Şimdi Ara

6600'ı olanlar buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşler ben daha yeni 6600 aldım amma acemisiyim elimde takoz gibi tutmaktan başka bir şey yapamadım özellikleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim
  • ulem kırcam bu telefonu he şimdi allah allah
  • Özelliklerini sitelerden bak, karıştırarak öğren, sorarak öğren ..

Zamanla öğreneceksin, acele etme, sinirlenme ..
  • zaman herşeyin ilacıdır diyorlar ama sıkılıyorsun be kanki
  • snowboy walla sakin ol kardeş.o telefonla yemek pişirmek dışında herşeyi yapabiliyorsun.Ben 6600ı alışımın 13ncü günündeyim ve alıştım ve süper bağlandım bu tele. buradaki forumlardan herşeyi bulabilirsin.ve telefonunla barışman için bilgisayarında yoksa bir bluetooth cihazı al.sonrawww.mobiltechtr.com danwww.siirlerefendisi.com dan vewww.nokiafunbox.comdan melodi oyun ve bir sürü program indir dostum telefonunla barışacaksın... :)

• kardeş ben telefonu ilk aldığımda taktım kafayı sanki kapak araları açık geldi daha sonra sağ uzun kenarında çizik var gibi geldi ama fabrikasyon hatası dediler. daha sonra mesajlaşırken telefon belli bir yere geldiğide yavaşlıyor sanki ben o satıcıya sölemiştim zaten bana teşhirden telefon verme . kapalı kutu ver dedim emme o tuttu teşhirdekin ni verdi pikolojik yani soğudum
  • şimdi de telefonu değiştirmek için aldığım yere geri verdim yok kullanıcı kusuru yoktur raporu alacaklarmışta ondan sonra bir sürü prosedür tam bir hafta oldu vallahi telefonu vereli hala gelecek japonlara söyleseydim yeniden yaparlardı şimdi cihazı ama ne yazıkki nokia japon değil :))
  • ASiK_SHaKeSPeaRe

Arkadaş ben bu benim kendi düşüncemdir. Bunun için ben olmayan ve gözümle görmediğim şeyler hakkında yorum yapmam o yüzden NEC dediğin marka gelsin türkiyeyede görelim. Ayrıca Benim NEC telefonları hakkında açıkcası bilgim yok Ve eğer çok İyi bir telefon markası olsaydı açıkcası en azından ismini duyardık. NEC telefonlarında ne yapmış ne özellikleri var bilgin varsa bilgi verirsen seviniriz. Teşekkürler Saygılar....

Ayrıca arkadaşlar AVEA bilgi mesajlarını alabilen varmı Yukarıda sorunumu yazmıştım... Teşekkürler Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Istihbarat -- 14 Ağustos 2004, 21:06:49 >
  • nec çok iyi bir markadır sony gibi.
    fakat kalite telefonları türkiyeye gelmiyor.
    herhangi elektronik eşyanın içini aç nec amblemini mutlaka görürsün
  • arkadaslar bende 6600 klullanıcısıyım ve telefonumdan cok memnunum ne bulduysam yukledım ama yukledgım seylerin hepsi işe yara seyler hafıza kartında su 2 mb yer kaldı.... su an tek eksıgım bu telefonda televizyonu nası ızliyecegımiz hangi programla nasıl ızlenıyor bırılerı anlatırsa sevınırım..... cvp verıcek kısı buraya cvp yazmanın dınsında pm atarsa sevınırm....
  • eger hattin telsim se ayrintili bilgi icinwww.telsim.com.tr
  • birde chester kardeş hangi hat için olursa olsun aria yada telsim, pvplayettv diye bir program var (yada adı buna çok yakın) siirlerefendisi mobiltechtr ve nokia fun sitelerinden bir kaçında bunu bulabilirsin ondan sonrada bazı ayarları yaptırıyorsun tamamdır. bunun en güzel açıklamasınıda bizden ziyade bu gsm operatorlerinin müşteri hizmetlerinde öğrenir ve yaparsın bence
  • yorum yok
  • arkadaslar.bende bi 6600 kullanicisiyim ve telefonumdan mail alma ve atmak istiyorum.bilen varmi nasil ve nerden bulabilirim ayarlari
  • arkadaslar.bende bi 6600 kullanicisiyim ve telefonumdan mail alma ve atmak istiyorum.bilen varmi nasil ve nerden bulabilirim ayarlari
  • bende 7610 var bende girebilirmiyim nede olsa 6600 ınoğlu
  • Arkadaslar ben 6600 almayi dusunuyorum öneriyormusunuz? artilari eksileri nelerdeir yazarsaniz sevinirim..
  • +'sı çok -'si yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellmaster

+'sı çok -'si yok

arkadaş muvaffak olamamış sanırım 6600 konusuna.eksileri mono ses çıkışlı olması ve radyo olmaması.
  • klonajinsky Binbaşım sen gerçekten sevmedin şu telefonu. Sat kurtul. Hatta bak Jos Yüzbaşımın niyeti varmış. Tabiki bazı eksikleri var, ama arkadaşların heveslerini de kırma. Nede olsa sen onların işi bilen bir ustalarısın.

Amenna iri bir telefon ama unutmamak gerek bazıları tombul sever.

Amenna yalnız mono ses çıkışına sahip ama unutmamak gerek bu telefonun anlarca özelliğinden sadece biri ve herkez müzik dinlemek için almıyor.

Amenna kamerası çok kaliteli çekim yapmıyor. Ama ekranı geniş ve resimleri harika görüntülüyor, unutmamak gerek herkez resimlerini bilgisayara atmak, kağıda bastırmak istemiyor.

Amenna radyosu televizyonu yok gprs ile belki birşeyler alabilsede pahalıya geliyor, unutmamak gerek bu özeliklere sahip telefonlar nerede ise 6600'ın ya iki misli pahalı yada 6600'ın özelliklerine sahip değiller.

Tri band, Gprs, Hscsd, Wap, Bluetooth, Kızılötesi, Foto-film çekebilme, 3gpp wiev, Java-Symbian 60 programları, T9 ile Sms-Mms-Pop3/Imap/Smtp-Tci/Ip, 65bin tft ekran, Gerçek ses ve Mp3, 6 Mb Ram+Mmc, Xhtml browser, Mcüzdan özelliklerini bu fiyata bu güzellikte sunan başka telefon varmı?

Bence sen 6600'ın tüm özelliklerine muvaffak olmuş bir büyükleri olarak şimdi bu gençlere büyüklük yapar saydığım bu özellikleri tanıtır, anlatırsın. İstemeyen yine almasın. Ne iyi ne kötü bilsin. Arzu eden daha iyisini alsın. Tabiki deveden büyük fil var. Daha moda, daha ergonomik, daha yeni teknoloji telefonlar var.

Allah önce sana sonra bizede nasip etsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.