Şimdi Ara

6600 Gt mi ?? 6800 mü ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar forumun bilgi yüklü insanları.2 saattir forumun eski konuları içinde dolanıyorum. Ama tam sonuca varmış deyilim kafamda 1 kac soru işareti kaldı .onları sizlerle paylasmak istedim.Elimde 350 ytl para var. önümüzdeki aylarda cıkacak olan NFS most wanted.,,Age of empires 3,, Medal of honor Europen assault. oyunlarini iyi performans alarak oynamak istiyorum.arastırmalarımda 1 gb rm ve yukarıda yazdgım ekran kartlarıyla iyi bi sonuc alacagımı yazmıslar.Yalnız iksi arasında karasız kaldım.bu 2 ekran kartı nın performans olarak bi farkı varmı??Sistem kısaca pentium 2.8 Biostar anakart Kingston 1 gb rm.Yardımlarınızı beklıyorum.

• Bu arada agp desteklı olacak ekran kartıyazmayuı unutmusumda.Bide bi marka soylerseniz fansız olursa daha bi makbule gecer .fan temizlemekten gına geldi.
  • ilerisi icin 6800 tabiki
    idare icin 6600gt
  • burda yazdıgın kart düz 6800 ise -ki öyle yazmışsın,tabiki 6800 daha iyi,tartışmak yersiz
    tartışma bitmiştir,dağılabilirsiniz
  • +1. 6800
  • 6800le modlanabilir fiyat ve performans olarak oldukça iyi. x800gt ya da x800gto da olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

6800le modlanabilir fiyat ve performans olarak oldukça iyi. x800gt ya da x800gto da olabilir

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fx5200 mü ati 9950 mi
    12 yıl önce açıldı
    7800 GTX mi 7900 GS mi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6800
  • hiç tartışmasız 6800
  • 6800 gereksiz yere pahalı. x800gt alman veya biraz daha bekleyip x800gto veya 6800xt alman çok çok daha mantıklı.

ama 6800 tabiki 6600GT'den daha iyi bunuda belirtiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven Shield -- 5 Ekim 2005, 17:09:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

6800le modlanabilir fiyat ve performans olarak oldukça iyi. x800gt ya da x800gto da olabilir

x800gt ve gto ların agp sürümlerinin olmadığını duymuştum ama yeni çıkacak 6800 xt iyi bir şeye benziyor,6800 le de değerlendirilebilir fakat sorunun cevabı kuşkusuz 6800.
  • sıfır o/c ile kullanacaksak hangisi ??! 6600GT ? 6800 ?
  • elbetteki 6800,
  • x800Gt de agp yok boşuna tavsiye etmeyin bunu.
  • çoğu insan (bu topic deil başka topiclerde okudum) 6600GTnin 6800 düzü ezdiğini söylüyor testlerde ama dkkat etmedikleri nokta hemen o testlerin hepsinde aa af kapalı eğer açarsak işte o zaman...

6800 6600GT

tabikide 6800
  • quote:

Orjinalden alıntı: NightmarE_6

çoğu insan (bu topic deil başka topiclerde okudum) 6600GTnin 6800 düzü ezdiğini söylüyor testlerde ama dkkat etmedikleri nokta hemen o testlerin hepsinde aa af kapalı eğer açarsak işte o zaman...

böyle bişey mümkün değil.olsa olsa 6800LE dir bahsettikleri kart.o da o/c bakımndan 6600gt den çok daha şanslı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fade to Black

x800Gt de agp yok boşuna tavsiye etmeyin bunu.

turkiyede yok ama internette var
    burda var mesela
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: NightmarE_6

çoğu insan (bu topic deil başka topiclerde okudum) 6600GTnin 6800 düzü ezdiğini söylüyor testlerde ama dkkat etmedikleri nokta hemen o testlerin hepsinde aa af kapalı eğer açarsak işte o zaman...

böyle bişey mümkün değil.olsa olsa 6800LE dir bahsettikleri kart.o da o/c bakımndan 6600gt den çok daha şanslı.

abi topici bulursam gösterecem 6800düzdü bahsettikleri
  • bir kere 6800 ün pipe açılma ihtimali var ki eğer 16 pipe a açılırsa süper bir ekran kartı oluyor.ben bir arkadaşın 6800 ü 16 pipe a açtım ve %10 o\c yaptım muhteşem olmuştu.gerçekten 6800 6600gt den her yönden üstün.özellikle de pipe sayesinde görüntü kalitesi bakımından.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlindGuardian

quote:

x800Gt de agp yok boşuna tavsiye etmeyin bunu.

turkiyede yok ama internette var
    burda var mesela

demek çıkarmışlar, ama aynı pci-x versiyonunda olduğu gibi türkiye'ye gelse bile uygun fiyatlı olanlarda piyasada bulma sıkıntısı olur,piyasada olanlar da pahalı olur.gene de gelirse tavsiye etmeye başlarız tabi.

@NightmarE_6 ya onlar konuşsunlar öyle.yaptıkları sadece kendilerini tatmin etmekten başka bişey değil.aşağıdaki linkden kendin bakabilirsin çoğu zaman 6800 önde.ancak şu var aradaki fiyat farkına değmeyebilir

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/2005-17gpu_8.html

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.