Şimdi Ara

fx5200 mü ati 9950 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • crysis i ultrada acar mı cözünürlük hd olmak zorunda deil düsürebilirim

• S3 Virge Trio ya da Geeforce MX440 alsan daha iyiyi olur bence.HD kullanmak istiyorsan ama s3'ü avsiye ederim.

Fx5200 ya da ati 9550 crysisi açmaz.İkisinide alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazotçu

crysis i ultrada acar mı cözünürlük hd olmak zorunda deil düsürebilirim

fx5200 ile ultra olmazda high'da aa kapalı 35-40 fps arası oynarsın.
  • ne içtiniz ondan bende istiyorum
  • fx5200 9550 ye denk be abicim :D iki kartta full + full de açar rahat ol
  • Windows XP veya Windows Vista
    İşlemci: XP için 2.8, Vista için 3.2 GHz eşleniği
    Bellek: XP için 1 GB, Vista için 1.5 GB
    Ekran kartı: 256 MB bellekli nVidia GeForce 6800GT, ATI Radeon 9800 Pro. Vista için Radeon X800 Pro denmiş. Mobil GPU'lar ve entegre grafik yongaları desteklenmiyor, ama mobil olanlarda çalışabilir.
    Sabit disk: 12 GB boş disk alanı
    DirectX 9.0c uyumlu ses kartı

Önerilen sistem gereksinimi:

Windows XP veya Vista
    İşlemci: 2.2 GHz'den daha hızlı Intel Core 2 Duo veya AMD Athlon X2 4400+
    2 GB bellek
    Ekran kartı: nVidia GeForce 8800 GTS/640 veya benzeri

şimdi burda eğer 9800 pro dan bahsediliyorsa oyunda shader model 2 desteğinin olması lazım;

5200 ile 9550 arasında tahmin olarak 9550 daha iyidir derim ;

ama cpu p4 2.8 ht üzeri ise işletim sistemi xp ise 2 gb rama sahipsen 9550 ile emin olmamakla birlikte low ayarlarda açabilmen gerekir ;

ama cysis aşırı sistemi zorlayan oyun ;

bende p4 3ghz ht his 4650 agp kullanıyorum ; xp sistemde 2gb ramda cysis 1024*768 de high ayarlarda açılmasına izin veriyor ; aa yı 8x -4x yapma olayları vs vs ; herşey full ; ama oyun high ayarların üstünde ayar açmama izin vermiyor.

yani sistem beninkine yakınsa ati amd hd 3650 agp ; bulabilirseniz hd 4650 ; ama artık vatanda-exa-gold- eksende görmüyorum; ama 150 tl civarları idi.

vatan - exa -gold- eksen gibi firmaların 4650 agp siparişi vermesi gerekirki hala piyasada talep var.ama ne hikmetse getirilmiyor. sistem değişikliği yapmak yerine hd film seyretmek (dxva ile) ;gpu film convert için birebirdir ; p4 tabanlı sisteme hayat vermek demek gibi bir şey ; ama güncel oyunlarda cpuya takılırsınız; moderwarfare 3 gibi oyunlarda her şey full 1024*768 de p4 3 ghz de oynayabiliyorum ben; bunun gibi bir çok güncel oyunda en azından düşük çözünürlükte p4 gibi işlemcide oyun oynamanızı sağlayabiliyor.

ama bazı güncel oyunlarda need for speed son oyunu ; cysis 3 vs vs vs hem cpu hemde gpu engeline takılabilirsiniz (directx 11 mevzuu )

cpu optimizasyonlu oyunlarda durum bu.

ama gpu optimizasyonlu oyunlarda ; örnek :

ben cartel oyununu (call of juarez ) bu sistemde rahat oynuyorum (high ayarlarda -texture ayarları ; zaten bir kaç tane ayar koymuşlar ; hepsini 1024*768 de full açtım ; aa sanırım full ayarlarda otomatik açılıyor ; ama siz ayar seçeneği olmayınca görmemeniz normaldir.) .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbocat1 -- 15 Mart 2013; 11:12:51 >

• Açmaz 8800 gt nin aşağısına bakma boşuna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amd 7970 ve gtx680'in karşılaştırıldığı bi zamanda bu karşılaştırma biraz tuhaf oldu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz Ekran kartlarından bahsetmiyor musunuz?
    fx 5200 DEDİĞİNİZ ekran kartı 128 MB 64 Bit lik Nvidia nın çok eski bir kartı değil mi? ya Ben bu kartı 7 sene önce kullandım eğer ondan bahsediyorsanız.
    Hatta 1.5 sene sonra da 256 MB 128 Bit ATİ 9550 kullandım. :S:SS:S:S benim mi yanlışım var yoksa yeni seri kart mı çıktı?
    Kardeş o dediğin ekran kartı ile bırak crysis i, ultrayı falan GTA Vice city anca onanır. O da ATİ 9550 ile. o kartlar varken crysis oyununun C si bile yoktu. ne yaptınız siz. :SS:S:SS
  • quote:

