Şimdi Ara

::6630,6680 için 320*240 avi video camcorder::(artık sizde kaliteli çekimler yapabilirsiniz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
16.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tolgacem

ya 6600 ztn kac cozunurlukte foto cekio
    cektigi foto 640 ztn
    320x240 a video cekmesi biraz imkansız yani vga kameranın

bu sorularınızın cevabı verildi,ama 6600 320*240 çekmez zaten topic in başında 6630 ve 6680 için deniliyor,
    6600 avi çekiyor ama 160*120 piksel çekebiliyor..
  • 6630 ve 6680 e kadar olan telefonlar için(6600,7610,6670,3230 vs..) avi camcorder,bir kaç versiyonunu denemeniz için ..

camcorder 1

camcorder 2

camcorder 3 os7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 3 Mayıs 2007; 17:33:01 >

• tamam oldu yaptım teşekkürler çok sağol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

tamam oldu yaptım teşekkürler çok sağol.

güle güle kullan

settings den custom1 i seç en iyisi o...
  • konuyu arayan arkadaşlar için bir süre daha üstlerde durursa iyi olur..
  • arkadaşlar 6600 için camcorder 2 kullanın 320*240 çekmiyor ama kaliteli çekim yapıyor arkadaşın koyduğu örnek videodan belki daha iyi bir görüntü sağlıyor gerekirse örnek bi video da koyabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: muskeder

arkadaşlar 6600 için camcorder 2 kullanın 320*240 çekmiyor ama kaliteli çekim yapıyor arkadaşın koyduğu örnek videodan belki daha iyi bir görüntü sağlıyor gerekirse örnek bi video da koyabilirim

160*120 32 fps çekim kalitesi çok iyi ve karelenme yok,görüntüde gayet akıcı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: soylu

160*120 32 fps çekim kalitesi çok iyi ve karelenme yok,görüntüde gayet akıcı....

katılıyorum ve 6 aydır bu programı kullanıyorum bi çok telefonun kamerasında daha iyi çekim yapıyo hemde 6600 da
  • sırf bu program için 6630 alıcağım teşekkürler
  • @soylu@Frame Atlamadan Donmadan Video Çekmek İçin Telefonu Rahatlatın Falan Demişsin Nasıl Rahatlatalım Yani Hangi İşlemleri Uygulayalım?
  • denemek lazım 66.. serilerinde ama güzel bir olay peki program full mü????
  • comcoder pro ne ya systemden atın demişsinde ben öle bi dosya bulamıyom fullemek için*
  • Program Fulldur.Programı Full Yapmak İçin Arkadaşımızın Anlattığı Yolları İzlemelisiniz.FExplorer Programı İle System Dosyası Ve Diğer Dosyalara Ulaşabilirsiniz.
  • quote:

@soylu@Frame Atlamadan Donmadan Video Çekmek İçin Telefonu Rahatlatın Falan Demişsin Nasıl Rahatlatalım Yani Hangi İşlemleri Uygulayalım?

bunun için telefona format atmak ve bazı uygulamaları kapatmak gerekiyor,işlemcinin-
    daha stabil ve hızlı çalışması için gerekli olan ayarları yapmak video akıcılığını biraz daha düzeltecektir-
    bunun için aşağıdaki ayarları yapabilirsiniz..

arkadaşlar önce telefonunuzdan Menü extra yapılacaklar kısmına gelin seçenekler/yeni yapılacak notu deyin ve konu kısmına ''speed'' tarih kısmına 29- 01 2003 yazın önceliğide yüksek deyin ve tamama basın

sonra başka bi yapılacak notu açın onada konu kısmına ''Qoukie'' yazın tarih kısmınada yine 29 01 2003 yazın ve öncelik kısmınada düşük deyin tamam deyin çıkın

sonra işlem kaydına girin seçenekler deyin ve işlem kaydı süresini 1 gün yada daha kısa yapın
    sonra yine yapılacaklara gelin o yaptıgımız notların üstüne gelip seçenek ''yapıldı işaretle''diyoruz ikisinede sonrada telefona reset atın farkı göreceksiniz haa unutmadan tema yada artalan görüntüsü kullanmazsanız farkı daha iyi görörsünüz,(telefonun kendi temasını kullanın)

++bişey daha :Ajanda da ayarlardan "ay görünümü" yerine "Gün görünümü" yapın + bir vites daha eklemiş olursunuz..

• Telefona Soft Formatmı Atalım Hard Formatmı Atalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaMeLeCtROniCa -- 15 Mayıs 2007; 20:15:54 >
  • quote:

Telefona Soft Formatmı Atalım Hard Formatmı Atalım?

hard format olursa daha iyi...
  • ben yaptım. 6630.
    kendi video çekiminden bariz daha kaliteli. teşekkürler dostum
  • edeki 6630da denedim oldu teşekk
    rler emeğine sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: altug92

edeki 6630da denedim oldu teşekk
    rler emeğine sağlık

quote:

Orjinalden alıntı: akhenaten

ben yaptım. 6630.
    kendi video çekiminden bariz daha kaliteli. teşekkürler dostum

güle güle kullanın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockcı

SIRF BU PROGRAM İÇİN 6630 ALACAĞIM teşekkürler

rica ederim gerçekten güzel bir program,video kalitesi süper..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 23 Mayıs 2007; 15:23:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.