Şimdi Ara

6600da ses yukseltmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben samsung model bir telefona yukseltec devresinin takıldıgını gordum normalde az ses cıkıyor ama aparati sayesinde manyak otesi ses veriyor aparatida orjinal bisi el yapımı dgil yani bende de herkezin bildigi fazla sesi cıkmayan bir 6600 var bunun kulaklık cıkıslarina bir yukseltec devresi takmak istiyorum 5ohm luk hoperlerim var yetecegini dusunuyorum bu konuyu yazmadan arastirma yapayim bosuna tobic acmayayim dedim ama arastirmalarimda mono olmasina ragmen 20w 50w gibi devreler var benimki okdre cok yuksek olmayacak anlyacaginiz ufak ve az malzemeden olacak nasil yapıldıgıı cozemedim ama yardim ederseniz cok sevinirim simdiden yardimlariniz icin tskkrler... (siz bana malzeme listesini biliyorsaniz baski devresinide verirmisiniz ne nereye konuluyor gibi bilgisayarimdaki proteus 6 diye bir pro var onunla sanal olarak test edecegim.)

• ses mono olduktan sonra ne kadar yükseltsen boş ...
  • amacını anlayamadim msj atma tablonumu yukseltmeyemi calisiyorsun napiyorsun ama msj imi tam okuyarak cvp verin ltfn denendi diyoruz!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatality11 -- 27 Mayıs 2008; 17:27:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatality11

amacını anlayamadim msj atma tablonumu yukseltmeyemi calisiyorsun napiyorsun ama msj imi tam okuyarak cvp verin ltfn denendi diyoruz!!!

arkadaş müzik dinleme keyfinden bahsetmiş heralde.6600 da ses tek çıkışlı.evet sesi yükseltebilirsin.bende bi ara 6600 kullanırken müzik setine bağlamıştım.(sony).bütün bina duymuştur müziği valla.bu arada mesajını okudum ama valla okadar teknik bilgi gerektiriyorki bu mesaja cevap verebilecek kişi çıkarmı bilmem.ama benim yaptığım gibi yapabilirsin.nasıl olduğuna gelince bizim müzik setinin arkasında ses girişi var oraya kendim 6600 ın kulaklık kablosunun ucunu kesip müzik setine bağladım.gerçi o zamanda seyyar kullanamassın ama bi öneri işte

• enerjini ve vaktini stereo bir cihaza harca demek istemiştim, hemen hiddetlenme 1991 li kardeşim

quote:

amacını anlayamadim msj atma tablonumu yukseltmeyemi calisiyorsun napiyorsun ama msj imi tam okuyarak cvp verin ltfn denendi diyoruz!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

quote:

arkadaş müzik dinleme keyfinden bahsetmiş heralde.6600 da ses tek çıkışlı.evet sesi yükseltebilirsin.bende bi ara 6600 kullanırken müzik setine bağlamıştım.(sony).bütün bina duymuştur müziği valla.bu arada mesajını okudum ama valla okadar teknik bilgi gerektiriyorki bu mesaja cevap verebilecek kişi çıkarmı bilmem.ama benim yaptığım gibi yapabilirsin.nasıl olduğuna gelince bizim müzik setinin arkasında ses girişi var oraya kendim 6600 ın kulaklık kablosunun ucunu kesip müzik setine bağladım.gerçi o zamanda seyyar kullanamassın ama bi öneri işte

bakalim anlamismiyim simdi senin muzik setindeki giris e hoporler girisine 6600 kulaklıktaki cıkısını baglıyorsun yani hoporler yerine 6600 baglamis oluyorsun 2+1 ise 1+1+6600 oluyor galiba birde muzik setinden ses acip kapata biliyormusun 6600 bagli iken kısacasi lafı uzatmaya gere yok bende pc de 1+1 vardi hoporlerle elektrik gitti geldi 1 i patladi digerinede ben yanlislikla patlattim ama icinde olan elektronik devresi saglam teyip hoporleri takınca calisiyor bunu 6600 a taksam nasil olur birde bu elektronik aksamin arkasinda 220/6 volt transformotor var kulaklık girisinden 6600 a giden voltaj ne kdr dı veya o onemli degil mi ? telefon bozulmasin diye soruyorum :D tedbiri elden birakmayalim yardimin icinde cok saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatality11 -- 28 Mayıs 2008; 8:32:49 >

• ya heralde yanlış anlaşıldı.hoparlör yerine 6600 ı bağlamadım.bizim müzik seti 3 bölümden oluşuyo.en üstte teyp ve radyodaki sesi yükselten bi bölüm var(ona bişey deniyodu ama aklıma getiremedim).onda da ses girişi ve ses çıkışı var.ses girişlerine teyp ve radio takılı.bende onları söküp onun yerine 6600 ı bağladım.kulaklık kablosu aracılığı ile.ses müzik setinin hoparlöründen çıkıyo ve ses müzik setinden ayarlanabiliniyo.ya da telefondan da olabilir.sakın ses çıkışına telefonu bağlama.telefon bozulur mozulur sonra ben den bulma.diğer bi değişle sakın hoparlör yerine telefonu bağlama.bu yaptığım sistemide şu an pc de kullanıyorum.eğer sende aynı tip bi cihaz yoksa hiç uğraşma derim.telefon elinde kalmasın sonra..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ya heralde yanlış anlaşıldı.hoparlör yerine 6600 ı bağlamadım.bizim müzik seti 3 bölümden oluşuyo.en üstte teyp ve radyodaki sesi yükselten bi bölüm var(ona bişey deniyodu ama aklıma getiremedim).onda da ses girişi ve ses çıkışı var.ses girişlerine teyp ve radio takılı.bende onları söküp onun yerine 6600 ı bağladım.kulaklık kablosu aracılığı ile.ses müzik setinin hoparlöründen çıkıyo ve ses müzik setinden ayarlanabiliniyo.ya da telefondan da olabilir.sakın ses çıkışına telefonu bağlama.telefon bozulur mozulur sonra ben den bulma.diğer bi değişle sakın hoparlör yerine telefonu bağlama.bu yaptığım sistemide şu an pc de kullanıyorum.eğer sende aynı tip bi cihaz yoksa hiç uğraşma derim.telefon elinde kalmasın sonra..