Orijinalden alıntı: arycanda66

Siz Ekran kartlarından bahsetmiyor musunuz?
    fx 5200 DEDİĞİNİZ ekran kartı 128 MB 64 Bit lik Nvidia nın çok eski bir kartı değil mi? ya Ben bu kartı 7 sene önce kullandım eğer ondan bahsediyorsanız.
    Hatta 1.5 sene sonra da 256 MB 128 Bit ATİ 9550 kullandım. :S:SS:S:S benim mi yanlışım var yoksa yeni seri kart mı çıktı?
    Kardeş o dediğin ekran kartı ile bırak crysis i, ultrayı falan GTA Vice city anca onanır. O da ATİ 9550 ile. o kartlar varken crysis oyununun C si bile yoktu. ne yaptınız siz. :SS:S:SS

Ben fx 5500 4 ay öncesine kadar kullanıyordum dota ve nwn oynarken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 15 Mart 2013; 13:06:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

quote:

Orijinalden alıntı: arycanda66

Siz Ekran kartlarından bahsetmiyor musunuz?

Ben fx 5500 4 ay öncesine kadar kullanıyordum dota ve nwn oynarken.

Maşallah, baya iyi kullanmışsınız. uzun süre gitmiş. valla Ben yaklaşık 6-7 sene önce casper PC aldığımda vardı. FX 5200 64Bit 128MB, oNLA ANCAK DANDİK oyunları oynayabilmiştim sonrasında ATİ 9550 aldım. Most wanted, carbon, GTA, FEAR vs. oynamıştım.

• hangi senede yaşadığınızın farkındamısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

hangi senede yaşadığınızın farkındamısınız ?

Bu soru iyiydi bak.. :)))

• Herkesin her zaman parası olmuyor

>:(
  • Bence asıl soru şu : Hangi yıldayız ??
  • bu kartlardan sadece 9550 derim ;

ama dediğiniz gibi herkesin parası yok;

fx 5200 de benim ilk kartım idi ; o zaman a340 tdh 128 mb winfast ekran kartım vardı ;

2005 den sonra bazı yeni oyunlarda acayip takılmalar başlayınca geforce 6800 tdh 128 mbyte geçmiştim ; sonra hisin 4650 agpsine ; artık yapacak bir şey kalmadı .

eski sisteme en fazla gidecek kart 4650 agpdir ; bundan sonrası gereksiz yatırım olacaktır.

ama tabiki psu olayı da 400 watt gerçek psu olmalı.

açıkcası ;

parası olmayan için tabiki başka seçenek kalmıyor ; eskiye yatırım yapmak zorundasınız ;

yeni sistem önerisi ancak ;

4650 agp nin yanında psu , extra ram ; masrafı çıkıyorsa önerilir.

oda zaten 32 bitlik sistemde maksimum 4*1gb 400 mhz dual ram=4 gb ram ; (eski sistemde 2 gbtın üstü gereksiz.win7 bile olsa farketmiyor.32 bit win7 kullanıyorsunuz ; en fazla 3 gb civarları anca görüyor. win8 çalışıyor mu çalışsa bile 4 gb ram maksimum kullanırsınız ; ama xp de -vistada -win7 de zaten pae ile zaten 4 gb ram kullanmak mümkün ; win8 de zaten kendiliğinden açık geliyor.siz sadece xp vs de elle açacaksınız) o da dünyanın masrafı.

psu ya 100 tl en az ; 4650 zaten sıfırı 170 tl civarları olması gerekir.

170+rama 100 tl kafadan (200 ü geçebilir.) + psu = kafadan 400 tl demek.

gerçekten zor iş ;

ALLAH ; herkese bol bol maddiyat nasip etsin. maneviyatta nasip etsin. amin - amen.

yani arkadaşa eğer sistemini tam yazarsa duruma göre daha iyibir şey önerebiliriz.

kısacası psuyu ; ramı ; cpuyu ; işletim sistemini bilmeden bir şey söylemek kör uçuşuna benzer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbocat1 -- 15 Mart 2013; 15:43:19 >

• 2005 de aldığım sistemde asus 9550 game edition vardı yanında da intelin lanet presscotu İkisi de hala çalışıyor.
  • fx 5200 9550ye gore bıraz hafif kalır 9550ye oc yı bastınmı 9600xt gıbı olur
  • Acabilir ama acilsa bir daha kapanmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanında 9550 ile crysis 1 i 30 fpsde oynadım oyun 2 saatte acılıyor ve hiç kapanmıyor. oyundan cıkmak icin pc ye res atıyordum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.