Şimdi Ara

WhatsApp'a Profil Fotosu Koymamak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
14.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beni ben yapanın tipim değil fikirlerim olduğunu bildiğim için profil fotoğrafıma fikirlerini önemsediğim kişileri koyarım ve durumuma da onların sözlerinden birini yazarım.
  • facebooktada foto yok whatsappdada
  • Herhangi bir sosyal medyada veya whatsapta fotoğraf koymuyorum. Herhangi bir kurum benim ismim ve bazı bilgilerimi elegeçirince fişlendim diye ağlamıyorumda.
  • Senin telefon numarana sahip olmayan yani seni zaten görmemiş tanımayan birinin Whatsapp'de olmayacağı için normal olan durum.Alışveriş için numarasını kaydettiğin veya herhangi bir sohbet grubuna eklendiğin durumda yine fotoğrafını görmelerine gerek yok.

Not:Ben yine de koyuyorum foto
  • Aynen düz renge bile tamam ama resim koyamıyorsa beceremiyodur benim gözümde
  • konuştuğum kızın ailesi görmesin diye koymuyorum diğer insanlar beni ilgilendirmiyor zaten
  • Ben sevmediğim için koymuyorum, pp olsa ne olacak olmasa ne olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profil fotoğrafı koydum fakat gizlilikten Avatar ve Son görülmeyi herkese kapadım vicdanım rahat. PP neden yok diye sorunca çıkartıp çaat diye gösteriyorum senin telefonun bozuk .s .s yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

valla elimde olsa nüfus kağııdımdaki fotoyu bile kaldırırım

• asosyal diye düşünüyorum
  • Utangaç kendini begenmeyen silik bir tiptir her iddasina girerim.

Hele birde bunlarin futbolcu araba resmi koyanlar var direk arti 45 amca gibi geliyor yada 11 12 yasindaki cocuklar gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B46CB32A -- 24 Ağustos 2014; 20:50:17 >
  • Kız arkadaşımın annesi görmesin diye profil resmin yok, yoksa düzenli olarak değiştirirdim. Herkese de utangaç asosyal veya resim koymayı bile bilmiyor diye yargılamamak gerekir yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Ulan bir de oturup "acaba bu çocuk ne kadar gizemli olabilir ki?" diye mi düşüneceğim. Lan bir yürüyün gidin, amma içinizde yaşıyorsunuz lan hayatı, dışarı çıkın D vitamini alın lan 2 saat. Görenler de en fazla "herhalde çok aktif kullanmadığı için koyma fırsatı bulmamıştır." diye düşünüyordur. Te allam ya, bi de soruyor "Gizemli? Yoksa tehlikeli? Seksi mi demek istedin?"

Ebenin...

Arkadaşım o sadece bi örnekti

Merak etme monoton bi hayatım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnussen

Abidik gubidik programlarla yüzlerini tanınmaz hale getirecek kadar efekt verenlerdense hiç resim koymayanları tercih ederim. Sen adamı/kadını tanıyorsan, onunla iletişim amaçlı WhatsApp kullanıyorsan zaten resimmiş durummuş bunlara pek dikkat etmezsin. Amacınız tabiri yerindeyse "şekil yapmak, hoş görünmek, olmak istediğin gibi görümek" ise bunlara çok fazla önem verirsin.

Yaşını öğrenebilir miyim sakıncası yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: pursuitt

quote:

Orijinalden alıntı: Magnussen

Abidik gubidik programlarla yüzlerini tanınmaz hale getirecek kadar efekt verenlerdense hiç resim koymayanları tercih ederim. Sen adamı/kadını tanıyorsan, onunla iletişim amaçlı WhatsApp kullanıyorsan zaten resimmiş durummuş bunlara pek dikkat etmezsin. Amacınız tabiri yerindeyse "şekil yapmak, hoş görünmek, olmak istediğin gibi görümek" ise bunlara çok fazla önem verirsin.

Yaşını öğrenebilir miyim sakıncası yoksa

23
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.