Şimdi Ara

::6630,6680 için 320*240 avi video camcorder::(artık sizde kaliteli çekimler yapabilirsiniz) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
16.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ahmet__52

mrb arkadaşlar video dönüştürücülerde en kaliteli videoyu hanğisinde izlerim acaba "total video converter? yoksa smartmoviemi?veya hanğisi...sayğılar...

üst mesajda sorunun cevabı var

şöyle kuruluyor:

zipli dosyayı masaüstüne çıkart, içinden 2 adet setup dosyası çıkacak,
    .sis olanı telefonuna kuracaksın, PocketDivXEncoder_0.3.60 olanıda çift tıklayıp bilgisayarına kuracaksın,
    ilk açılan pencereden,smartphone olanı işaretleyip,programı başlatıcaksın,
    browse yazan yeri tıklayıp,dönüştürmek istediğin videoyu bulup,encode dedinizmi olay tamam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 28 Haziran 2007; 19:07:10 >

• Çok Teşekürler Güzel bi paylaşım
  • İndirip soylediklerini yaptım..Telefonun kendi video çekiminden çok çok daha kaliteli çekiyor bu program sayesinde teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: b_j_k_4_v_e_r

Çok Teşekürler Güzel bi paylaşım

quote:

Orjinalden alıntı: CarMeena_ManiaC

İndirip soylediklerini yaptım..Telefonun kendi video çekiminden çok çok daha kaliteli çekiyor bu program sayesinde teşekkürler.

güle güle kullanın arkadaşlar,bir sorununuz olursa ben buradayım inşaallah

• USTA 6688 DE DE ÇALIŞIRMI YA DA TAVSİYE EDERMİSİN YANİ TELEFONUN KENDİ ÇEKİMİNDEN İYİMİDİR
  • ya bunlar programla olcak işmi programla falan pek bişey değişmiyo ben zamanında çok uğraştım en sonunda bıktım bu işlerden telefonu değiştirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: emere

ya bunlar programla olcak işmi programla falan pek bişey değişmiyo ben zamanında çok uğraştım en sonunda bıktım bu işlerden telefonu değiştirdim

biz burda programla gerçekten değiştirdik,ve telefonun kendi video kalitesinden çok daha iyi,
    örnek video yu seyretmediniz sanırım, 3gp de değil üstelik divx
  • quote:

Orjinalden alıntı: pesmanyak

USTA 6688 DE DE ÇALIŞIRMI YA DA TAVSİYE EDERMİSİN YANİ TELEFONUN KENDİ ÇEKİMİNDEN İYİMİDİR

6688 mi
  • yani nerdeyse aynıdır 6280 le sistemleri çünkü bi model üstü tipinden başka faklı bi özelliği bile yok bildiğim kadar
  • 6280-6288 video:
    640*480 15 fps 3gp video kalitesi ile n93 den sonra en iyi kalite.

ama benim programım symbian s60 işletim sistemi olanlar için,
    6280-6288 java olduğu için zaten olmuyor..
  • yine de saol yardımların ve paylaşımın için
    -------------------EMEĞİNE SAĞLIK---------------------

• 6600 olarak yazan 2.sı acmıyor 1.acıyor onuda yukluyor kayda gec dıınce hata verıp kapıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: LimeWaRe

6600 olarak yazan 2.sı acmıyor 1.acıyor onuda yukluyor kayda gec dıınce hata verıp kapıyor

programı başlattığın zaman 1 e basarak sıfır tuşla....
  • kardeş register kodu istiyo bende varda
    quote:

Orjinalden alıntı: soylu

quote:

Orjinalden alıntı: *VelociRaptor*

quote:

Orjinalden alıntı: soylu

quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

quote:

ben şu anda 6630ME versiyon 6.03.08 de kullanıyorum,sorun yok,
    gerekli dosyaları gerekli yerlere kopyaladınmı?

Evet Herşeyi Doğru Yaptım

yükledikten sonra 1 tuşuna basılı tutup 0 ile programı fullemen gerekiyor,sorun düzelir..

biraz açabilirmisin,bu işlemi hangi ekranda yapacağız örneğin.

camcoder i yükledikten sonra,programı aç,1 tuşuna bas çıkan ekrana 0 tuşla ve ok,
    eğer bunları yapmazsan video kayıt tuşuna bastığın anada program kendini masaüstüne atar ve kapanır..

mgax.sitemynet.com

• Reklam yasak!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • arkadaşlar 1-2 sayfaları okudum bende 6630 var lütfen baştan ne yapacağımı anlatır mısınız? ilk başda yükledim ama ses bozuk çıktı sildim. şimdiden teşşekür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: egegokhn

arkadaşlar 1-2 sayfaları okudum bende 6630 var lütfen baştan ne yapacağımı anlatır mısınız? ilk başda yükledim ama ses bozuk çıktı sildim. şimdiden teşşekür ederim.

nasıl yapacağını ilk sayfalarda detaylı olarak anlatmıştım,sen bana takıldığın yerleri sor,
    oldukça basit zaten,sis dosyasını tele kur,proyu aç,1 e bas,0 tuşla,ve editing profilinde kullan okadar.
    editlemek içinde (yalnız şu var proyu hafıza kartına kur)
    sonra card reader la editle.editlemezsen 320*240 avi olarak çekim yapamazsın
  • Öncelikle paylaşımın için teşekkür ederim ama bende ilginç bir sorun oldu sonradan verdiğin camcorder 3 os7 yi yükledim herşey iyi hoş 320*240 çekim yapıyorum ama kaydetmeye başlayınca süre ilerlemiyor bsplayer da seyrettim yallah dei hızlıca geçti örnek video aşağıda link verdim onu yapmak için pc.ini dosyasında oynamayaptım yaptığım sadece çözünürlüğü değiştimek oldu başka nasıl bir ayar yapmalıyım yada en iyisi senin kullandığın ini uzantılı zımbırtıyı yollarsan daha pratik olur kanmımca

ahanda link bu
    http://www.zshare.net/video/2832782f73052e/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morpheuscuk -- 24 Temmuz 2007; 23:40:45 >

• Bence bu iş yalan guzelce kurdum tum adımlar dogru yaptım ve çalıştı zaten hiç bir ayar degiştirmeden çekim yaptım ve izlenim işte size yorum sizin.Çok küçük çekiyor ve buyutunce berbat.

Ahanda videosu Tıkla

Ahanda Özellikler Resim Tıkla
  • quote:

Orjinalden alıntı: morpheuscuk

Öncelikle paylaşımın için teşekkür ederim ama bende ilginç bir sorun oldu sonradan verdiğin camcorder 3 os7 yi yükledim herşey iyi hoş 320*240 çekim yapıyorum ama kaydetmeye başlayınca süre ilerlemiyor bsplayer da seyrettim yallah dei hızlıca geçti örnek video aşağıda link verdim onu yapmak için pc.ini dosyasında oynamayaptım yaptığım sadece çözünürlüğü değiştimek oldu başka nasıl bir ayar yapmalıyım yada en iyisi senin kullandığın ini uzantılı zımbırtıyı yollarsan daha pratik olur kanmımca

ahanda link bu
    http://www.zshare.net/video/2832782f73052e/

6630-6680 için link bu...

http://www.zshare.net/download/camcorder2-v2-0-2-for-6630-6680-by-soylu-rar.html

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.