Şimdi Ara

WhatsApp'a Profil Fotosu Koymamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
14.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuanda whatsapp'ta profil fotoğrafım yok.

Sizden isteğim whatsapp'ta profil fotosu olmayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Aklınıza gelen herşeyi yazabilirsiniz asosyal, içedönük, gizemli ...

Açıkcası ben bu tür kişilere biraz asosyal gözüyle bakıyorum ve bu nedenle profil fotosu koyma amacım var ama fotojenik değilim arkadaşlarım ilk defa insan görmüşsün gibi bakıyosun diyolar :D

Siz ne düşünüyorsunuz '' Whatsapp profil fotosu koymayanlar '' hakkında?

• Yapay Zekanın Yanıtı

WhatsApp Profil Fotoğrafı Koymamanın Nedenleri

WhatsApp siyah profil resmi, kullanıcının profil fotoğrafı olarak siyah bir resim koymasını ifade eder. Bu, çeşitli nedenlerle yapılan bir uygulamadır.

Gizlilik kaygıları, kullanıcıların profil fotoğraflarını kaldırmak için en yaygın nedenlerden biridir. Profil fotoğrafları genellikle kişisel bilgiler içerir ve bunları herkese açık bir şekilde paylaşmak istemiyor olabilirler. Özellikle bir erkek WhatsApp profil resmi neden kaldırır sorusunun altında genellikle bu neden yatar.

Bir başka neden de anonimliktir. Kullanıcılar çevrimiçi ortamda kimliklerini gizlemek ve anonim kalmak isteyebilirler. Profil fotoğraflarını kaldırmak, bunu yapmanın bir yoludur.

Bazı kullanıcılar ayrıca profesyonellik nedenleriyle profil fotoğraflarını kaldırırlar. İş bağlamlarında, profesyonel bir profil fotoğrafı kullanmak daha uygun görülebilir.

Kişisel nedenler de kullanıcıların profil fotoğraflarını kaldırma kararında rol oynayabilir. Örneğin, kişinin kendinden memnun olmaması veya fotoğraf çektirmekten hoşlanmaması gibi.

Profil fotoğrafı koymama kararı kişisel bir tercihtir ve her kullanıcı için farklı nedenleri olabilir. Yukarıda sıralanan nedenler, bu uygulamanın en yaygın nedenlerinden bazılarıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • valla elimde olsa nüfus kağııdımdaki fotoyu bile kaldırırım
  • Asosyel demeyelim de ben heralde pek kullanmadigi için koymamıştır diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle bi özellik mi vardı?
  • Ne gizemlisi la. Ben profil fotosunu bile koyamayan beceriksiz olarak düşünürüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle utangaclik.ozguven eksikligi geliyo

• Profil fotoğrafım yok.Durumum"..."

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pursuitt kullanıcısına yanıt
    Benim de dune kadar yoktu fotografim. Degisik uygulamalar var googleplayde onlar fotografi biraz daha guzellestiriyor. Onlari deneyebilirsin

• Koyman lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kandorfeyta -- 24 Ağustos 2014; 10:46:29 >
  • Benim rehberimdeki pp si olmayanların çoğu sevgili yaptığı için kaldırıyor fotoyu ben görmce ilk bu aklıma gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozcam -- 24 Ağustos 2014; 10:48:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Koyman lazim
    Özgüveni eksik asosyal başka bişey değil yada çirkin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Koyman lazim
    Abidik gubidik programlarla yüzlerini tanınmaz hale getirecek kadar efekt verenlerdense hiç resim koymayanları tercih ederim. Sen adamı/kadını tanıyorsan, onunla iletişim amaçlı WhatsApp kullanıyorsan zaten resimmiş durummuş bunlara pek dikkat etmezsin. Amacınız tabiri yerindeyse "şekil yapmak, hoş görünmek, olmak istediğin gibi görümek" ise bunlara çok fazla önem verirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fozcam

Benim rehberimdeki pp si olmayanların çoğu sevgili yaptığı için kaldırıyor fotoyu ben görmce ilk bu aklıma gelir

Kızlar mı Erkekler mi? Yoksa hepsi mi
  • Magnussen M kullanıcısına yanıt
    Yok hocam o kadar da kotulestirmiyor o programlar. Ama dogalligi aliyor o ayri konu

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnussen

Abidik gubidik programlarla yüzlerini tanınmaz hale getirecek kadar efekt verenlerdense hiç resim koymayanları tercih ederim. Sen adamı/kadını tanıyorsan, onunla iletişim amaçlı WhatsApp kullanıyorsan zaten resimmiş durummuş bunlara pek dikkat etmezsin. Amacınız tabiri yerindeyse "şekil yapmak, hoş görünmek, olmak istediğin gibi görümek" ise bunlara çok fazla önem verirsin.

Alıntıları Göster
    Ben de fotolarda güzel çıkmıyorum o yüzden whatsapp da chloe yi kullanıyorum, dh' de olduğu gibi

• Bir ara bir özellik gelmişti ya karşıdakinin rehberinde ekli değilsen foto gözükmüyordu. Ben hala bunun rehberinde ekli değil miyim lan diye düşündürüyor

• Bence hiç istemiyorsan simsiyah bir fotoğraf bul onu koy 'standart' halde kalmasın. Ya fotoğraf önemli değil bence benim de yok çünkü ama durumun hi there I 'm using whatsapp kalmasın da fotoğraf olmasa da olur yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Poka Yoke

Bir ara bir özellik gelmişti ya karşıdakinin rehberinde ekli değilsen foto gözükmüyordu. Ben hala bunun rehberinde ekli değil miyim lan diye düşündürüyor
    2 seçenek var. ya telefonla bilgisayarla pek işi olmayan biridir, uğraşmamıştır ya da içedönük, çekimser biridir.
  • Bazen profil fotosu koymanın bi hastalık haline geldiğini düşünüyorum. Sürekli yenilemek istiyorsun. Whatsappa resim koymayan, ben bunu kendimi göstermek için değil iletişim için kullanıyorum diyenleride gördüm. Bilmiyorum belki onlar haklılar. Ama resmi sürekli değiştirmek kendini gösterme çabası bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: pursuitt

quote:

Orijinalden alıntı: fozcam

Benim rehberimdeki pp si olmayanların çoğu sevgili yaptığı için kaldırıyor fotoyu ben görmce ilk bu aklıma gelir

Kızlar mı Erkekler mi? Yoksa hepsi mi

Çoğunlukla kızlar ama erkekler de yapıyor gördüğüm kadarıyla

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.