Şimdi Ara

canon 550d video çekimi ve yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar aşağıdaki vermiş olduğum linkteki ürünü canon 550d 18-135 lik lensle çektim ve biraz puslu gözüküyor video çekiminde iso nasıl düşürüyoruz iso 3200 deydi düşüremedim ve kaliteli bir vedeo çekimi için sizce hangi lens lullanmalıyım lütfen tecrübe sahibi olan arkadaş varsa yardım ederse sevinirim

http://www.youtube.com/watch?v=hHiKX257NZg&list=HL1343588875&feature=mh_lolz

• Videoda kalite için prime lensler tercih edin.Yada tamron 17-50 gibi kaliteli lensler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 30 Temmuz 2012; 0:37:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hımm tesekkürler peki video esnasında iso yu düşürebiliyormusuz sanırım düşüremiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocinyo

hımm tesekkürler peki video esnasında iso yu düşürebiliyormusuz sanırım düşüremiyoruz

Video modu içinde manuel moda girince değişiyormuş ;

http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1031&message=35248864

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam video moduna al menüye bas video pozlama diye seçenek var onu elle ayar olarak gir.ordan çık video görünümünde iso düğmesine bas makineden tekerlekle ayarlıya bilirsin umarım yardımcı olmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: base

hocam video moduna al menüye bas video pozlama diye seçenek var onu elle ayar olarak gir.ordan çık video görünümünde iso düğmesine bas makineden tekerlekle ayarlıya bilirsin umarım yardımcı olmuştur

evt hocam gerçekten yardımcı oldunuz tesekkürler şimdi diyer bir sıkıntım vermiş oldugum linkteki videoyu 550d ile çektim 18-135 lik lens le ama biraz bulanıklık var izlediğinizde bu iso dan dolayı olusan sorunmu yoksa başka bir lesle mi çekim yapmam lazım aslında video çekimini seven biriyim ve ara sırada düğünlere fot ve video çekimine gidiyorum yani bana video için bir lens lazım sizden bu konudada yardım bekliyorum tesekkürler yada bendeki 18-135 lik lensi satsam ne kadar eder

işte çektiğim linkhttp://www.youtube.com/watch?v=hHiKX257NZg&list=HL1343588875&feature=mh_lolz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocinyo -- 30 Temmuz 2012; 4:17:05 >

• Videoyu goremiyorum bulundugum yerden ama bulaniklik ISO ve objektiften olmaz. Odaklama hatasi olabilir, ya da titresimden olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocinyo

quote:

Orijinalden alıntı: base

hocam video moduna al menüye bas video pozlama diye seçenek var onu elle ayar olarak gir.ordan çık video görünümünde iso düğmesine bas makineden tekerlekle ayarlıya bilirsin umarım yardımcı olmuştur

evt hocam gerçekten yardımcı oldunuz tesekkürler şimdi diyer bir sıkıntım vermiş oldugum linkteki videoyu 550d ile çektim 18-135 lik lens le ama biraz bulanıklık var izlediğinizde bu iso dan dolayı olusan sorunmu yoksa başka bir lesle mi çekim yapmam lazım aslında video çekimini seven biriyim ve ara sırada düğünlere fot ve video çekimine gidiyorum yani bana video için bir lens lazım sizden bu konudada yardım bekliyorum tesekkürler yada bendeki 18-135 lik lensi satsam ne kadar eder

işte çektiğim linkhttp://www.youtube.com/watch?v=hHiKX257NZg&list=HL1343588875&feature=mh_lolz

kamera sürekli hareket halinde bu yüzden netlik devamlı bozuluyor haliyle netliği ayarlamak gerekiyo elle.Bide çok fazla yakın çekim yapınca netleme sorunu oluyo bu lenslerde belli bir mesafeden sonra netleme yapmıyo onun dışında daha kaliteli çekimler için tripot yada sabit biyere koyun kamerayı gece çekim değilde mümkünse gündüz bol ışık alan yerlerde yapın kalitenin çok arttını göreceksiniz.lens tavsiyesi içinse en ucuz yollu 50mm 1.8 tavsiye ederim prime lenslerde çok kaliteli videolar çekiliyor ama düğün gibi kapalı mekanlarda dar gelebilir buda sıkıntı yaratabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.