Şimdi Ara

Avast 5 sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar win7 yeni kurdum ve avast5 i yükledim. Bugün meseenger yükledim ve özellikler sağ tık yağıp vista2 yaptım eski görünümü görmek için ne olduysa ondan sonra oldu avast sürekli HTML: script-inf diye göya virüs bulup karantineye alıyor. Yıllardır girdiğim sitelerde bu sorunu veriyor az evelde ati catalyst i açtım yine bu sorunu verdi nedir bu HTML: script-inf anlamadım gitti?

• sorun avast güncellemesinden kaynaklanıyormuş.

güncelleme versiyon "110411-1" ile ortaya çıkan bu sorun "110411-2" ile giderilmiş. dün aynı sorunu bende yaşadım, hangi siteye girmek istesem avast engelledi. iş yerinden araştırdım, sorunun güncellemeden kaynaklandığı bilgisine ulaştım.

Şu an deneyemiyorum ,ancak akşam sonucu yazabilirim(eğer internete girebiirsem tabiki)
  • Çok sağol usta sırf bu aptal sorun için sistemi geri yükle yaptım şimdide avast çalışmıyor:) Pc sapıttı
  • uyduruk anti-virüs programı avastın halt yemesi!
    aynı şeyi 2009 da da yapmışlardı :(

eğer benim yaptığımı yaptıysanız ;
    - her internet bağlantısına html:inf virüsü dediyse
    siz de buna inanıp karantinaya taşı dediyseniz

- karşılığında çoğu göçmüş olmalı:
    msconfig hatası
    helpctr hatası
    mmc hatası
    sistem geri alma hatası
    windows güncelleme hatası vs. vs.

biraz geç olsa da avastı güncelleyip karantinadaki dosyaları tekrar tarattınız yüzlerce virüs var dediği dosyalara şimdi yok diyor!!!!
    eee napcaz? geri al restore dediniz bu seferde
    Program cannot restore the following file, because the original location is not defined:
    diye salakça uyarı veriyor yan tarafında ise
    FileID: 0000000404 Program cannot restore the following file, because the original location is not defined: C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386\dosya adı.xxx
    görüldüğü gibi dosyanın orjinal yolu da mevcut :(

bu hatayı windowsu yeniden yüklemeden düzeltebilen biri var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 2 Sorunu [YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    cs 1.6 tuş sorunu lütfen yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.