nokia mercedes ise siemens bmw, sony-ericsson ise saab'dır. (saab'ı bilmeyenler olacaktır, en az diğer ikisi kadar kaliteli bir arabadır) bu 3 araba arasında "mercedes varken bmw alınmaz" gibi birşey denemiceği gibi, telefonlar arasında da böyle birşey denemez. ama nasıl mercedes daha çok krolarda var ise, nasıl daha çok satıyorsa. aynı şey nokia için de geçerlidir (isteyen üzerine alınsın amacım laf etmek değil)
Sabonis +1 milyar Ama 6600 daha çok seviyorum aha.
Siemens'in dahili hafızası 4 Mb. Nokia'nın ki 6 Mb. Ama Siemens'in radyosu , MP3 playeri , cihazla birlikte verilen data kablosu ve kulaklık gibi artıları var..Ben Siemens SX1 düşünüyorum ama kaçak fiyatları arasında çok büyük fark varsa 6600 alırım..
siemens p4'lu telefonda yapsa nokia alırım
emory+100 milyar. siemensin telefonu kiciyla bir kartal ailesini teker teker yakalasa bile nokia alirim nede olsa Turkum dogruyum caliskanim.
yani
illede nokia diyen insanlar yüzünden nokia insanları sömürüyo(gerçi isteyen sömürülüyo) adamlar 1100 diye iğrenç bi tel çıkarıp kaç para fiyat yazıyo bide bu tele reklam yapıyolar ya. lg 350 milyona herşeyi olan tel satıyo ekran 65000 vs... yanına da nokiadan alsan 100 milyon tutacak aksesuar hediye veriyo adamlar hala nokia da nokia diyo. ne ilişkileri var bu adamların nokia ile anlayamadım.
çok haklısın ensar hem siz hiç yanında kamera hediye edilen nokia gördünüz mü oysa büyün siemensler kamera ve data kablosu hadiyeli üstelik mc60 6600 ile aynı kalitede fotoğraf çekiyo hem daha sexy
ensar arkadaş çok haklısın siz hiç yanında kamera hediye edilen nokia gördünüz mü oysa bütün siemenslerin yanında kamera ve data kablosu veriyorlar hem mc60 6600 ile aynı kalitede fotoğraf çekiyo sx1 ile 6600 ı karşılaştırmaya gerek bile yok
yalışlıkla benzer iki mesaj göndermişim :))
MC60'ı denemedim ama bu işten iyi anlayanlar çekim kalitesinin kötü olduğunu söylüyorlar..