peki senin bu muzik setin baska yerden de guc aliyormuydu fis ile? ole ise bir yarari omaz yanımda 220v tasimam gerekiyor heuheu dedigin sistem bende var ve dediginide anladim saol

• tmm dir buldum devreyi biraz elektronikten anlayan biri yardim edebilir mi? iste devre
     6600da ses yukseltmek
  • ses bi iğrençleşiyo zaten mono
  • quote:

quote:

ya heralde yanlış anlaşıldı.hoparlör yerine 6600 ı bağlamadım.bizim müzik seti 3 bölümden oluşuyo.en üstte teyp ve radyodaki sesi yükselten bi bölüm var(ona bişey deniyodu ama aklıma getiremedim).onda da ses girişi ve ses çıkışı var.ses girişlerine teyp ve radio takılı.bende onları söküp onun yerine 6600 ı bağladım.kulaklık kablosu aracılığı ile.ses müzik setinin hoparlöründen çıkıyo ve ses müzik setinden ayarlanabiliniyo.ya da telefondan da olabilir.sakın ses çıkışına telefonu bağlama.telefon bozulur mozulur sonra ben den bulma.diğer bi değişle sakın hoparlör yerine telefonu bağlama.bu yaptığım sistemide şu an pc de kullanıyorum.eğer sende aynı tip bi cihaz yoksa hiç uğraşma derim.telefon elinde kalmasın sonra..

peki senin bu muzik setin baska yerden de guc aliyormuydu fis ile? ole ise bir yarari omaz yanımda 220v tasimam gerekiyor heuheu dedigin sistem bende var ve dediginide anladim saol

oooooowww. 220 tabiki gerekiyo.yoksa olmaz bu iş

• quote:

Orjinalden alıntı: Bana Izin Yokmu

ses bi iğrençleşiyo zaten mono

insan bir yardim eder
    kendi ugraslarimda sonunda buldum (bu forumdan yardim eden 1 kisi cıktı ona ta tskkrler)
    bazi arkadaslarda bos msj atmayi cok seviyo paylasim yapacagina birde simgeyi koyuyo bir boktan anliyormus gibi insani gıcık ediyor ama olsun yılmadim ugrastim ve sonunda yaptim 6600 i olan pm den ulasabilr bu konu hakkında yardim edecegim ve SES SUPER HER HANGİ BİR KAYIP YOK MANYAK OTESİ DEMİSTİM BAZİ ARKADASLAR KATILMADİ YORUMUMA AMA SIKIYSA SİMDİ KATILMASİNLAR (bu arada sikayet te ederseniz edin sizin gibi insanlardan ispyonlanmak bana koymaz ) iyi forumlar ...

klasör x
    6voltla calisiyor devrem 6v luk herhangi bir pil olmaz mi yaw?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatality11 -- 29 Mayıs 2008; 15:18:22 >

• quote:

quote:

insan bir yardim eder
    kendi ugraslarimda sonunda buldum (bu forumdan yardim eden 1 kisi cıktı ona ta tskkrler)
    bazi arkadaslarda bos msj atmayi cok seviyo paylasim yapacagina birde simgeyi koyuyo bir boktan anliyormus gibi insani gıcık ediyor ama olsun yılmadim ugrastim ve sonunda yaptim 6600 i olan pm den ulasabilr bu konu hakkında yardim edecegim ve SES SUPER HER HANGİ BİR KAYIP YOK MANYAK OTESİ DEMİSTİM BAZİ ARKADASLAR KATILMADİ YORUMUMA AMA SIKIYSA SİMDİ KATILMASİNLAR (bu arada sikayet te ederseniz edin sizin gibi insanlardan ispyonlanmak bana koymaz ) iyi forumlar ...

klasör x

hayırlı olsun yeni yüksek sesli 6600'ın (kızma haa bunu yazdım diye)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXIST -- 29 Mayıs 2008; 16:27:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: EXIST

quote:

quote:

insan bir yardim eder

klasör x

hayırlı olsun yeni yüksek sesli 6600'ın (kızma haa bunu yazdım diye)

saol da bos msj atiyorlar o canımı sıkıyor yardim edeceklerse edecekler etmeyeceklerse herseye burunlarini sokmayacaklar ya zaten amac msj sayilarini yukseltmek ben bunu gibileri cok gordum benimde amacım kotu olsa(yaptigim is olmayacak gibiyse yani) klasor x arkadasim bastan uyarirdi ama o denemis soledi bana (yardim ci oldu yani bos bos maj atmadi) bende denedim ama insan destek cıkar bizimkiler kostek cıkıyo nese canımı fazla sıkmayayım ama insan gibi soluyorum eger bole bos msj yazacaklar ve anlamsiz ifadeler kullanacaklarsa hic yasamasindan daha iyi bari vakitlerini bosa gecirmezler iyi forumlar...

• quote:

klasör x

4x1.5v ttan 6volt yapabilirsin.4 kalem pil yaniherangi 1 pil olur tabi.ama ömür farlı olur arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasör.:X:. -- 29 Mayıs 2008; 23:10:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.