Şimdi Ara

::6630,6680 için 320*240 avi video camcorder::(artık sizde kaliteli çekimler yapabilirsiniz) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
16.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müthüş bir program. Video çekim kalitesi çok fark ediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: schneider17

Müthüş bir program. Video çekim kalitesi çok fark ediyor.

gerçekten çok farkediyor,
    güle güle kullanın
  • hocam gerçekten çok basarılı bir program... bir an acaba telin kamerasımı değişti dedim
    yaw peki program ile video çekimi bu kadar kaliteli olabiliyorsa çektigimiz fotoların kalitesini artırmanın yoluda varmı

birde kare atlıo bunu o custom.ini nin içinden frame 30 mesela onu fln biraz düşürüp daha hızlı bir goruntu elde etmeyi deniycem olumlu sonuc alırsam dönerim foruma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 574Y3R -- 11 Kasım 2007; 0:58:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 574Y3R

hocam gerçekten çok basarılı bir program... bir an acaba telin kamerasımı değişti dedim
    yaw peki program ile video çekimi bu kadar kaliteli olabiliyorsa çektigimiz fotoların kalitesini artırmanın yoluda varmı

birde kare atlıo bunu o custom.ini nin içinden frame 30 mesela onu fln biraz düşürüp daha hızlı bir goruntu elde etmeyi deniycem olumlu sonuc alırsam dönerim foruma

merhaba
    bende böyle düşünüyorum. bu tür bir kamera iyileştirme programı var mı? 6681 ile çektiğim resimler oldukça kötü çıkıyor, hiç net değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 11 Kasım 2007; 21:25:57 >

• 6630 topic inde benim 6630 ile çektiğim bir kaç resim var,o kadar başarılıki şaşırırsınız,
    6630 ve 6681-6680 kamera donanımları aynı,bu üçü ile gayet güzel fotolar çekebilirsiniz,
    güzel foto çekmenin 1.sırrı ışık 2.si ise pozlama bitinceye kadar nefesini tutup heykel gibi durmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 26 Kasım 2007; 9:20:48 >
  • soylu hocam,paylaşım içın teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar88

soylu hocam,paylaşım içın teşekkürler

rica ederim kardeş,maksat eski telefonlara ,yeni heyecanlar katmak
  • arkadaşlar ben bu proyla custom 1 le güzel videolar çekiyordum ama 7 fps yle ,dedim fps yi 30 yapayım sorsan dahada kaliteli video çekmek için bu sefer 30 fps yle çektiğim videoların daha berbet olduğunu gördüm bundanda fps değeri düştükçe sanki kalite artıyo gibi bi his oluştu bende yanlışmıyım acaba?
  • fps yükseldikçe frame atlama dediğimiz olay oluyor,bu yüzden biraz takılarak çekim yapıyor,
    cihazın işlemci hızı yüksek fps yi kaldırmıyor,o yüzden 7 fps de daha akıcı görüntüler elde edebilirsiniz...
  • arkadaşlar programla biraz oynama yaptım sanki kalite dahada arttı şöyleki:fexplorer programını açıyorsun E den system ordan apps ye ordanda etıcomcorder in içne giriyosun orda comcorder.ini dasyasının üzerine gelip seçenek düzenliyici/gösterici yi tıklatıp ansi editör le not sayfasını açıyorsun orda en aşağıda framesize diye bir yer var orda 4096 yazıyor orayı 128 yapıyorsun sonra kaydet deyip aynı şeyi custom 1 e yapıyorsun ordada sadece guality bölümünü 32 yerine 0 yazıp kaydediyorsun sonra video çekiyorsun 25 fps de dahada kaliteli ben denedim dakika başına çektiğim kb dahada arttı meraklı olan dener
  • örnek video koyabilirseniz daha iyi olur sanırım..
  • ya bendede 6630 var card raider ile yolluyorum ama program gözükmüyor ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: xpunisherx

ya bendede 6630 var card raider ile yolluyorum ama program gözükmüyor ya

tam olarak anlayamadım,card reader la hafıza kartınızın diğer klasörü ne gönderin,açtığınızda gözükmesi lazım..
  • arkadaşlar örnek video buraya nasıl koyacam
  • rapide upload et arkadaşım
  • buraya upload edebilirsiniz..

http://www.zshare.net/
    zSHARE - Free Image, Video, Audio, Flash and File Hosting

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 11 Aralık 2007; 15:20:15 >
  • arkadaşlar şuraya bi video koyamadım gitti upload ettikten sonra altta email falan var daha doğrusu bir sürü seçenek var ne yapmam lazım
  • http://www.zshare.net/video/5691252011c4b8/

neyse arkadaşlar bişeyler yapabilidim kndi kendime yukardaki adresi yazıp indirebilirsiniz
  • http://www.zshare.net/download/569140533e2325/

buda telde izlemek için pro
  • http://www.zshare.net/video/5691546302cc29/

buda total video converterle düzenlenmis hali birincisini pc de seyredemeyebilirsiniz ok
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.