Şimdi Ara

fx5200 mü ati 9950 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İkisi de kötü.

GeForce 6200 TC al

Ben crysis ilk çıktığı zamanlarda Pentium D, 1 GB ram ve GeForce 6200 TC ile bitirmiştim oyunu
  • 7300 ti alırsan eğer seni en az 2 yıl götürür fakat en az 500 watt güç kaynağı gerekli dostum imkanın varsa 256 mb ramden 512 mb a yukselt makinayi ddr 400 olanlarından al ki ilerde oc yaparken sorun çıkarmasın
  • Bende biri hortlattı sandım konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazotçu

crysis i ultrada acar mı cözünürlük hd olmak zorunda deil düsürebilirim

9550 daha güçlü fx5200 9250 nin bile rakibi değil.,

Bu arada crysis 3 full + full aa 2 olmak kaydıyla oynarsın.
  • Böyle eski konulari gorunce eskileri ozluyorum.Bende hala ati 9550 duruyor :) O ekran kartinda en son medium oynadigim oyunlar splinter cell chaos theory,rise of nations ve swat 4 ....Rise Of Nations ı MSI HAWK im da hala oynuyorum.Microsoft un son hediyesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9950 yaklaşık olarak gtx770 e eşit dersek

fx5200 mü ati 9950 mi
     fx5200 mü ati 9950 mi

size kalmış

• forumunda içine ettiler bu liseliler , dalga geçiyor anten
  • 9950 oc yap kral olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbocat1

Windows XP veya Windows Vista
    İşlemci: XP için 2.8, Vista için 3.2 GHz eşleniği
    Bellek: XP için 1 GB, Vista için 1.5 GB
    Ekran kartı: 256 MB bellekli nVidia GeForce 6800GT, ATI Radeon 9800 Pro. Vista için Radeon X800 Pro denmiş. Mobil GPU'lar ve entegre grafik yongaları desteklenmiyor, ama mobil olanlarda çalışabilir.
    Sabit disk: 12 GB boş disk alanı
    DirectX 9.0c uyumlu ses kartı

Önerilen sistem gereksinimi:

Windows XP veya Vista
    İşlemci: 2.2 GHz'den daha hızlı Intel Core 2 Duo veya AMD Athlon X2 4400+
    2 GB bellek
    Ekran kartı: nVidia GeForce 8800 GTS/640 veya benzeri

şimdi burda eğer 9800 pro dan bahsediliyorsa oyunda shader model 2 desteğinin olması lazım;

5200 ile 9550 arasında tahmin olarak 9550 daha iyidir derim ;

ama cpu p4 2.8 ht üzeri ise işletim sistemi xp ise 2 gb rama sahipsen 9550 ile emin olmamakla birlikte low ayarlarda açabilmen gerekir ;

ama cysis aşırı sistemi zorlayan oyun ;

bende p4 3ghz ht his 4650 agp kullanıyorum ; xp sistemde 2gb ramda cysis 1024*768 de high ayarlarda açılmasına izin veriyor ; aa yı 8x -4x yapma olayları vs vs ; herşey full ; ama oyun high ayarların üstünde ayar açmama izin vermiyor.

yani sistem beninkine yakınsa ati amd hd 3650 agp ; bulabilirseniz hd 4650 ; ama artık vatanda-exa-gold- eksende görmüyorum; ama 150 tl civarları idi.

vatan - exa -gold- eksen gibi firmaların 4650 agp siparişi vermesi gerekirki hala piyasada talep var.ama ne hikmetse getirilmiyor. sistem değişikliği yapmak yerine hd film seyretmek (dxva ile) ;gpu film convert için birebirdir ; p4 tabanlı sisteme hayat vermek demek gibi bir şey ; ama güncel oyunlarda cpuya takılırsınız; moderwarfare 3 gibi oyunlarda her şey full 1024*768 de p4 3 ghz de oynayabiliyorum ben; bunun gibi bir çok güncel oyunda en azından düşük çözünürlükte p4 gibi işlemcide oyun oynamanızı sağlayabiliyor.

ama bazı güncel oyunlarda need for speed son oyunu ; cysis 3 vs vs vs hem cpu hemde gpu engeline takılabilirsiniz (directx 11 mevzuu )

cpu optimizasyonlu oyunlarda durum bu.

ama gpu optimizasyonlu oyunlarda ; örnek :

ben cartel oyununu (call of juarez ) bu sistemde rahat oynuyorum (high ayarlarda -texture ayarları ; zaten bir kaç tane ayar koymuşlar ; hepsini 1024*768 de full açtım ; aa sanırım full ayarlarda otomatik açılıyor ; ama siz ayar seçeneği olmayınca görmemeniz normaldir.) .

Birde bu var.

• fx5200 alıyorum o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazotçu -- 4 Kasım 2013; 2:10:46 >
  • Mazotçu M kullanıcısına yanıt
    satayım size fx5200 sapasağlam
  • 5200 iyidir
  • Mazotçu M kullanıcısına yanıt
    crysi'i fx 5200 yada 9250mi 9550 mi demek istemişsin bilmem ama onlarla'da ultrada açarsın resimlerine fln bakarsın ama geri kapatman zor olabilir, kapanmasını bekliyceğine pc power tuşuna basılı tutup kapat makinayı, sonra geri açarsın, windows'u yeniden başlatman, windows'a dönmekten daha hızlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 12 Kasım 2014; 9:44:18 >
  • Çalışan FX 5500 satabilirim istersen
  • Mazotçu
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Mazotçu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.