yaw arkadaslar 6600 ne bluetoothla ne kizilotesiyle ne de mms le midi gondermiyo..3200'a midi gondermem lazim...kizilotesiyle 3200dan 6600a gonderilebiliyo ama 6600da gonder dediimde okuz gibi bakiyo bisey yapmiyo napcaz?
fexplorer mı öle bişi war ola herşyi yollıyabiliosun bi arat telefonun hafızasındaki herşeyi yapabiliosun tele restart atabiliosun baya iidi
o programi kullanmistim hatta seleq adli programida..bunlar midileri kizilotesiyle gonderebiliyomu ki?? benim sorunum 6600da bulunan bi midiyi 3200'a kizilotesi yoluyla gondermek..bi bilen yokmu yaw..yardim edin..imdak
arkadaş midi'leri internetten indirdiysen bildiğim kadarıyla bunlar telif hakkıyla korunuyor.Bunları öyle istediğin gibi sağa sola yollayamazsın .Ama bunu kıracak program var mı onu bilmiyorum
dostum 3200 modelini bilmiyorum ama 6600 s40 lara örneğin 6100 7210 a veri gönderemiyor. daha doğrusu bu tellerin kızıl ötesi veri almoyor. yalnız 6220ye melodi resim göndermiştim. 3200 de s40 sa dediğim sorun olabilir.
file manager tarzı bir program kullanarak dilersen bletooth ile dilersen kızılötesi ile gönderebilirsin midilerini
Fexplorer yada seleQ ile *.mid dosyasını bul ismini *.jpg diye değştir, işte o zaman gönderir. 6600 veya PC ye göndereceksen gönderdikten sonra değiştirirsin ama..... T610,T630 a göndericeksen şöyle yap, *.mid dosyasını, yine Fexplorer ile "E:\system\mail\00001001_S\0" içine kopyala" Bundan sonra T6X0 dan "bağlantı>cihazlarım>6600>sistemi tara" dediğinde alet direk 6600 ın mesajlar bölümünü tarıyor, oradan da istediği dosyayı alır.