Şimdi Ara

6600 BİLİP BİLMEDEN MESAJ GÖNDERİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim sizlere bir soru soracam:
    bende 6600 var. yeni aldım ikinci el olarak.bu telefon ne hikmetse kafasına göre mesaj atıyor ama ne attığı bellide değil.attığı telefonlar normal telefon numarlarıda oluyor.atarkende gprs i çalıştırıyor.her mesajın sonunda gönderilmedi diye hata veriyor.siliyorum ama aradan 5 dk geçmeden bu sefer başka numaralara mesaj atıyor.sizce sorun ne olabilir.

Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar yoksa çıldıracam...

• Virüs olabilme ihtimali çok yüksek...

Sadece kısa mesaj mı yolluyor?
  • evet sadece mesaj gönderip duruyor
    gprs ide açıyor
  • Virüs..
  • hattan olmasın..
  • hattım turkcell
    virüs ise bunu kendim düzeltme gibi bir imkanım varmı
    yardım ederseniz sevinirim
  • ya bi antivirüs yükle yada bi format çak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • format olayı nasıl oluyoki
    virüs programı olarak tavsiye ne önerirsiniz
  • arkadaşlar 6600 da format olayı nasıl oluyor.netten bi kaç örnek buldum ama tel elimde patlar diyede korkuyorum.yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: zenco

arkadaşlar 6600 da format olayı nasıl oluyor.netten bi kaç örnek buldum ama tel elimde patlar diyede korkuyorum.yardımcı olursanız sevinirim

Soft Format atmak için *#7370#

Eğer düzelmezse ....

Hard Format atmak için telefon kapalı ve SIM ve MMC kartınızı çıkarttıktan ve şarjınızın dolu olduğuna emin olduktan sonra
    *,3,YES, On/Off tuşuna Formatting yazısı çıkana kadar basılı tutun
  • Soft Format atmak için simkart takılı mı olması lazım yoksa çıkarmam mı gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: zenco

Soft Format atmak için simkart takılı mı olması lazım yoksa çıkarmam mı gerekiyor

takılı olsun
  • saol arkadaşım denicem şimdi şarjı dolsunda
  • Arkadasım aynı hata bendede oluyordu kendi kendine mesaj atıyor fakat gönderemiyordu bilmedik numaralara ama sonra anladımki virüs ten bendede 6600 vardı icine virüs programını attım ve temizledim hepsini sonra herhangi bir sorun olmadı telefon kendine geldi bence sende virüs programı kullan
  • beyler bende de böyle bi sorun oldu *#7370# gir güvenlik kodu 12345 tel ing olacak ondan sonra sorun düzeliyo (ayarlardan tekrar türkçe yapılıyo)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clooney49 -- 18 Nisan 2007; 17:00:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.