çeşke dediğin kapaklar güzel olsa bende aldım 3 milyona kemeraltından kapak tuş takımını sıkıştırıyo ekranda dikkatli bakıldığında boylamasına çizgiler mevcut ama 15 milyona orjinalleri var onları tavsiye ederim
Aynı fiyata iki ayrı firmanın kapakları satılıyor. (Orjinallerin dışında) Benim kapağı değiştirmedeki sebebim ekranda oluşan 3-4 mm'lik bir cizikti. Üzerinde Nokia yazan plastik kaplarda satılan kapaklarda bahsettiğin dikey cizikler var. Cam-mika ne ise yeterince kaliteli olmamasından. Seçersen temizini bulursun. Birde bu kapaklarda kırmızı yeşil tuşların etrafını sara siyah kısım ile kapağı üst taraındaki renkli kısım arasına (Telefonun yanına doğru eğri şekilde geçiş kısmı) boşluk var.
Diğer firmanın kapaklarını naylon poşetler içerisinde satıyorlar. Kalıp daha temiz, çapaklı kapak henüz görmedim. Ancak bu firmanın eksiside renklerin kaliteli olmaması. Kalıp güzel yapılmış ama malzemesi ve rengi çiğ düşüyor.
Seçmece, herkezin sevkine göre.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme