Şimdi Ara

6600GT ve 6800GT kullanıcıları bir bakın lütfen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hpocam hala boş boş yazışıyoruz. senin yukarıda yazmışsın 7800gtx in çıkma amacı ps3 çipinin neye benzediğini görmek diyorsun ben manyakmıyımki 550dolar verip çipin neye benzeyeceğini görim 1sene bekler makinanın kendisi alırım. benim yazdığım ve anlatmak istediğim 550dolara değmeyecek bi kartı neden övüyorsunuz neyini övüyorsunuz. fizik kartlarının konsollara yenilmemesi içn çıktığını yazıyorsun. yeni konsollar fizik kartını zaten içinde barındıracak. bunlar konumuz değil benim arkasınıda durduğum ve sizin bozulduğunuz olay 7800gtx in hüsran yaratması ve kesinlikle verilecek 550dolara değmemesi zaten ps3 çıkmadan nvidia g8 çıkarmayacak boşunada beklemeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Fizik kartının çeşitleri olacak mı?Yani bu oyun için şu önerilir falan.Eğer öyle olursa bilgisayarı çöpe atarım...

Hayır olmayacak her oyun aegia nın fizik kartlarına göre üretilecek fakat her oyun için fizik kartı gerekmeyecek yani fizik kartsız sistemlerde ekstra fizik harikalarını göremeyecekler ne yazıkki.Ayrıca bence çok tutunamayacak bu teknoloji söyliyim sadece ps3 e karşı çıkarılmış bir parça...
  • Tamam abiler boşverin tartışmayı.Biraz bilgisayarın başından kalkıp rahatlayın ya da oyun falan açın.Takmayın bu kadar.

@anticocacola
    İnşallah çok tutunamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Eylül 2005, 17:35:25 >
  • ps3'ün fizik kartı kullanacağı kesindeğil xbox360 kullanacağını açıkladı ps3 muamma
  • quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

hpocam hala boş boş yazışıyoruz. senin yukarıda yazmışsın 7800gtx in çıkma amacı ps3 çipinin neye benzediğini görmek diyorsun ben manyakmıyımki 550dolar verip çipin neye benzeyeceğini görim 1sene bekler makinanın kendisi alırım. benim yazdığım ve anlatmak istediğim 550dolara değmeyecek bi kartı neden övüyorsunuz neyini övüyorsunuz. fizik kartlarının konsollara yenilmemesi içn çıktığını yazıyorsun. yeni konsollar fizik kartını zaten içinde barındıracak. bunlar konumuz değil benim arkasınıda durduğum ve sizin bozulduğunuz olay 7800gtx in hüsran yaratması ve kesinlikle verilecek 550dolara değmemesi zaten ps3 çıkmadan nvidia g8 çıkarmayacak boşunada beklemeyin.

Ya arkadaşım ben onu 12-7k karşılaştırması yaptığın için söyledim ayrıca sırf ps3 çipinin neye benzeyeceği için yazmamışım oraya dikkat edersen 24 iş hattı ve yüksek görüntü kaliteside var işin içinde,kaldıki kendinde inkar etmiyorsun gt lerin fearde zorlanmayacağını e o zaman 7800 gtxe verilen 550$da parasını hak ediyor.Sana ps3 ün neden ucuz olduğunu açıkladım ayrıca sony firması kendi ağızlarından zarar ettiklerini bağıra bağıra açıklıyor senide anlıyorum ama ben bir pc kullanıcısıyım ve asla pcmi ps3 e takas etmem oyun performansı kat kat güzel olabilir ama oyundan başka şeylerde yapıyorum pc de neyse konu bu değil ama 7800 gtx hüsran yaratmadı sana öyle geliyor 7800 gtx in çıkması aslında bizler için dahada iyi oldu geforce 6 fiyatlarını fena halde düşürdü farkındaysan.Bu arada ps3 te fizik kartı yok onun 7 çekirdekli işlemcisi herşeyin üstesinden gelecek kadar güçlü

• *INTEL CELERON 2.8 LGA FSB 533 256KB L2 CACHE (İLERDE BUNU PENTIUM D 830 İLE DEİŞTİRECEGİM ŞU AN FİYATI YÜKSEK) İŞLEMCİ
    *ASUS P5WD2 PREMIUM Wifi-TV EDİTİON INTEL 955X CHİPSET ANAKART
    *CORSAİR 1GB(2X512MB) DDR 2 533MHZ RAM VALUE SELECT (CORSAIR ENTEGRELİ) -ALDIM :)
    *ASUS 256MB 128 BİT 6600GT
    *COOLERMASTER CENTRİON 5 KASA 350 WATT PSU
    *80GB MAXTOR ATA 133 IDE HARD DİSC ESKİ BİLGİSAYARDAKİ (İLERDE SEAGATE 200GB S.ATA NSQ HDD ALACAĞIM) -VAR
    *LG F700B 1280X1024 60HZ FLATRON MONİTOR -VAR

BU PARÇALARI ALACAĞIM BUGÜN ÇİZGİ VE BOĞAZİÇİNİ ARADIM VE ELLERİNDE 6800 GT KART OLMADIKLARINI SÖYLEDİLER BOGAZİÇİ SADECE 256 MB 128 BİT 6600GT OLDUĞUNU SÖYLEDİ KARARIM DEĞİŞMEZSE PAZARTESİ BU PARÇALARI ALMIŞ OLURUM PEKİ BU PARÇALARLA OYUNLARI KAÇA KAÇ PİXEL VE DETAYLARDA OYNARIM ? İŞLEMCİ DEĞİŞİRSE GETİRATI NE OLUR? İŞLEMCİYİ CELERON ALMAMDAKİ SEBEP ŞU ANDA FAZLA PARAM OLMAMAISIDIR BEN ŞU AN SADECE EKRAN KARTI VE ANAKART A PARA GÖMMEK İSTİYORUM İLERDEDE CELERON U SATAR PENTİUM D ALIRIM ŞU AN PENTIUM D LERİN FİYATI ÇOK YÜKSEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekremxt -- 6 Eylül 2005, 18:08:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

bu arada 7800GTX için 550$ bence gayet uygun bir fiyat. ben hatta şaşırdım nasıl bu kadar düşük oluyor diye. sonuna kadar hakediyor o parayı bu kadar basit.

