yaaa beyler 6610 aldım bugun de bunun wap gprs ayarlarını nasıl yapıcam bi yardım edin ama turkcell sitesinde pek bi şey bulamadım... basit anlatırsanız sevinirim... bide benim dandik bi notebook um var kızıl otesinden nasıl baglıyabilirim bilen varmı??? win 95 kurulu hııı??? bi yardım edin lutfen....
6610 Turkcell gprs ayarları için sırası ile yapman gerekenler.
Win95 için bişey diyemicem,umarım bilen bir arkadaş vardır. kolay gelsin.
wap gprs 6610 ve 2222 ye gönder ayarlar otamatik olarak geliyor boşluk bırakarak yaz metinleri ayrıca windows 95 kızılötesi aletle 6610 tanıtman bence hoş olmaz (çıldırırsın) saygılar
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by infinite</i> <br />wap gprs 6610 ve 2222 ye gönder ayarlar otamatik olarak geliyor boşluk bırakarak yaz metinleri ayrıca windows 95 kızılötesi aletle 6610 tanıtman bence hoş olmaz (çıldırırsın) saygılar <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> WAP NOKIA GPRS
yaaa beyler olmuyo musteri hizmetlerini aradım kıvırıyolar benim tel kacak t-mobile ondan olabilirmi....
Dostum o zaman yapacak pek bişey kalmıyor sana. T mobile gprs ve mms ayarlarını kilitliyor. Yani t-mobilenin kendi ayarlarından başka bir ayar kullanamıyorsun. Eğer bu kilitleme olayı yazılımsal ise telefonuna yeni versiyon yükleyerek kilit olayını kaldırabilirsin. Ama eğer kilitleme donanımsal ise ne yazıkki yapacak bir şey yok.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by fyaldiz82</i> <br />yaaa beyler olmuyo musteri hizmetlerini aradım kıvırıyolar benim tel kacak t-mobile ondan olabilirmi.... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Suçu başkasının üstüne atmak ne kadar kolay ya? Ne yapacak adamlar sana mesajla yazılım mı gönderecekler?
ne alakası var sacma sapan konusma 120 msj boyle bos konusarak yaptın heralde...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by fyaldiz82</i> <br />ne alakası var sacma sapan konusma 120 msj boyle bos konusarak yaptın heralde... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Sen kaçak bir telefon alıyorsun..T-Mobile ayarları kilitlediği için MMS ve GPRS işlemlerinden faydalanamıyorsun..Ama sorun cihazda olduğu halde operatörünü suçluyorsun..Sonra da gelmiş bana "saçma sapan konuşma" diyorsun..
sakin olalım başta belirteceksin T mobile diye bu telefonun ucuz olmasının nedeni kilitli olması mms ve gprs ayarları yapamıyorsun olay bu şekilde servislere danış yeni versiyon atabiliyorlar ise yüklet ve rahatça kullan saygılar
lot_fire turkcell sana reklam için para veriyo galiba yada seni avukat aldılar hıııı!!!
[baris] [baris] [baris] [baris] beyler sakin! fyaldiz abicim sende yawash ol daha dun gelmishin forumdakilere saldiriyon ha?! t-mobile dememishin biz ne bilelim ala alaa...
bisiy daha sorcam! yaldiz soy aidn mi?? bi kankam wardi ali yaldiz konyada oturuyo ermenekli... taniyo musun dicektim?? babasi eczaci?? nuri amca??
yazılımı yeniden yüklettir:)sorunun çözülmesi lazım.wap 8310 yazıp 2222ye göndersen de ayarlar gelir.bütün nokiaların ayarları %90 aynı,illa 6610 olması gerekmiyo
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by fyaldiz82</i> <br />lot_fire turkcell sana reklam için para veriyo galiba yada seni avukat aldılar hıııı!!! <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Sorun operatör sorunu değil ki..
versiyın 5.52 yuklettim simdi ayarları yapabiliyorum... yardımcı olan yada olmaya calısan arkadaslara tessekkurler....
fyaldiz82 versiyonu nerde ve kaça yüklettin? bi arkadaşımda garantisiz telefonuna versiyon yüklettirecek, onun için soruyorum.
abi bunları burda sorucağına ara 4440532 yi ara sor derim ben.en sağlıklısı
ben aradım hiç yardımcı olmuyolar... ben kvk bayiinde 10 milyona yuklettim bi sorun cıkmıyo, 5 dakkikada oluyo!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme