Şimdi Ara

6600gt mi 9800pro mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6600gt mi 9800pro mu.amacım düşük çözünülük de olsa Call Of Duty 4. yani büyük öncelik oyun!!!!
    ne alayım szice

• 6600gt daha iyi bir kart
  • http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2277&p=3
    burada 6600gt bariz belli oluyor
    http://www.pclabs.gen.tr/2004/12/08/fiyat-performans-kartlari-testte/
    buradan da yorumları okuyabilirsin.

aslında direkt nvidia yazacaktım ama atmasyon olmasın dedik . gördüğüm kadarıyla 6600gt' nin üstü tavsiye ediliyor. mesela 6800gs felan. bana kalırsa da böle durum. 9800 pro kullandım şu an boşta duruyor. onu alma derim kesinlikle. 6600gt kullanmadığım için yorum yok.

• bu işler birazda şansa bakıyo ben nvidia kullandıgım tüm kartarda sorun yasadım atide daha hiç sorunla karsılasmadım.. nvidia ekran kartı olan bilgisayarımda oynadıgım bir oyunda renk kaymaları vs oluyodu aynı oyunu ati ekran kartlı bilgisayarımda oynarken sorun cıkarmıyodu model olarak hemen hemen hemen aynıydı kartlar.. dediğim gibi biraz sans isi gibi geliyo bana ...
  • ikisinde de düşük çöz. cod4 oynayabilirim değil mi?
  • 6600gt yi tavsiye ederim eski pcimde(2 yıllık) var taş gibi kart medal of honor airbone u falan düşük grafiklerde çok rahat kaldırıor.
  • sistemime bakarsan bende 6600gt kullanıyorum detaylardan ve çözünürlükten fedakarlık ederek cod4 oynayabiliyorum
  • oh oh saağol rahatlattın :D
  • forumda 9800pro değil ama 9800xt den 6600gt ye geçenler çokda bekledikleri kadar fark olmadığını hatta minimum fps lerde düşüş olduğunu belirtmişlerdi..Herne kadar 6600gt çok daha güncel bir kartda olsa saat hızları 9800pro/xt ye göre yüksekte olsa 9800pro/xt nin bellek arabirimi 256bit..İşin açıkçası 256mb 9800xt-6600gt karşılaştırması yapıyor olasydık kesin 9800xt derdim.. Ama sizin durumunuzda 6600gt ağır basıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.