Arkadaslar bi kac gun once dailymotion sitesnden video izleyememye basladm masaustu pcmde izleyeblyrmm ancak laptopta izleyemyrmm flashplayer falan yuklu diger sitelerde izleyebilyrmmm ancak dailymotion da siyah oluo video ekrani ses war ama goruntu yok sorun ne olabilir acabaa yardmlarnzi beklioyorm şimdiden Teşekkürler.
Not: Butun tarayıcılarda ayni problem wardir opera chromefirefox ie. İşletm Sistemm win7 home prem. x64
videonun üstüne sağ tık yap ayarlar de. orda sekmelerde en soldakine tıkla donanım hızlandırmada tick varsa kaldır. Sonra tamamde
quote:
Orijinalden alıntı: Pulmicort
videonun üstüne sağ tık yap ayarlar de. orda sekmelerde en soldakine tıkla donanım hızlandırmada tick varsa kaldır. Sonra tamamde
Ayarlar Yazısı aktif değillll =(
Tamamdırrr Videoyu farkli sekilde actm aktif oldu ayarlar ve tick i kaldrncaaa goruntu geldi teşekkür ederimm cokk =)
teşekkürler Pulmicort . aynı sorun bende de vardı, çözüldü
quote:
Orijinalden alıntı: Pulmicort
Çözüm için sağol dostum
ARKDASLAR DAİLYMOTİONDA ESKİDEN YÜKLEDİĞİM BİR VİDEOYU DÜZENLEMEK İSTEDİM...BURAYA EKLE GRUPLAR ÇALMA LİSTELERİ VİDEYOSTAR I TIKLADIM VE BU VIDEYOYU VIDEO YILDIZI YAP'TAN ÇIKARDIM... ŞİMDİ VİDEOYU AÇAMIYORUM REDDEDİLDİ DİYOR. NASIL DÜZELTEBİLİRİM ACABA?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme