Şimdi Ara

Dailymotion Video Sorunu acil yardımm lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bi kac gun once dailymotion sitesnden video izleyememye basladm masaustu pcmde izleyeblyrmm ancak laptopta izleyemyrmm flashplayer falan yuklu diger sitelerde izleyebilyrmmm ancak dailymotion da siyah oluo video ekrani ses war ama goruntu yok sorun ne olabilir acabaa yardmlarnzi beklioyorm şimdiden Teşekkürler.

Not: Butun tarayıcılarda ayni problem wardir opera chrome firefox ie. İşletm Sistemm win7 home prem. x64

Dailymotion Video Sorunu acil yardımm lutfen

• videonun üstüne sağ tık yap ayarlar de. orda sekmelerde en soldakine tıkla donanım hızlandırmada tick varsa kaldır. Sonra tamamde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

videonun üstüne sağ tık yap ayarlar de. orda sekmelerde en soldakine tıkla donanım hızlandırmada tick varsa kaldır. Sonra tamamde

Ayarlar Yazısı aktif değillll =(
  • Tamamdırrr Videoyu farkli sekilde actm aktif oldu ayarlar ve tick i kaldrncaaa goruntu geldi teşekkür ederimm cokk =)
  • sayenizde çözdüm sorunu teşekkür ederim.
  • mozillada ne yapılıyor. peki ?
  • Allah Razı Olsun Pulmicort ,

Beni Büyük Bir Dertten Kurtardın Sağolasın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • süpersiniz yaw dahi dahi...
  • teşekkürler Pulmicort . aynı sorun bende de vardı, çözüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

videonun üstüne sağ tık yap ayarlar de. orda sekmelerde en soldakine tıkla donanım hızlandırmada tick varsa kaldır. Sonra tamamde

Çözüm için sağol dostum
  • ARKDASLAR DAİLYMOTİONDA ESKİDEN YÜKLEDİĞİM BİR VİDEOYU DÜZENLEMEK İSTEDİM...BURAYA EKLE GRUPLAR ÇALMA LİSTELERİ VİDEYOSTAR I TIKLADIM VE BU VIDEYOYU VIDEO YILDIZI YAP'TAN ÇIKARDIM... ŞİMDİ VİDEOYU AÇAMIYORUM REDDEDİLDİ DİYOR. NASIL DÜZELTEBİLİRİM ACABA?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.