Bildirim
Başkası benim numaramı kullanarak mesaj atmış.Yardımmm
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kadin istedigi kadar savciliga versin sen atmamissan o mesaji sorun yok,operatorunden konum ve o gunku mesaj listen ve icerigi savcilik tarafindan istenir, varsa cikar zaten yoksa yoktur yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: beter.böcek
Kadin istedigi kadar savciliga versin sen atmamissan o mesaji sorun yok,operatorunden konum ve o gunku mesaj listen ve icerigi savcilik tarafindan istenir, varsa cikar zaten yoksa yoktur yani.
sağol hocam içim rahatladı biraz. Yalnız ben avea ile de görüştüm . 2 yolla olabileceğini söylediler. Avea online işlemlerden ya da telefon a indirilen bi programda virüs varsa o şekilde olabiliyomuş.
Benim korkum eğer telefondaki bi program üzerinden attıysa mesajı , o zaman benden gelmiş gibi çıkar mı kayıtlarda ? -
quote:
Orijinalden alıntı: saviola83
quote:
Orijinalden alıntı: beter.böcek
sağol hocam içim rahatladı biraz. Yalnız ben avea ile de görüştüm . 2 yolla olabileceğini söylediler. Avea online işlemlerden ya da telefon a indirilen bi programda virüs varsa o şekilde olabiliyomuş.
Benim korkum eğer telefondaki bi program üzerinden attıysa mesajı , o zaman benden gelmiş gibi çıkar mı kayıtlarda ?
Uygulamanın attığı mesajlar direk gönder gönderilmiş gibi görünmez
Sıkmayın canınızı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Caferhan in dedigi gibi sana aitmis gibi gorunmez dostum icin rahat olsun aveanin sistemleri allahtan vodafone dan daha iyi sorun olmayacaktir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X