Şimdi Ara

iki kart arasındaki farkı bilen var mı..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu iki ekran kartı arasında performans olarak nasıl fark vardır.? İşlemcim amd fx 6300

Zotac GTX660 2GB 192Bit DDR5 16X

Asus VGA R7265-DC2 2 GB 256Bit GDDR5 16X

• 660 biraz daha hızlıdır ama ikisini de alsan olur o işlemciye.asus olması ve 265'in mantle desteklemesi avantaj.zotac harici 660 bulursan o da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

http://www.anandtech.com/bench/product/1127?vs=1039

bu teste göre nvidia...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

660 biraz daha hızlıdır ama ikisini de alsan olur o işlemciye.asus olması ve 265'in mantle desteklemesi avantaj.zotac harici 660 bulursan o da olur.

Gigabyte GTX660WF2 2GB 192Bit GDDR5 16X olur o zaman..
  • eski çipset demezsen ve fiyatı uygunsa evet olabilir.
  • quote:

eski çipset demezsen ve fiyatı uygunsa evet olabilir.

eski çipset derken? açar mısın biraz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 660'in gpusu çekirdeği çipseti artık ne dersen biraz eski üzerine başka modeller çıktı.fiyatı uygunsa alınabilir eski demeden ama pahalıysa başka kartlara da bakabilirsin.nedir fiyatı o dediğin kartın?
  • orjinal_55 kullanıcısına yanıt
    Bnm gördüğüm testlere göre nvidia destekli oyunlarda ve genelde daha eski oyunlarda r7 265 i geçiyor. Fakat yeni oyunlarda r7 265 daha iyi olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Bnm gördüğüm testlere göre nvidia destekli oyunlarda ve genelde daha eski oyunlarda r7 265 i geçiyor. Fakat yeni oyunlarda r7 265 daha iyi olur bence

Buraya bakarsan genelde kafa kafaya yada gtx660 geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 13 Ekim 2014; 11:45:42 >

• Panelde ki Inca marka psu'yu kullanıyorsan, o psu gerçekte 500w değildir, overclock yapmanı önermem, şuan R7 265 serisinden Asus indirimde buna bakabilirsin;

389 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/r7-265-directcu-ii-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP
  • quote:

660'in gpusu çekirdeği çipseti artık ne dersen biraz eski üzerine başka modeller çıktı.fiyatı uygunsa alınabilir eski demeden ama pahalıysa başka kartlara da bakabilirsin.nedir fiyatı o dediğin kartın?

dostum çok düşündüm işlemciyide düşünerek ve senin yönlendirmenle bu karttan vazgeçtim,Asus R9 270 X 2 GB DDR 5 256 BİT aldım..
  • Kafa kafaya kartlat.660 al derim.bf4 asil amacin ise 265 biraz daha iyi tercih olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki kartta iyi fakat 265 yeni nesil olduğundan ben onu seçerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: orjinal_55

quote:

660'in gpusu çekirdeği çipseti artık ne dersen biraz eski üzerine başka modeller çıktı.fiyatı uygunsa alınabilir eski demeden ama pahalıysa başka kartlara da bakabilirsin.nedir fiyatı o dediğin kartın?

dostum çok düşündüm işlemciyide düşünerek ve senin yönlendirmenle bu karttan vazgeçtim,Asus R9 270 X 2 GB DDR 5 256 BİT aldım..

işlemcine en yakışan kartı almışsın bence 660'tan da iyi.mantle de var şimdi yaygın değil fazla ama ilerde faydalanırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.