Şimdi Ara

::6630,6680 için 320*240 avi video camcorder::(artık sizde kaliteli çekimler yapabilirsiniz) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
16.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de kavradim gibi meseleyi ama ben pek bi fark göremedim. acaba benmi yalnis biseyler yaptim. benim kullandigim tel 6260. bi uyusmazlikmi var acaba, yuklemeyi ve kaydi sorunsuz halettim. editing. ini ile cekim yapiyorum ama pek öyle bir fark göremiyorum. bunun nedeni ne olabilir acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isvecli

ben de kavradim gibi meseleyi ama ben pek bi fark göremedim. acaba benmi yalnis biseyler yaptim. benim kullandigim tel 6260. bi uyusmazlikmi var acaba, yuklemeyi ve kaydi sorunsuz halettim. editing. ini ile cekim yapiyorum ama pek öyle bir fark göremiyorum. bunun nedeni ne olabilir acaba.

kamera açıkken setting tuşuna basarak ayarlardan custom 1 e getir,o zaman 320*240 olur..
  • kardes dedigini de denedim fakat ozamanda sesde bi sorun olusuyor. göruntuyle ses uyusmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: isvecli

kardes dedigini de denedim fakat ozamanda sesde bi sorun olusuyor. göruntuyle ses uyusmuyor

custom1 ve custom 2 profilinide denediniz ve hala senkronizasyon bozuk ise,telefonunuz 320*240 avi için,
    işlemci hızı ve ram i yetersiz kalıyor demektir,lütfen telefonunuz için uygun olna diğer sürümleri deneyin...
  • Bu olay sadece nokia'nın bu modellerinde oluyor değil mi arkadaşlar? SE lerde böyle bir program söz konusu değil,yanılıyor muyum?
  • nokianın tüm modellerinde(Nserisine kadar olan) 6600,7610,6670,6680,6630,3230,vs lerde oluyor...
  • eline saglık,yaptım.güzelde oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: uruk33

eline saglık,yaptım.güzelde oldu

kendi içinde video çözünürlüğünüde editleyebilirsin...
  • Tşkk....
  • 3250 için olan versiyonu da varmı bunun?
  • 3250 için şu anda yok maalesef..
  • Teşekkürler hocam
    6630 videoları resmen berbat bir çözünürlük ve netliğe sahip.Hemen deniyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Telefonum 6630ME Ben Programı Yükledim Açtım Programı Kayıt Tuşuna Basınca Kendiliğinden Menüye Attı

V 5.03.08
    RM-1

kardes senin sorunu soyle cozebilirsin programı actığın zaman 1 tusuna bas senden sifre girmeni isteyecek sende 1 veya herhangi bir sifre gir tamam a bas yeter...
  • tşk
  • dostum allah senden razı olsun...daha denemedim ama inşallah olur çünkü gerçekten de şu ana kadar telefonumla bir video çekip de bilgisayarda izlediğimi hatrırlamıyorum...ha bu arada telefonum 6630 1.5 yıldır kullanıyorum...eyvallah...ellerin dert görmesin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bora_04

dostum allah senden razı olsun...daha denemedim ama inşallah olur çünkü gerçekten de şu ana kadar telefonumla bir video çekip de bilgisayarda izlediğimi hatrırlamıyorum...ha bu arada telefonum 6630 1.5 yıldır kullanıyorum...eyvallah...ellerin dert görmesin...

amin!cümlesinden hocam
    problemin olursa burdayım inşaallah..

quote:

Orjinalden alıntı: ANDREİ

Teşekkürler hocam
    6630 videoları resmen berbat bir çözünürlük ve netliğe sahip.Hemen deniyorum

e bundan sonra divx olacak

quote:

Orjinalden alıntı: can_berk

tşk

rica ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 20 Haziran 2007; 14:14:08 >

• ya arkadaşlar yokmu bir yardım eden bunalım geçirdim ya...ben flv uzantılı (yutube)ğibi videoları..cep telefonumda nasıl izlerim..smart movie denedim ama çeviremedim...bana bir yardım edersenin sevinirm..msn..vb..neresi olrsa olsun..konuşa bilirm..
  • Programı yükledim sorunsuz çalısıyor
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarLord_52

ya arkadaşlar yokmu bir yardım eden bunalım geçirdim ya...ben flv uzantılı (yutube)ğibi videoları..cep telefonumda nasıl izlerim..smart movie denedim ama çeviremedim...bana bir yardım edersenin sevinirm..msn..vb..neresi olrsa olsun..konuşa bilirm..

smart movie,mpeg encoder falan bunlarala hiç uğraşma vereceğim pronun sis olanı telefonuna yükle,
    diğerini bilgisayara kur,divx formatında seyret,üstelik bütün formatları destekliyor,
    ve istersen kalitesiz video yu düzeltiyor,üstelik türkçe daha ne diyim..

http://www.zshare.net/download/23782753e8091e/

quote:

Orjinalden alıntı: [Akabgir]

Programı yükledim sorunsuz çalısıyor
    teşekkürler

güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 28 Haziran 2007; 18:59:09 >

• mrb arkadaşlar video dönüştürücülerde en kaliteli videoyu hanğisinde izlerim acaba "total video converter? yoksa smartmoviemi?veya hanğisi...sayğılar...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.