Şimdi Ara

onboard ati hd4290 iş görür mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • toplayacağım bilgisayarın anakartında hd4290 ekran kartı onboard geliyor...şimdi ben ekran kartını sonra almak istiyorum ancak bu hd4290 ne kadar iş görür onu da bilmiyorum...fazla oyun oynamam...spor oyunları oynarım en fazla...
    atıyorum nba2k10 oynanır mı bu kartla...
    teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHARP HUNTER -- 15 Aralık 2010; 19:57:28 >

• Düşük çözünürlükte oynar
  • Dusuk cozunurlukte crysis bile oynatir.
  • oynanir tabiki hocam :) dusuk detailda da hic mi veremezsiniz ucuz yollu bi kartta alinabilir hocam ben 4650 ile full hd oynuyorum oyunlari yani hic adi gecmeyen bi kart kendisi forumda...90 lira gibi bisey olmasi lazim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 15 Aralık 2010; 20:04:51 >
  • arkadaşlar bende de aynı karttan mevcut. Sormak istediğim bu karta overclock nasıl yapılır?
  • Soyle soyleyim ben...

Benim bir makinanin on-board 4200'u ile resident evil 5'i ve border land'si dusuk cozunurlukte sorunsuz oynayip bitirdim.

Belki bu seri on board'lar daha iyi sonuclar verir !!! yani sen daha iyisini alana kadar idare eder seni ...
  • hocam konu eski ama merak ettim bende msı-890gxm sipariş edicem bu hafta şu an bütçem ekran kartına uygun değil nasıl oynatabiliyormu oyunları ben sadece pes2011 oynarım pcde sen alıp denedin mi performans nasıl? saygılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fx5200 mü ati 9950 mi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfiican

hocam konu eski ama merak ettim bende msı-890gxm sipariş edicem bu hafta şu an bütçem ekran kartına uygun değil nasıl oynatabiliyormu oyunları ben sadece pes2011 oynarım pcde sen alıp denedin mi performans nasıl? saygılar..

rahat ol arkadaşım bende var kart onboard u harika bişey callofduty black ops prince of persia forgotten sands düşük çözünürlükte takılmadan rahat oynadım adamlar yapmış
  • eyvallah kardes saolasın alayım o zaman bunu sen kaça aldın kart şu an eksende 244tl bu arada düşük çözünürlük derken 1024*768 kafimidir saolasın şimdiden saygılar
  • 125$+kdv ye almıştım
    bazı oyunlarda 1280*900 falan bile oynuyorum genelinde 1024*768 rahat oynarsın çok iyi bir onboard kart ,ekran kartı alana kadar çok rahat işini görür 1080p full hd de destekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferizm -- 28 Şubat 2011; 15:20:34 >
  • saolasın içim rahatlamadı değil o zaman beni baya götürür bu kart doların yükselmesinden dolayı biraz artmış fiyatı ama bence değer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.