Bildirim
6600'daki mesajları 6280'e taşımak!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Taşıyamazsın dostum.
Ben 6131'den N70 e taşımak için gunlerce uğraştım olmuyor..
Birisi S40 diğeri S60 oldugu için mesajların uzantıları farklı. -
Yapma be dostum ya!
Oysa başka bir siteden bir arkadaş şöyle demişti:
"iki seçeneğin var,
ilki: bluetooth cihazı ile birlikte onun bi cd'si olması gerek bilgisayara tanıtmak için. kurduktan sonra bluetooth'un menüsünden (bilgisayara kurmuş olduğun yani) cihazı eşleştir. sonra dosyalara göz atabilirsin.
ikinci (ve tavsiye ettiğim) yol ise:
bluetooth cihazını bilgisayara tanıttıktan sonra, önceden yüklemiş olduğun nokia pc suite'yi çalıştır ve pc suite menüsünden:
"bağlantıları yönet"e bas, sonra da şıklardan bluetooth'u seç ve "yapılandır"a tıkla, ve cihazı bulması lâzım, bulamassa "refresh (ya da yenile)" yap.
sonra da pc suite menüsünden "dosya yöneticisi"ne tıkla...
şimdi hayırlı olsun diyebiliriz artık.." -
Peki siz vaz mı geçtiniz mesajlarınızdan?
Bunun başka bir hali yolu yok mudur, bir programla falan yapılamz mı? Mesajların manevi önemi çok büyük benim için.
Gönderenin ismi ve tarihiyle birlikte herhangi bir yere (takvime, notlara) kopyalayabilmeye bile razıyım.
Bu arada, imzanızdaki sözler, hoş bir seçki olmuş. -
taşınabilir böyle bir şey mümkün isteyen olursa p.m atsın sitenin adresini vereyim programla önce .txt formatına çeviriyorsunuz kaydediyor oradan bilgisayarınıza alabiliyorsunuz sonra yine program aracılığıyla istediğiniz telefona yükleyebiliyorsunuz -
quote:
Orjinalden alıntı: ÖzgürÇ
Peki siz vaz mı geçtiniz mesajlarınızdan?
Bunun başka bir hali yolu yok mudur, bir programla falan yapılamz mı? Mesajların manevi önemi çok büyük benim için.
Gönderenin ismi ve tarihiyle birlikte herhangi bir yere (takvime, notlara) kopyalayabilmeye bile razıyım.
Bu arada, imzanızdaki sözler, hoş bir seçki olmuş.
O kadar uğraştım ama olmadı vazgeçtim..
Eski telefonumdam kopyalayıp bilgsiyara kaydettim orada duruyor. Aslında yeni telefonuma geçirebilseydim gayet guzel olacaktı ama yapamadım, olmadı.
İmza için teşekkür ederim. -
boşver kardeş taslaklara kaydet ne yazıyorsa ;) nası ama -
quote:
Orjinalden alıntı: ogameci
boşver kardeş taslaklara kaydet ne yazıyorsa ;) nası ama
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- stereo ses nedir
- sim kart depolama alanı dolu
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- tuşlu telefon imei değiştirme kodu
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- cep telefonu kim icat etti
- telefon yönlendirme
- device health services nedir
- ithalatçı garantili ne demek
- türk telekom numara değiştirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X