arkadaşlar 6600'ı olmak onu kullanmak bir ayrıcalıktır bu telefonun özelliklerini sorunlarını ve daha pek çok şeyi konuşmak çözümler üretmek için hepinizi buraya bekliyorum.....
Evet arkadaş bu bölümü açmış olman gerçekten iyi inanıyorum bu forumda bir çok 6600 ı olan insan var bunlardan biride benim. Ve gerçekten 6600 kullandığım için bir hayli mutluyum hadi bütün 6600 ı olanlar buraya. Sorunlarımızı dile getirelim ve hep birlikte çözüm bulalım. Herkeze Kolay Gelsin.
oba bende geldim ama 6600 kullanmak ayrıcalık değil bence ve kullanmaktanda mutsuzumah şimdiki aklım olsaydı alırmıydım...
Ben alalı 1 ay oldu sıkıntım yok tek derdim artık telefonun modası geçiyor yavaştan.
batarya hariç telefonumdan çok memnunum ben şarj etmekten bıktım telefon şarj olmaktan bıkmadı hergün hergün olmaz ki kardeşim bunada bi çare bulsun nokia şöle 1 hafta gidecek batarya yapsalar ne olur sanki telefona video kaydı cart curt onları koyuyorsun bari şu bataryayıda adam akıllı yapın da mağdur olmayalım
neden modası geçsin yaw ne güzel telefon işte:)
Bendede var ama satıcam :D 7610 alıcamm
Bende gireyim bare ..
e güzel kardeşlerim sizin için series 60 çılar diğe topic açtık ya şimdi ikisinin hitleri yarıya düşücek iki topicte dibe vurucak sayenizde
6600
Evet son günlerce sürekli şucular buraya, bucular buraya diye açılan topicler sinir bozmuyor değil ...
her alanda sınıflandırılmaktan bıktık. bu gibi topicler insanları uzaklaştırır. 6600 lar şuraya p800 ler oraya t630 cular buraya olmazki. herkes derdini yada bilgisini açıklasınki öğrenelim. yada öğretelim.
SMMM.
techman s60cılara girmedin galiba orası kilitlendi :) bende 6600cıyım ve mutlu sayılırıım güzel telefon.. :)
ya bende yeni aldım ama gören yok ne kadar kaba filen diyo bundan öncede 6610i vardı valla galiba satacam moralimi bozdular:(
Arkadaşlar bence şunu karıştırmayalım s60 başka 6600 başka o yüzden bendede 6600 var tamam bir 7610 gibi olamaz belki ama inanın bir çok telefondanda üstün bir alet bence. Gerçekten onu kullandığım için çok mutluyum banada nedense SE nun modelleri çok itici gelmiştir. Tabi bunlar benim kişisel düşüncelerim. Her ne kadar nokia hep aynı telefonları piyasaya sürüyor olsada NOKIA gerçekten bence bir numara. Saygılar Arkadaşlar...
Arkadaşlar birde ben 6600 ile AVEA hattım (aria) olduğundan 11 kanal numarası ile futbol bilgi mesajlarını alamıyorum. AVEA nın internet adresinde 11 numaralı kod diyor. Ayarlarımı yaptığımda futbol bilgi mesajlarını alamıyorum. Eğer alabilen varsa bir yardımcı olursa çok sevinirim. Yoksa AVEA yeni birleşme olduğu için bu servis bir süreliğine durduruldumu?? Teşekkürler Arkadaşlar Saygılar...
Romeo28 bence o telefonu satma satarsanda bana haber ver :) Baba bendede var ve harika bir telefon insanlarda hep aynı şeyi söylediler bana.ama bir iki özelliğini görüp oyunlarını programlarını falan aşık oldular.Bence onlar 6600ın güzelliğini göremiyorlarsa boşver daha iyi !böylece boyuna eline alıp telefonunu kurcalayan kişiler olmaz etrafında... :)
[Deleted by Admins]
babalar o zaman benden bir soru? tele yuklediğim bazı programları uninstall edemiyorum ne dersiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: arif231
Arkadaşlar bence şunu karıştırmayalım s60 başka 6600 başka o yüzden bendede 6600 var tamam bir 7610 gibi olamaz belki ama inanın bir çok telefondanda üstün bir alet bence. Gerçekten onu kullandığım için çok mutluyum banada nedense SE nun modelleri çok itici gelmiştir. Tabi bunlar benim kişisel düşüncelerim. Her ne kadar nokia hep aynı telefonları piyasaya sürüyor olsada NOKIA gerçekten bence bir numara. Saygılar Arkadaşlar...
DUNYANIN EN İYİ TELEFON MARKASI NEC'TİR.NEC'İN ÇIKARDIGI TELEFONLARI HİÇ BİR ŞİRKET ÇIKARTAMAZ.DAHA TÜRKİYEDE YAYGIN OLMADIGI İÇİN BİLMİYORSUNUZ AMA GELDİĞİ ZAMAN HAK VERECEKSİNİZ.