Şimdi Ara

::6630,6680 için 320*240 avi video camcorder::(artık sizde kaliteli çekimler yapabilirsiniz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
16.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu program ile artık sizde kaliteli video çekimleri yapabilirsiniz,
    6630 ve 6680 de denenmiştir,320*240 avi kalitesi ile mükemmel video çekimi

camcoder 2.02.bunda OS7 ve OS8 lere 320*240 video çekimi yapılabiliyor.içindeki app dosyasını proyu karta yüklediyseniz e/sistem/apps/eticamcoder in içine atın.oradaki app ile değiştirsin.artık pro full olacaktır.içinde birde editing dosyası var.bunu 6630 ve üzeri uygulasın.bu dosyayı e/sistem/apps/eticamcoder/profil içine atın.

artık editing profili ile 320*240 da 30 fps video çekimi yapabileceksiniz.

İNDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 20 Ekim 2007; 16:58:51 >

• Telefonum 6630ME Ben Programı Yükledim Açtım Programı Kayıt Tuşuna Basınca Kendiliğinden Menüye Attı

V 5.03.08
    RM-1
  • ben şu anda 6630ME versiyon 6.03.08 de kullanıyorum,sorun yok,
    gerekli dosyaları gerekli yerlere kopyaladınmı?
  • Ben de 7610'da aynı sorunla karşılaştım.Sanırım versiyon ile alakalı bir durum.
    Paylaşım için teşekkürler.
  • bir örnek video çekip koyabilirmisin,belki n93i almaktan vazgeçebilirim
  • quote:

ben şu anda 6630ME versiyon 6.03.08 de kullanıyorum,sorun yok,

Evet Herşeyi Doğru Yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan.

Ben de 7610'da aynı sorunla karşılaştım.Sanırım versiyon ile alakalı bir durum.
    Paylaşım için teşekkürler.

7610 da olmaz işlemci hızı yeterli değil..
    diğer sürümlerini yükleyeceğim,6630 altı için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 29 Mayıs 2007; 8:27:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

quote:

ben şu anda 6630ME versiyon 6.03.08 de kullanıyorum,sorun yok,

Evet Herşeyi Doğru Yaptım

yükledikten sonra 1 tuşuna basılı tutup 0 ile programı fullemen gerekiyor,sorun düzelir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 3 Mayıs 2007; 10:09:29 >
  • işte video..

ÖRNEK VİDEO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 21 Mayıs 2007; 9:47:20 >
  • programı telefonunuza yükledikten sonra,sistem/apps/profiles dosyasından editing e tıklayıp, videonun çözünürlüğünü
    fps hızını vs..istediğiniz gibi editleyebilirsiniz,(telefonunuzun işlemci hızına göre en iyiyi deneme/yanılma yöntemi ile bulun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 1 Haziran 2007; 18:44:41 >
  • Tabi güzel bi olay paylaşım için teşekkürler ama verdiğin videoyu seyrettim frame atlıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Tabi güzel bi olay paylaşım için teşekkürler ama verdiğin videoyu seyrettim frame atlıyor

dedim ya telefonun işlemci hızı ile ilgili bir olay,ve telefon hafızası mümkün olduğu kadar boş olacak,
    frame atlaması dediğin olayın sebebi o ,benim kullandığım temanın boyutu yaklaşık 2 mb-(TELEFON HAFIZASINDA)
    oda teli biraz kasıyor tabiiki, fakat video kalitesi gerçekten inanılmaz,karelenme hiç yok, 2.5 yıl önce çıkmış bir telefon için-
    böyle bir kamera çekimi harika bir şey bence...
  • Evet dostum sölediğinde haklısın. Ram i boşaltıp hafıza stabil ederek bi tane daha çekebilir misin? Ama kaliteli görüntüsü var kabul etmeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Evet dostum sölediğinde haklısın. Ram i boşaltıp hafıza stabil ederek bi tane daha çekebilir misin? Ama kaliteli görüntüsü var kabul etmeli

benim telefonun hafızasını hızlandırmam için format atmam gerekli,dosya yöneticisinden ekleyip sonrada kaldırdığım programlar-
    sistem/C de iz bırakıyorlar,telefon bu programları hafızasında tutuyor böylece...
  • bu program 6600 da da çalışırmı acep bide bunun fotolar için olan programı varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muskeder

bu program 6600 da da çalışırmı acep bide bunun fotolar için olan programı varmı?

aynı soruyu ben soracaktım
    ???
  • çalışmaz kanımca
  • kardeş kamera papaz vga yani 320*240 nasıl çeker bence çekmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: muskeder

bu program 6600 da da çalışırmı acep bide bunun fotolar için olan programı varmı?

6600 dan 6670,7610 vs..yani 6630 a kadar olan telefonlarda çalışan versiyonu var ama 160*120 32 fps çekim yapıyor,
    programı yakında buraya yükleyeceğim...
  • ya 6600 ztn kac cozunurlukte foto cekio
    cektigi foto 640 ztn
    320x240 a video cekmesi biraz imkansız yani vga kameranın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.