Şimdi Ara

::6630,6680 için 320*240 avi video camcorder::(artık sizde kaliteli çekimler yapabilirsiniz) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
16.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @soylu ben eklediğin videoları izleyemiyorum.k-lite codec pack yüklü bilgisayarda ama yine de açmıyor..
  • örnek videolar izlenmiyor.k-lite code pack de yüklü ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: soylu

quote:

Orjinalden alıntı: asrin43

dostum eline sağlık çok teşekkürler

rica ederim

isterseniz 352*176 olarakda çekim yapabilirsiniz,
    bunun için editing profilinde 320*240 olan kısmı 352*176 yapıp -değişiklikler kaydedilsinmi?- evet deyin bu kadar..

profili editing yaptım ama çekim ayarını bulamadım.hangi tuşa basacağız

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: *VelociRaptor*

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

quote:

ben şu anda 6630ME versiyon 6.03.08 de kullanıyorum,sorun yok,
    gerekli dosyaları gerekli yerlere kopyaladınmı?

Evet Herşeyi Doğru Yaptım

yükledikten sonra 1 tuşuna basılı tutup 0 ile programı fullemen gerekiyor,sorun düzelir..

biraz açabilirmisin,bu işlemi hangi ekranda yapacağız örneğin.

camcoder i yükledikten sonra,programı aç,1 tuşuna bas çıkan ekrana 0 tuşla ve ok,
    eğer bunları yapmazsan video kayıt tuşuna bastığın anada program kendini masaüstüne atar ve kapanır..

ok.

• quote:

Orjinalden alıntı: orkun85

örnek videolar izlenmiyor.k-lite code pack de yüklü ?

quote:

Orjinalden alıntı: Salih

@soylu ben eklediğin videoları izleyemiyorum.k-lite codec pack yüklü bilgisayarda ama yine de açmıyor..

benim bilgisayarda k-lite mega codec pack yüklü her tür formatı destekliyor,
    şimdi sizin için tekrar indirip baktım sorun yok,sanırım sizin sorununuz codec yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ayaz77

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: asrin43

dostum eline sağlık çok teşekkürler

rica ederim

isterseniz 352*176 olarakda çekim yapabilirsiniz,
    bunun için editing profilinde 320*240 olan kısmı 352*176 yapıp -değişiklikler kaydedilsinmi?- evet deyin bu kadar..

profili editing yaptım ama çekim ayarını bulamadım.hangi tuşa basacağız

çekim ayarları için bir card reader yardımıyla e/ sistem/apps/profil/ klasörünü açıp içindeki profillerden-
    (editing-custom1 ve custom 2) istediğinizi editleyebilirsiniz..

• bence bu imkansız sonuçta bu donanımsal birşey programın yaptığı şey normal çekilen bir video yu o boyutlara göstermek yada zoom yapmak gibi bişey şöyle diyeyim 6600 la 640*480 çektiğim bir resimi zoom yaparak 1024*768 yapmaktır o da 1mp gibi bişey yapıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: onguryıl

bence bu imkansız sonuçta bu donanımsal birşey programın yaptığı şey normal çekilen bir video yu o boyutlara göstermek yada zoom yapmak gibi bişey şöyle diyeyim 6600 la 640*480 çektiğim bir resimi zoom yaparak 1024*768 yapmaktır o da 1mp gibi bişey yapıyor

video da enterplarizasyon gibi bir şey ima etmişsin ama böyle bir şey imkansız,(foto da olabilir)
    ben 6630 kullanıyorum,kendi video çekiminden kat kat daha kaliteli,karelenme hiç yok,
    ve 3gp değil avi formatında,senin dediğin gibi bir şey olmuş olsaydı,çekilen video nun 3gp olması gerekirdi,..
  • hocam ben bu işe hala ihtimal vermiyorum bence bu olay donanımsal birşey çözünürlüğün gerçek 320*240 a eşit olduğuna inanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: onguryıl

hocam ben bu işe hala ihtimal vermiyorum bence bu olay donanımsal birşey çözünürlüğün gerçek 320*240 a eşit olduğuna inanmıyorum

örnek videolar ortada,indirip seyret, avi formatında ve gayet net,vede gerçek 320*240..
  • Ya hacı, n72 var bende.
    programı dediğin gini kurdum. kaydettim, editini de yaptım.
    program çalışıyor gözüküor, fakat kendi çektiği videoyu göstermiyor.
    sadece ses duyuluyor, fakat görüntüde bir şey yok.
    karıncalar filim çekmiş gibi :)

sorun nedir acep?
  • n serisinde farklı olarak yapacağımız bişey varmı yoksa dediklerini aynen uygulayalım mı..n93i almaya gerek kalmadı
  • N serisinde program sorun çıkrtıyor,bazen ön kameradan çekiyor,bazende çekim yaparken kapanıyor,
    yeni versiyonunda bu sorunlar giderilir sanırım,araştırıyorum..
  • arkadaşlar 9.1 için varmıdır bu programdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert_53-91

arkadaşlar 9.1 için varmıdır bu programdan

stabil çalışacağını sanmıyorum ama siz yinede
    programı indirip deneyebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 1 Haziran 2007; 10:26:41 >
  • yok denedim çalışmadı zaten ondan sormuştum. yinede teşekkürler.
  • BENDE KATILIYORUM BENCE BU DONANIMSAL BİR OLAYDIR. ÇEKTİĞİM VİDEOLARI TAM EKRAN OLARAK İZLEYEMİYORUM HEMDE ZUM YAPMAM İÇİN TUŞA SÜREKLİ BASIP ÇEKMEM GEREKİYOR. BUDA SES YAPIYOR VE VİDEO KAYITTA BELLİ OLUYOR. TEKRARLIYORUM DONANIMSAL BİR OLAY
  • güzel bir proggram ama benim telle pek uyuşmadı,beni pek sarmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: husel0000

BENDE KATILIYORUM BENCE BU DONANIMSAL BİR OLAYDIR. ÇEKTİĞİM VİDEOLARI TAM EKRAN OLARAK İZLEYEMİYORUM HEMDE ZUM YAPMAM İÇİN TUŞA SÜREKLİ BASIP ÇEKMEM GEREKİYOR. BUDA SES YAPIYOR VE VİDEO KAYITTA BELLİ OLUYOR. TEKRARLIYORUM DONANIMSAL BİR OLAY

tam ekran izlemen için bu programı yüklemen gerekiyor,

YÜKLE

NOT:mesajlarını büyük harfle yazıyorsun forumlarda büyük harf bağırmak anlamaındadır,
    bu yüzden bir daha büyük harfle yazmamanı tavsiye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 3 Haziran 2007; 14:42:54 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xx-mas

comcoder pro ne ya systemden atın demişsinde ben öle bi dosya bulamıyom fullemek için*

yukarıda anlattıklarımı uygula,programı kurduktan sonra 1 ebasılı tutarak 0 tuşla..

iyide telefonun neresinde 1`i basili tutup sifira basacaz,
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.