7800GTX teki transparent AA bence super bir yenilik. Bariz bir goruntu kalitesi farkı sunuyor. Bunun yanında gercek oyun performansına baktıgımızda neredeyse butun oyunlarda ve butun kalilte ayarlarında 2x6800Ultra SLI yi yakalamıs durumda. Ama dikkat ederseniz 2x6800Ultra SLI 3dmark2005 de 7800GTX in onunde(ne hacetse!).

Ek olarak bundan sonra cok az kullanılacak olan vertex shaderları icin bir iyilestirme soz konusu degil 7800GTX icin. Bu yuzden X850XT nin bile bariz gerisinde kalıyor.

Ve fiyat olarak bir abartma soz konusu olmamıs. Palit 7800GTX suanda 550$+KDV ve 2 hafta sonra leadtek 7800GTX leri 540$+KDV den piyasada bulabilecez. Yani 6800Ultra nın ilk cıktıgı zamanlardaki fiyatları gibi.

@CCK_YLMZZZ nickli kisiyi, yazdıklarıma yorum yapmaktan men ederim. Coluk cocukla ugrasmak istemiyorum...

• konsol ile masaüstü pc leri yarıştırmanın neresi mantıklı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

quote:

bu arada 7800GTX için 550$ bence gayet uygun bir fiyat. ben hatta şaşırdım nasıl bu kadar düşük oluyor diye. sonuna kadar hakediyor o parayı bu kadar basit.

7800GTX teki transparent AA bence super bir yenilik. Bariz bir goruntu kalitesi farkı sunuyor. Bunun yanında gercek oyun performansına baktıgımızda neredeyse butun oyunlarda ve butun kalilte ayarlarında 2x6800Ultra SLI yi yakalamıs durumda. Ama dikkat ederseniz 2x6800Ultra SLI 3dmark2005 de 7800GTX in onunde(ne hacetse!).

Ek olarak bundan sonra cok az kullanılacak olan vertex shaderları icin bir iyilestirme soz konusu degil 7800GTX icin. Bu yuzden X850XT nin bile bariz gerisinde kalıyor.

Ve fiyat olarak bir abartma soz konusu olmamıs. Palit 7800GTX suanda 550$+KDV ve 2 hafta sonra leadtek 7800GTX leri 540$+KDV den piyasada bulabilecez. Yani 6800Ultra nın ilk cıktıgı zamanlardaki fiyatları gibi.

@CCK_YLMZZZ nickli kisiyi, yazdıklarıma yorum yapmaktan men ederim. Coluk cocukla ugrasmak istemiyorum...

hocam senin yapacağın en iyi yorum budur çoluk çocuk hiçbirşey bilmiyorsun demek asıl senin tek bildiğin bu fazla uzatmaya gerek yok kendin gibi mantığınında çürük olduğu kanıtlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cck_ylmzzz -- 6 Eylül 2005, 19:17:44 >

• @cck_ylmzzz

@Soultrap

Az çok yazılarınızı takip ederim sizi tanırım ve size yakışmaz böyle konuşmalar beyler rica edicem yapmayın yani birbirinizi üzmeyin.

Sağolun varolun
  • sende sağol kardeşim ben anlatacağımı anlattım hiç bir kart 550$ etmez.
  • bunu neye dayanarak söylüyosunki? her bir transistörünü pp'sini ayrı ayrı inceleyip fiyatını falanmı çıkardın?
  • quote:

bunu neye dayanarak söylüyosunki? her bir transistörünü pp'sini ayrı ayrı inceleyip fiyatını falanmı çıkardın?

öyle yapacak olsaydım senin beyinin fiyatını verirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cck_ylmzzz -- 6 Eylül 2005, 19:40:03 >
  • ahah bravo işte sendende bu beklenirdi.. ezik bu laftan sonra bu adamla muhatap olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 6 Eylül 2005, 19:42:29 >
  • offff konununda zaten suyu çıktı X(] X(]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekremxt -- 6 Eylül 2005, 20:00:07 >

• adam ol adam gibi muhatap olayim. kendini küçük düşürme. senin babanın aylığı nedir ki bu kartın fiyatı 550$ olsun.
  • siz neden peki fiyat performance bakımından bakmıyorsunuz ekran kartlarına böylelikle daha mantıklı olmazmı birde şöyle düşünün zengin adama 550$lık ekran kartı koymaz ama orta seviye bir kullanıcı için 550$ verse bile fiyatı düştüğünde o insana bayaa bir koyar şahsen ben alsam banada koyar çünkü o na o kadar para verecn sonra fiyatı düşecek hem paraya hemde kendime acırım

• diyene bak. kendi mesajına bak önce, 10 yaşındaki bebeler gibi "beyninin fiyatı"ymış.
  • üf ne forumm olmuş be ya arkadaşlar size neoldu ya sinirlenmeyın hele birer cıgara yakın
  • ya bana bi ekran kartı önerin 256 mb ossun bu kartı alsam alacaım sisteme uyarmı(amd almayı düşünüyorum ama pc ci kitlenir diyo
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.