Msi X870 tomahawk ethernet hiz dusme problemi
|
Msi x870 Tomahawk wifi m2 ssd boot ekranında görünmüyor
Merhabalar dostlar, Msi x870 Tomahawk wifi m2 ssd boot ekranında görünmüyor. Anakart bios ekranında m2 gen 4 ssd yi görüyor orada problem yok ama boot ekranında normal ssolan samsung 850 evo yu görüyor, M2 ssd yi görmüyor ve windowsu M2 ye bu yüzden kuramıyorum. Problemi bilmiyor gibi ilk defa bu durumla karşılaştım. Yardım edebilir misiniz?
X870 chipset anakart icin ufak bir sorum var
Herkese iyi forumlar hayirli sabahlar olsun. Yakin zamanda intelden amd ye gecis yapmayi planliyorum. Anakart olarak x870 tomahawk wifi modeli fp olarak bana uygundur. Lakin yeni yonda setinde arastirma yaparken kafama takilan bir durum oldu. Bende suanda samsung 2 tb 980 pro ve 990 pro m2 ssd var. Bunlardan 980 pro yu bu anakarta takmak istiyorum. Sanirim kartta 4 adet m2 yuvasi var. Ustte bulunan 2 adet 5.0 desteklerken alttaki 2 adet 4.0 destekliyor. Ben de haliyle 4.0 destekleyenlerden birine takmam lazim bu ssd yi. Nette ve burada okudugum bir durumda diyor ki: yanlis yere takilan m2 ssd ler, ekranlartinin band genisliginden yiyor. Ekran kartini anakartta en tepedeki pci ex e taksak bile 16x ten 8x e dusuyor gibi bir durum yaziyordu. Belki yanlis ta anlamis olabilirim ama bulundugum sehirdeki vatan calisanlarina sormama ragmen net bilgi alamadim. Beni aydinlatirsaniz minnetdar olurum.
|
evlilikte 3000 tl civarında tv önerisi
|
Adana PUPA teknik servis
|
|
iphone 6s cihaz takip sorgulama
|
Gigabyte z170 gaming k3 dual bios sorunu
|
I5 6500 ve ddr3 ile sistem lutfen bakarmisiniz
|
Meslek: İngilizce Öğretmeni
:::KAKAROTTO::: |
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 915
İkinci El Bölümü Mesajları: 47
Konularının görüntülenme sayısı: 6.491 (Bu ay: 419)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware