Şimdi Ara

Canon eos 600d için hafıza kartı yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Canon eos 600d fotoğraf makineme hafıza kartı almak istiyorum kullanma amacım full hd video çekimi kısa film yada fotoğraf çekmek bu yüzden kesintisiz ve sıkıntısız bir video çekimi için hangi kartı önerirsiniz;

Toshiba 32GB SDHC Exceria TYPE-HD UHS1 Class-10 Okuma-Yazma:90/30MB/sn 85tl

Kingston 32GB SD Class10 SDHC Hafıza Kartı - SD10G2/32GB 60tl
    Hız2: 100X ya da 15MB/s yazma hızı

teşekkürler.

• 600d uhs-ı teknolojisini desteklemiyor normal bir class 10 alman yeterli olacaktır ha illa uhs-ı alıcam diyorsan sandisk extreme 30mb/sn alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • verdiğin bilgiler için öcelikle teşekkür ediyorum.
    elimde class10 integral ultima pro var fakat video çekerken 3.98gb geldinde otomatik olarak durduruyor kesintisiz video sorunu yaşamayacağıma inansam kingston'ı alırım bilemiyorum hangisinde sıkıntı vermez çünkü uzun süreli video çekimi yapmam gerekiyor ve hafıza kartının da baya dayanıklı olması lazım işin açıkcası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgaysinan

verdiğin bilgiler için öcelikle teşekkür ediyorum.
    elimde class10 integral ultima pro var fakat video çekerken 3.98gb geldinde otomatik olarak durduruyor kesintisiz video sorunu yaşamayacağıma inansam kingston'ı alırım bilemiyorum hangisinde sıkıntı vermez çünkü uzun süreli video çekimi yapmam gerekiyor ve hafıza kartının da baya dayanıklı olması lazım işin açıkcası..

Canonlarda bir seferde max 29 dakika video çekebilirsin ve her video araında biraz makineyi dinlendirmelisin yoksa sensörü yakarsın

• Bu bilgi çok iyi gerçekten makina hakkında hiç birşey bilmediğimi gördüm..
    peki sence o iki hafıza kartından hangisini almalıyım ?
  • Sandisk extreme 30mb/sn al ve kullanma kılavuzunu biraz daha detaylı olarak oku bütün bilgiler aslında orada

• Çok teşekkür ediyorum zaman ayırdığın için verdiğin bilgileri değerlendireceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar 600D Eos 32 GB yi destekler di mi .. 500Dnin desteklemediğini söylediler de ne kadar doğru bilmiyorum .. ben de hafıza kartı olarka Sandisk 95mb/sn extreme Pro 32 GB almayı düşünüyorum .. ne dersiniz .. bilgilendirirseniz sevinirim ..
  • Cevabi yukarida yazmiştim 95 mb alman manasız çünkü makine desteklemiyor 32gb destekliyor ama gene de 2 tane 16 gb ya da 1 16gb 2 tane 8gb alman daha doğru olur veri kaybı ve unutkanliklara karşı sandisk extreme 30 mb/sn yeterli gelecektir fazlasina para verme çünkü yukarda dediğim gibi gövde daha fazla hıza izin vermiyor

• verdiğin bilgi için teşekkür ederim .. şimdilik 8 GB sandisk extreme 30mb/sn yi aldım .. bir iki güne elime ulaşır .. sonra da 16 GB içim şunu düşünüyorum Toshiba 16GB SDHC Exceria TYPE-HD UHS1 Class-10 Okuma-Yazma:90/30MB/sn ne dersin .. sandisk ya da toshiba arasında bi fark olur mu .. sandisk extreme 16 GB 45mb/sn var ..
  • Yazdıklarından hangisi ucuzsa onu al bende 45 mb/sn olan sandisk var memnunum toshiba hakkında bilgim yok ama kötü değildir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.