arkadaslar turksportal masaustu 2008 in ayarlar bölümüne girdim ve oylesinne özel ekran modunu açıp en yüksek çözünürlüğü seçtim ve oyuna bidaha girdiğimde yazılar çoook ufakladı eski haline getirmek istiyorum bütün çözünürlükleri seçip kaydediyorum yinede aynı küçük oluyo ve bi uyarı gelio eski çözünürlüğe dönsünmü felan o yazı gelincede herşey donuyo evet diyincede hiç bişi olmuyo yine küçük.... lütfen yardımmmmmm
yardımmm lşütfen acil datadan man citynin yeni transferlerini yaptım bir an önce baslamak istiyorum bu küçük yazılar canımı skııyo...
özel ekran modundan çıkmayı denedinmi...
evet özel ekran mod seceneğini kapatıp kaydediyorum tekrar oyuna girdiimde hala küçük yazılar ..
dostum Turksportal çalıştırdım fm yi açtım ama tam anlamı ile bir çözüm bulamadım sen özel ayarlar sekmesindeki tik i kaldr kaydet ve T.Sportal masaüstünü tamamen kapat ve yeniden başlat
dostum özel ekran modunu kapattım kaydet dedim tm2008i tamamaen kapadım bastan açtım girdim aynı şeyy lütfen çöz şu sorunu yaa:):):)
birde sen kendi pc çözünürlük ayarlarına bak bakalım oyunu örn:1280*1024 yaptınya ve pc de 1024*768 se bu sorun olmuş olabilir...
bil.imin ekran çözünürlüğü:1152.864 oyunda özel ekran modundanda 1152.864ü seçiyorum ama yinede küçük aslında 1152.864 büyüktür..
dostum LCD monitör kullanıyorsan 1280*1024 yap ve TM2008 i aşağıdaki resimdeki gibi yap bakalım....
yine olmaz ise resimdeki pencere modunu seç ve oyun ayarlarından da tam görünüm sekmesindeki tam ekran yanındaki tik i kaldır küçük ekranda kullan...sorun olmaması lazım çok garip bişey olmuş senin ki bu olay olduktan sonra ayarları geri alıp pc ye reset attın mı..
nede olsa reset te keramet vardır...
FM de Ayarlar(Preference)da display sound bölümünde görüntü ile ilgili bir mod var diye hatırlıyorum bir bak istersen..
quote:
Orjinalden alıntı: #FireLord#
dostum LCD monitör kullanıyorsan 1280*1024 yap ve TM2008 i aşağıdaki resimdeki gibi yap bakalım....
yine olmaz ise resimdeki pencere modunu seç ve oyun ayarlarından da tam görünüm sekmesindeki tam ekran yanındaki tik i kaldır küçük ekranda kullan...sorun olmaması lazım çok garip bişey olmuş senin ki bu olay olduktan sonra ayarları geri alıp pc ye reset attın mı..
bilgisayar monitör ayarlarını 1280*1024 yap oyun ayarlarını verdiğim resimdeki gibi yap ve bir önceki yazdıklarımı uygyla bakalım olacakmı....
dostum... pencere modu yaptım yazılar normale döndü ama pencere modunu sevmiyorum yaa nası yapcaz bu işi..
tmm kardeş saol sorunu halşletrtim yardımların için saol
tamam şimdi penceer modundan çık bakalım....birde Tm08 de de pencere moduna tik koyduysan ondan da çık sorun çözülebilir...
aslında pen.moduna alışsan ki bence güzel artık eskiye dönmek istemezsin çünkü msn faln yazanları direk görebiliyorsun ve en önemli özelliği küçük olduğu için daha hızlı çalışıyor...
ok dostum iyi FM'ler... M.city bu arada rçok güçlendi robinho,kompany faln baya bir güçlendiler Fm09 da süper olacaklar gibi
Emreyavuz41 aynı sorun bende de var kafayı yicem..burdaki yönergelerin hepsini takp ettim ama nafile..sen de sorunu nası cözdügünü yazmamışsın burda..anlatırmısın lütfen..acil..!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme