Şimdi Ara

6600'mı yoksa sx1'mi (hangisi daha iyi ve güzel) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SX-1 ama tel. ikinci ele düştümü yarı fiyatının altından daha düşk satılır. Nokia'nın piyasası herzaman yüksektir arkadaşlar bunu unutmayın. Ama şuan sx-1 6600 ile kıyaslanamaz bile süper bi telefon çünkü.[gitar]
  • SX1 ALACAKSAN ÖMÜR BOYU SATMAYACAKSIN ARKADAŞ. EGER BÖLE DÜŞÜNÜYORSAN TAMAM GÜSEL TELEFON AL, Kİ AL ŞİMDİ 1 AY SONRA SAT YARI FİYATINA
    AMA NOKİA YI AL 1 AY SONRA EN FAZLA 75 MİLYON ZARAR EDEREK SATARSIN?YANİ FARK BU, PİYASA NOKİA YI TUTTU BİKERE BIRAKMAZ. İSTERSE SİEMENS 1 GHz işlemcili SX100 falan çıakrsın ama tutulacak yine az özelliğe ragmen bile olsa NOKIA'dır.
  • ozanatabey yine yaptı yapacağını heuhe
    yahu nokia piyada 100 ise siemens ve sony-ericsson da 70 falan. öyle inanılmaz fark yok ki. nedir bu abartlan şey? yok 2. el satılamazmış veya çok ucuza satılırmış. yok öle bişey valla
  • 6600'ın fiyatı daha ne kadar düşer bilemem ama SX1'in fiyatının 1-2 ay içinde 850-900 milyon civarına düşeceği kesin...Ama ne olursa olsun SX1 , 6600'den daha iyi bir telefon..
  • Ya Brakin Su Nokia Sevdasini, Nokia B*K Selkilnde Telefon Cikarsa Onuda Alirsiniz Nokia Uretti Die. Nokian?n 420Milyona Satt??? Telefonlarla Ayn? Ayarda Olan Modellerini Siemens 260 Milyona Sat?o.
    Ben Zaman?nda 8310/6510 Alamicam die Kafa? Yiyodum. Kendi ?ste?imle Olmasada C55 Almak Zorunda Kald?m. Ve ?yikide Beni Bu Telefonu Almaya Zorlam??lar. (Bana Göre C55 8310/6510 dan Daha ?yi, Hemde Kat Kat...!!! 2TeLefonuda K?sa Bir Süre Kulland?m Buna Dayanarak Söylüyorum)
    Büyük Konu?miim Ama Ben Bundan Sonra Nokia Almam.

"SX1" - "6600" Konusundada SX1 Derim, Ama Tu? Dizili?ini Biraz Daha Düzgün Yapabilirlerdi :) Ama Telefona 1,000,000,000-TL Verirmiyim Oras?da Tart???l?r.
  • ya symbian olduktan sonra hepsi hemen hemen aynı bence,bir sürü bilgisayar markası var ama hepsinde windows kullanılıyor onun gibi bir şey.hangisi hoşuna giderse onu alırsın ama sonuçta özellikleri aşağı yukarı birbirine yakın.ama 1,5 milyar bayılsaydım p900 alırdım o ayrı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.