Şimdi Ara

6600 kapağı açılıyormuuuu help mee

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar bu telefomum kapağı açılıyormu ben açamadın ekrana toz kaçmış bi çaresi yokmuuuu helpp mee!!!!

• Açıp temizleyebilirsin
  • CNR kapağı istersen birtelefoncuya götürüp açtırabilirsin veya
    telefonun arka kapağı sök, bataryanın alt kısmında kasada yanlarda iki adet delik göreceksin telefona zarar vermemek için oralara ikişer adet kürdan takarak içteki tırnakları attır daha sonrada kalan kısmını bir kredi kartıyla açabilirsin tozlarıda püfleyerek temizleyebilirsin

kolay gelsin..........
  • telefonu 5. kattan aşağıya bırak daha sonra merdivenler inerek aşağıda onu yakalamaya çalış ama emin ol ki sen inmeden o aşağıya inecektir. bir de bakacaksınki kapağı açılmış ondan sonra şayet ekranı duruyorsa temizleyebilirsin kolay gelsin...
  • bi ara böle bi topic vardı hemde çok ayrıntılı ümitakmannın dediği gibi yap dorusu o
  • C.N.R Onbaşı umitakman arkadaşımız doğru olarak tarif etmiş. Ayrıntı istersen 6600'ın kapağını söküp takmak linkinde anlatıldı. Telefonun arkasındaki deliklere kürdan sokarak tırnakları açmak gerçekten işin kolaylaştırıyor.

snowboys Onbaşı senin yöntem ile yalnızca arka kapak çıkıyor. Bilgin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleman -- 17 Ağustos 2004, 2:35:46 >
  • açılmadı:)
  • Valla ben açıp temizliyorum ara sıra , iyi alıştım, tak çıkar kapak gibi oldu ..
    Kredi kartını alın, yanlardan alta doru sürün içine sookup, bide alttan tırnakları attırın hemen çıkıyor, ayrılıyor ..
  • makina falloş olmasın sonra fiyatı felan düşmesin
  • klonajinsky Binbaşım sen ne kadar sevmiyorum bu telefonu desende işte şimdi açık verdin. Seviyorsun telefonunu KIYAMADIN değilmi ?

Albayım bizim senin gibi Bonus kartımız yokki takıp çıkaralım.

nıghtman makinanın falloş olması tamamen sana bağlı. Fiyatı düşmesin istiyorsan ona nazik davran. Dikkat edersen kapak değişiminden sorun yaşamazsın. Dikkat edersen!
  • valla bende denedim cikiyo.ilkinde biraz zor oldu ilkinde ama sonradan alistim
  • ben kapağı bi kere telefoncuya açtırmıştım. Başka bi kapak taktırdım. Sonra o kapak hoşuma gitmedi kendim çıkarayım derken telefonu parçalıyodum az kalsın. :) Kapağın alt tarafını kurtardım ama alt tarafı telefonda kaldı :) Bence sen çıkarmaya çalışma götür bi telefoncuya o çıkarsın hem sen de nasıl çıkarıldığını falan görürsün..
  • tabiki açiliyor.
  • Doğrudur ABi
    Bende çıkarmak istiyorum ama bu yorumlara güvenerek ben kendim çıkarmak istemipyorum
  • ya kapagi satildiina göre açiliyor ama kendiniz çikarmayin. N-Gage lerin de Kapaklari deisiyor mesela ama takilirken kiriliyor. Bence denemeyin. 6600 da da tehlikeli olabilir.
  • Evet abi olay bu bilmeyenler kendileri değişmesin
  • ben açtım ama şimdi telefonu nasıl satacağımı düşünüyorum kara kara bence bırak tozlar kalsın orda
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammetguven61

Doğrudur ABi
    Bende çıkarmak istiyorum ama bu yorumlara güvenerek ben kendim çıkarmak istemipyorum

nası konuşuyon abi sen yaa bu yorumlara güvenmeyin diye niye yazıyoruz o zaman düdük olsun diyemi bakıp gülüp geçesin diyemi fikrini kendine sakla kardeşim bize güvenmiyosan niye girdin foruma töbe töbeeee

• telefoncuya goturdüğündede kredi kartı ile dikkatlice açıyolar nazik olursan birşey olmaz bende çıkarıp değiştiriyorum
  • Biraz el mahareti ve dikkat ederseniz hiç bir zarar vermeden açabilirsiniz. >> 6600 kapağını çıkarıp takmak << Burada ayrıntılı olarak anlatılmıştı.

Kapakları Samsunda 3-4 milyona satıyorlar. Keyfinize göre değiştirin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.