Şimdi Ara

6600k'ya ve 6700k için anakart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba bu işlemciler için bir tavsiyede bulunabilir misiniz ? anakartlar hakkında çok araştırıyorum fakat çok fazla model var yardımcı olursanız sevinirim.

ek olarakta amacım güncel oyunları oynayabilmek ve twitchte yayın yapabilmek, sizce 1151 e geçmek şart mı yoksa 1150 4790K giibi bir işlemciyle de yapabilir miyim ? yeni nesile geçmek şuan için tabi geleceğe daha iyi bir fikir verebilirseniz sevinirim .

(overclock yapmadım hiç bilgim yok ilerdsi için gerekli ise ona uygun bir şey önerebilirsiniz.)

• 4790k ilede yayın yapılır fakat bu saaten sonra sıfır pc toplancaksa 6700k'lı sistem kurulmalı anakart olarak;

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7208
  • yorum ve tavsiyeler için teşekkür ederim. ASUS Z170-A mı GIGABYTE GA-Z170-Gaming K3 mı acaba 100tl gibi bir fark var sizce bir fark yaratır mı ? eksiği birşeyi var mı yani 100tl için ek bütçe olur başka bir şeye yönelirim :) eğer değerse ama farklı düşünebilirim :)
  • ben MSI z170m mortar aldım inanılmaz memnunum.. (6700k)
  • ASUS 170 PRO GAMING
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer oyun için topluyorsan Asus'un Rog serisi anakartlar seni asla yarı yolda bırakmayacaktır. Ayrıca ister Hızaşırtma olsun ister kullanım olarak düşün her konuda anakartı tüm özellikleri ile kullanabilirsin. tabi bütçeni bilmiyorum.
  • Rog serisi bütçemi aşıyor bütce 500 600tl civarı bi anakart bakıyoruö asusta karar kıldım sanırım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Asus Z170 Pro Gaming ve Z170-A öneririm
  • Bende asus z170-a almaya karar verdim power güc kaynağı 600w diyorlar bende 300w evde var buna bağlasam ne olur ? Merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.