Şimdi Ara

Steam'de resimleri göremiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.084
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim steam hesabımda 2-3 gündür bazı resimleri göremiyorum.Ne demek istediğimi daha net anlamınız için şu resime bakabilirsiniz.

Genelde Steam Workshop ve ekran görüntülerini yükleyemiyor. Anasayfa video ve gif'lerde bir problem yok.

Ben bununla ilgili steam destek ekibiyle görüştüm. Bana Ağ sorunlarınız var gibi görünüyor diyerek geri dönüş yaptılar ve bana yapmam gerekenleri söylediler ama ne yapacağımı tam anlayamadım. Bana verdikleri buraya yazıyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Steam :

It looks like you’re having network problems.

Network problems can be caused by a variety of things, so please go through our Troubleshooting Network Connectivity article for probable fixes even if it seems like your network is functioning correctly.

We also recommend visiting our Required Ports for Steam article to ensure the required ports for Steam are open. Additionally, our diagnosing and reporting network problems article has information that will help you self-solve different network problems you may be experiencing.

Steam Support is not really the best source for help with in-depth network troubleshooting. Many issues require someone to actually look at your machine or test your network and internet connection under a variety of circumstances, both of which we can't do here.

If you can’t solve the problem with the information in the above articles, the best way to proceed is to try to determine if the problem is with your computer or network, and then talk to a local computer diagnosis/repair shop or your internet service provider respectively.

Steam Support
    Luna

• Hocam selamlar şunu yöntemi denemenizi rica ediyorum
    İnternet ayalarınıza gelin, proxy ayarlarına tıklayın. Alt tarafta Yerel Ağ(LAN) Ayarları butonu var ona tıklayın ve Ara Sunucu bölümünde alt tarafta yazan 'Yerel ağınız için proxy sunucu kullanın' işaretli ise tiki kaldırın, tamam diyip kapatın pencereyi. Steam'i de yeniden başlatın bende böyle düzeliyor ve ara ara tekrarlıyor bu problem.
  • miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt
    Değişen bişey olmadı hala aynı durumda
  • Arkadaşlar kendi çabalarımla sorunu çözdüm. Eğer bu sorunla karşılaşanlar olursa;

Windows'un kuruluolduğu Disk> Windows> System32> drivers> etc> hosts ( hosts dosyasını not defteri ile açıp içindeki yazıları silin).

Daha sonra Denetim Masası> Ağ ve İnternet> Ağ ve Paylaşım Merkezi> (Yerel Ağ Bağlantısı> Özellikler : IPv4 ve IPv6 ikisinide otomatik ıp ve dns al işaretleyin) tamam dedikten sonra sorun çözülüyor.

Sağolsun miyavlayankirpi nickli arkdaş yardımcı olmaya çalıştı ama ne bu forum nede steam destek hiç yardımcı olmadı. Olurda böyle bir sorunla karşılaşan olursa yazdıklarımı yaparak düzeltebilirler.

• İlginç hocam dediğim gibi ben de böyle çözülüyor bahsettiğiniz sorun.
    Problemi çözmenize sevindim ve bunu burayla paylaşmanız için de teşekkürler mutlaka arkadaşların ihtiyacı olur buna.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.