Şimdi Ara

6600 - mpx200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu an 6600 kullanıyorum ve telefon yaklaşık 1,5 seneden beri bende ama artık tel'den sıkıldım değiştirmek istiyorum, nerdeyse 4 aydan beri telefonun menüsü'ne dahi girmedim sadece rehber ve arama tuşunu kullanıyorum. Geçenler'de arkadaşta mpx200 gördüm ve bir süre kullandım telefon çok hoşuma gitti bilgisayar ile çok iyi bir şekilde senkronizasyon yapılabilir , sizce takas etmeye değermi ?

• takas edeceksen bile üste 100 milyon civari bişey alman lazım mpx200 ün sifir fiyatı 295 ytldir... ikinci elini sen düşün senin telin de 2.eli 350den aşağı etmez...
    Bu arada mpx200 ün özelliklerinin çoğu senin telde de var(görüntüsü dışında)
    mpx200 ün artısı word excel gibi windows işletim sistemi dosyalarını açabilmesi(telefondan mobile windows işletim sistemi var 2002 zannedersem)
    1 gb hafiza kartını 6600 çok zor kaldirir ama mpx200 tınlamaz
    kamera aramıyorsan, symbian işini görmüyorsa bluetooth da istemiyorsan iyi bir tel... fiyatı özellikle çok güzel.
  • Valla dostum aynı şeyi bende çok düşündüm.. Hala da düşünüyorum. Bende de 6600 var. MPX200 çok güzel alet, fiyatı da çok uygun ama. Ben 6600 ımı çok seviyorum abi, yeri geliyor kötü de olsa 640x480 lik bir resim çekebiliyorum. Bluetooth ile video yada resim alıp gönderebiliyorum, 512 MMC kartıma attığım filmleri seyrediyorum, kulaklık takıp mono bile olsa MP3 dinliyorum..

Yani hepsi güzel özellikler ama MPX200 de boş telefon değil, ses çıkışı, Windows Mobile işletim sistemi, kişiselleştirilebilir bir telefon o da..

Ama benim gözüm MPX220 de! Bunu söyliyim. Çok iyi olmasa da kamera var, bluetooth var, görünüşü çok hoş, dıştaki ekranı renkli, Windows Mobile 2003 SE var.. Daha ne olsun Aslında elimdeki garanti 6600 ı verip üstüne para vericem birisini bulsam ama.. 220 yeni bir telefon olduğu için pek kimse de yok.

Bunun spotunu kaça bulurum? Bilgisi olan varmı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.