Şimdi Ara

6600,3650,Ngage,SX1... de Gmail POP3 artık mümkün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet S60 larda artık Gmail pop3 hesabına ulaşabileceksiniz. Ben denemedim ama birçok yerde deneyen ve başarılı olanların postları var. Bunun için Profi mail programını kurmak gerekiyor son sürümünü(1.36) aşağıdaki linkten edinebilirsiniz.

http://www.lonelycatgames.com/

Ayarlamalar için ise aşağıdaki linkten yararlanabilirsiniz kolay gelsin

http://tarek.typepad.com/mobtech/2004/11/gmail_on_your_m.html#profi

Deneyen yok mu?

Mpx200 de henüz 1.31 versiyonu olduğu için olmuyor malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eliot -- 8 Ocak 2005, 19:58:58 >

• Deneyenler başaranlar varmı?
  • evet ben bu programı bayadır kullanıyorum.gmail hesabıma da rahatlıkla ulaşıyorum
  • bende ulaştım sorunsuz bir şekilde

sadece ayarları yapın ve gmail dan pop u açın
  • SX1de telefondaki mesajlar kismindan e-mail ayarlarini yapip gmaildeki maillerini okuaybilen varmi, ben mail yollayabiliyorum ama gelen mailleri okuyamiyorum Time Out oluyo
  • arkadaşlar konuyla pek ilgisi yok ama elinde gmail davetiyesi olan varmı yardımcı olursanız eğer bende bir gmail almak istiyorum

Teşekkürler

magu976@hotmail.com
    magu76@mynet.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magu -- 9 Ocak 2005, 11:55:24 >
  • Magu davetiyeni hotmailine yolladım alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6600 wap ve gprs ayarları
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya arkadaşlar gmail için programın ayarları nedir, yazabilirmisiniz?
  • yaw arkadaslar biraz hos bir soru degil ama POP3 ayari ne oluyor yada POP3 ne oluyor
    sonra baska gmail davetiyesi kaldimi
  • Account Name: Gmail gb birşey olabilir farketmez istediğinizi yazın
    E-mail adress: mailiniz@gmail.com şeklinde adresiniz
    Display name: Görünmesini istediğiniz isim
    Mail Server Type: POP3
    Incoming Mail Server: pop.gmail.com
    Outgoing Mail Server: smtp.gmail.com
    User Name: mailiniz@gmail.com (full e-mail adresiniz @gmail.com da dahil)
    password: Şifreniz
    Get Entire message : işaretli ise tüm mesajı download eder aksi halde sadece başlık
    Advanced settings e girilir
    Secure Pop Login boş bırakılır
    SMTP Authentication: seçilir
    smtp user name ve password boş bırakılır
    Pop3 port a 995 smtp port a 465 yazılır
    Use SSL for POP3 ve Use SSL for SMTP işaretlenip Done yapılır ve keyifle mail alınır (yanlız unutmadan önce Gmail hesap ayarlarından POP3 active edilir.)

• Ya arkadaşlar profimail i yüklemek şart mı, ayarları yaparak mesajlardan da mailimizi kontrol edemeyiz mi
  • telefonda bu ayarlar varsa yüklemesende olur mesela 7610 da var sanırım birde mpx200 win2003 versiyonunda var ama çoğu telefonda malesef yok 6600, Sx1 gb...
  • nasil yok! 6600da da, SX1de de var. Mesajlarin altindaki E-mail ayarlarindan yapabiliyorsun. ama GMail icin port ayari yapmak gerekiyo, o secenek yok! o yuzden ben sadece mail yollayabildim, gelen mailleri okuyamadim.
  • aam bu prokram demo
    tam sürüm yokmu??
  • ben bu seçeneklerin tümünü kastettim, bir kısmı zaten çoğu telefonda var ama bu ayarların tamamı yok hatırladığım kadarıyla SSL portları falan gb. Yinede Use SSL gibi bir ayar varsa portları da girmek mümkün mesela pop.gmail.com:995 ve smtp.gmail.com:465 şeklinde yazarsanız olur gibi geliyor bana denemek lazım. Ama dediğim gb SSL seçeneği bulunması lazım!

quote:

Orjinalden alıntı: berkserk
    nasil yok! 6600da da, SX1de de var. Mesajlarin altindaki E-mail ayarlarindan yapabiliyorsun. ama GMail icin port ayari yapmak gerekiyo, o secenek yok! o yuzden ben sadece mail yollayabildim, gelen mailleri okuyamadim.
  • iyi de ben başka bi pop3 mail adresimi (....@iceboys.com.tr) kullanarak mail alıp gönderebiliyorum, g-mail in farkı ne (teknik detaya girmenize gerek yok, kısaca şöyle soriyim; g-mail farklı mı?)
  • bedava ve depo alanı 1 GB temelde farkı bu kadar
  • onu kastedmedim; yani diğer pop3 mail adresimle, ilgili ayarları yaptıktan sonra 6600ımdan mail alıp gönderebiliyom da g-mail adresim için niye ek bi program yüklemem gerekiyo? bu farkın sebebini sormak istedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercan_karakus
    onu kastedmedim; yani diğer pop3 mail adresimle, ilgili ayarları yaptıktan sonra 6600ımdan mail alıp gönderebiliyom da g-mail adresim için niye ek bi program yüklemem gerekiyo? bu farkın sebebini sormak istedim

Şimdi anladım Sebebi Gmail in SSL(Secure Sockets Layer) istemesi yani daha güvenli bir bağlantı istemesi. 6600 ın programı bunu tam olarak desteklemiyor o yüzden bu desteğe sahip bir program yüklemek gerekiyor.

• Banada gmail davetiye yollarssanız sevinirim.
    interwap@yahoo.com,
    mymail.ro kullanıyorum ancak reklam dolu ve biri davetiye yolladı ancak mailde gelen ve konu kısmından başka birşey yok. yani boş. sanırım mymail davetiyeleri onlüyor. yahoodan sırf bu yüzden mail aldım. arkadaşın kekleyeceğini sanmıyorum.
    Davetiye bekliyorum.
    interwap@yahoo.com
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.