Şimdi Ara

::6630,6680 için 320*240 avi video camcorder::(artık sizde kaliteli çekimler yapabilirsiniz) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
16.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar bu camcoder videoları bilgisayarda okunmuyor formatını degiştirmeye çalışıyorum ama faydasız çevirmiyor yardımcı olursanız sevinirim.
    benim tel. 6630.
  • 6630 un işlemci hızı zaten çıktığı zamana göre çok iyiydi , yapması mümkün :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: abdullah1350

ya arkadaşlar bu camcoder videoları bilgisayarda okunmuyor formatını degiştirmeye çalışıyorum ama faydasız çevirmiyor yardımcı olursanız sevinirim.
    benim tel. 6630.

avi formatında çekim yapıyor, videoları seyretmeniz için ayrıca bir program yüklemenize gerek yok-
    uygun codec varsa rahatlıkla seyredebilirsiniz,yukarıda benim vermiş olduğum örnek video yu indirin bir bakın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xx-mas

comcoder pro ne ya systemden atın demişsinde ben öle bi dosya bulamıyom fullemek için*

yukarıda anlattıklarımı uygula,programı kurduktan sonra 1 ebasılı tutarak 0 tuşla..
  • cogu kisinin isine yaradi
    sayende
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

cogu kisinin isine yaradi
    sayende

eski telefonlarımızda yeni heyecanlar yaşayalım istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 23 Mayıs 2007; 9:38:33 >
  • dostum eline sağlık çok teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: asrin43

dostum eline sağlık çok teşekkürler

rica ederim

isterseniz 352*176 olarakda çekim yapabilirsiniz,
    bunun için editing profilinde 320*240 olan kısmı 352*176 yapıp -değişiklikler kaydedilsinmi?- evet deyin bu kadar..
  • iimiş vallaa
  • Eyvallah
  • 50* DİGİTAL ZUM LA ÇEKMİŞ OLDUĞUM YENİ VİDEO

ÖRNEK VİDEO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 26 Mayıs 2007; 11:04:26 >
  • telefondaki uygulama yükleyicisi yüklenmeye çalışılan dosyanın uygulama biçimini desteklemiyor.

eticamcorder2 v2.0.2 programını çalıştırıyorum evet e basıyorum yukarıdaki yazı çıkıyor ne yapmam lazım?

versiyon 6.03.40 telefon 6630

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 25 Mayıs 2007; 19:14:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ajfa

telefondaki uygulama yükleyicisi yüklenmeye çalışılan dosyanın uygulama biçimini desteklemiyor.

eticamcorder2 v2.0.2 programını çalıştırıyorum evet e basıyorum yukarıdaki yazı çıkıyor ne yapmam lazım?

versiyon 6.03.40 telefon 6630

şimdi indirip tekrar denedim problem yok,
    yinede yüklemeden önce telefonunuza format atın böylece problem kalmaz,hem yüklemiş olursunuz-
    hemde telefon hafızanız boşalır,işlemci daha stabil çalışacağından,çekimlerinizde frame atlama olayı nispeten azalmış olur..
  • benim telefonumda bütün programlara aynı hatayı veriyor. halbuki daha 3 gün önce nokia shop a götürüp format attırdım vede en son versiyonu yüklettim
  • quote:

benim telefonumda bütün programlara aynı hatayı veriyor. halbuki daha 3 gün önce nokia shop a götürüp format attırdım vede en son versiyonu yüklettim

nokia shop a götürmene gerek yokirehber vs yedekleri aldıktan sonra,
    * 3 yes tuşuna basılı tutarak telefonu aç(10 saniye kadar basılı tut),
    format başarılı olmuşsa açılışta dil seçenekleri sorar zaten,bu hard format tır,
    telefonu ilk günki gibi yapar,bilgisayara ham windows yüklemek gibi aynen..

sanırım sorun çözülmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 26 Mayıs 2007; 13:46:27 >

• neyse yükledim yaptım yinede sağolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: soylu

quote:

benim telefonumda bütün programlara aynı hatayı veriyor. halbuki daha 3 gün önce nokia shop a götürüp format attırdım vede en son versiyonu yüklettim

nokia shop a götürmene gerek yokirehber vs yedekleri aldıktan sonra,
    * 3 yes tuşuna basılı tutarak telefonu aç(10 saniye kadar basılı tut),
    format başarılı olmuşsa açılışta dil seçenekleri sorar zaten,bu hard format tır,
    telefonu ilk günki gibi yapar,bilgisayara ham windows yüklemek gibi aynen..

sanırım sorun çözülmüş

evet sağol

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

quote:

ben şu anda 6630ME versiyon 6.03.08 de kullanıyorum,sorun yok,
    gerekli dosyaları gerekli yerlere kopyaladınmı?

Evet Herşeyi Doğru Yaptım

yükledikten sonra 1 tuşuna basılı tutup 0 ile programı fullemen gerekiyor,sorun düzelir..

biraz açabilirmisin,bu işlemi hangi ekranda yapacağız örneğin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *VelociRaptor*

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

quote:

ben şu anda 6630ME versiyon 6.03.08 de kullanıyorum,sorun yok,
    gerekli dosyaları gerekli yerlere kopyaladınmı?

Evet Herşeyi Doğru Yaptım

yükledikten sonra 1 tuşuna basılı tutup 0 ile programı fullemen gerekiyor,sorun düzelir..

biraz açabilirmisin,bu işlemi hangi ekranda yapacağız örneğin.

camcoder i yükledikten sonra,programı aç,1 tuşuna bas çıkan ekrana 0 tuşla ve ok,
    eğer bunları yapmazsan video kayıt tuşuna bastığın anada program kendini masaüstüne atar ve kapanır..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.