sağ üst köşede Sign in var oraya tıkla açılan sayfada solda Register var ona gir
    formu doldur e-mail adresine kullanmak istediğin maili yaz ve o mail senin .NET passport un olur

• quote:

Orjinalden alıntı: eliot

Account Name: Gmail gb birşey olabilir farketmez istediğinizi yazın
    E-mail adress: mailiniz@gmail.com şeklinde adresiniz
    Display name: Görünmesini istediğiniz isim
    Mail Server Type: POP3
    Incoming Mail Server: pop.gmail.com
    Outgoing Mail Server: smtp.gmail.com
    User Name: mailiniz@gmail.com (full e-mail adresiniz @gmail.com da dahil)
    password: Şifreniz
    Get Entire message : işaretli ise tüm mesajı download eder aksi halde sadece başlık
    Advanced settings e girilir
    Secure Pop Login boş bırakılır
    SMTP Authentication: seçilir
    smtp user name ve password boş bırakılır
    Pop3 port a 995 smtp port a 465 yazılır
    Use SSL for POP3 ve Use SSL for SMTP işaretlenip Done yapılır ve keyifle mail alınır (yanlız unutmadan önce Gmail hesap ayarlarından POP3 active edilir.)

Dostum bilgiler için teşekkürler bi deneyelim bakalım nasıl olacak...

• p910i de de mümkün arkadaşlar eee ne de olsa harika ötesi bir telefon yapmadığı iş yokki...gerçekten pda kadar akıllı en iyi telefon...bilgisayar fonksiyonları iyi düşünülmüş...
  • abi davetiye snırlı deil mi 6 tane diye biliyorum ben ona buna yoluyosunuz töbe töbee
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_master

abi davetiye snırlı deil mi 6 tane diye biliyorum ben ona buna yoluyosunuz töbe töbee

Davetiye için değişik değişik mail hesabı alıyorlardır...ilk aldıkları maile 6 adet davetiye o 6 davetiye ile bi 6 tane daha hasap....
    6x6=36
    36x36=1296
    1296x1296=1679616
    ....................

Ya bu arada bağlantı ayarlarında değişiklik yapmaya gerek varmı yani erişim noktasını internet olarak değiştirmek gerekiyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilusa -- 12 Ocak 2005, 0:40:51 >
  • Ya arkadaşlar bu işin başka bi ayarı falan varmı? Bağlantı ayarlarında falan değişiklik yapmak gerekiyormu?
    ''Error!
    Failed to connect!''
    Diyo...
  • bildiğim erişim noktası internet bende. Ben gmaili kullanamıyorum smartphone sürümü henüz desteklemiyor versiyonu 1.31 olduğu için. istersen çalışan normal bir pop3 destekli mailin varsa onu dene program ile o da olmazsa demekki sorun bağlantı ayarında
  • quote:

Orjinalden alıntı: FasoAGA

Ya arkadaşlar bu işin başka bi ayarı falan varmı? Bağlantı ayarlarında falan değişiklik yapmak gerekiyormu?
    ''Error!
    Failed to connect!''
    Diyo...
    telsim rulazz
  • Telefonun posta istemcisi ile gmail maillerini okuma olayını geçici olarak çömdüm ama şuan acele işim olduğu için yazamıyorum. Daha sonra ayrıntılı şekilde yazmaya çalışacağım. Sağlıcakla kalın.
  • interwap hangi telefon ve ayarlar müsait olduğunda yazarsın artık, merakla bekliyoruz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: FasoAGA

Ya arkadaşlar bu işin başka bi ayarı falan varmı? Bağlantı ayarlarında falan değişiklik yapmak gerekiyormu?
    ''Error!
    Failed to connect!''
    Diyo...
    telsim rulazz

Ne yani şimdi turkcell bu tarz programları kullanmasınlar diye ayarmı yapıyo?
  • yoo turkcell ne yaw
  • ttnet.net.tr sorunsuz çalışıyo sx1 de hocam gmaille alakalı bişimi acep..adsl bağlantısı olan rahatlıkla alabilio ttnet maili 1 adet olmak koşouluyla..
    quote:

Orjinalden alıntı: berkserk

nasil yok! 6600da da, SX1de de var. Mesajlarin altindaki E-mail ayarlarindan yapabiliyorsun. ama GMail icin port ayari yapmak gerekiyo, o secenek yok! o yuzden ben sadece mail yollayabildim, gelen mailleri okuyamadim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.