< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yotundaşi -- 7 Ocak 2025; 19:53:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yotundaşi -- 7 Ocak 2025; 19:53:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hatırlar gibiyim hangi firmanındı ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
4K Klip 60 fpsyoutube Tarkan 2002 Özgürlük İçimizde (Remastered Hd) https://www.youtube.com/watch?v=LP9R5RtpBAU&feature=youtu.be< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 8 Ocak 2025; 23:14:5 > |
Nil'i severim, uzun zamandır ortalarda görünmüyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hep isterdim ama fakirdik, alamadik. |
Çok uygundu ve fakir zengin herkes alabiliyordu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Valla Turkcell her zaman pahaliydi diye biliyorum hocam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 10 Ocak 2025; 7:34:37 > |
Doğrudur size katılıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sen de sürekli fikir değiştiriyon kütahyalı. takip edemiyoruz.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 10 Ocak 2025; 10:3:15 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Napak nabza göre şerbet veriyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ne işine yarayacak ki ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Koleksiyonerlere satarım meraklısı çok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aybettin beni kaybettin. |
Şansını dene bakalım, bende de eski yerli metal, hatıra 1 TL metal ve yabancı ülke metal ve yeni 5 TL metal paralar var sizce nerede satıabilirim ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Niye böyle oldu yani ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |