Şimdi Ara

6630 acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimdeki nokia 6630 4 gündür kendi kendine resetliyor açılmıyor herneyse teli formatladım problem yok taki bilgisayımdan yedekledigim dosyaları atıncaya yada hafıza kartını takana kadar taktıktansonra aynı problem tekrarlıyor arkadaşım virus oldugunu soledi ama telimde norton kulu olmasına ragmen bi ise yaramadı
    simdilik formatlı vede çalışıyor gibi gozkuyor herneyse bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımçı olsun yoksa gereksiz yere bi tane daha hafıza kartı alacam offf

• Sorun anlattığın gibi hafıza kartından kaynaklı, hafıza kartını formatlamak ve yeniden kullanmak sorunu çözmemiş ise, kartında bir arıza vardır, eger formattan sonra eski dosyaları aynı karta atıyorsan, attığın dosyalar icinde bir sorun vardır.

Sonuç:
    Hafıza kartı temizken, kartı taktığında tel sorunsuz çalışıyorsa, dosyalarında sorun var.
    Hafıza kartı boşkende aynı sıkıntı yaşanıyorsa, o zaman yeni kart almalısın.
  • Teşekkür ederim ama ne yazıkki ikitane hafıza kartım var ve hangisini kullanırsam kullanayım veya telefonuma bilgisayardan eski dosyalarımdan (örneğin telefon numaralarımın hepsini veya bir kısmını) bir kısmını dahi telefonuma aktarmama rağmen aynı problemi yaşıyorum. Hafıza kartımı formatlasamda telefonuma takmaya korkuyorum çünkü şu andaki bilgilerimin yeniden format atarak kaybolmasından korkuyorum. Bu konuda bi çare bulamadım. Artık telefonuma hafıza kartı takmayı bırakın telefonuma bilgisayarımdan yada baskasından herhangi bir dosya bile almaya korkuyorum
    Yardım ederseniz sevinirim.
    Şimdidem teşekkür ederim.
  • önce hafıza kartını çıkart bilgisayarda biçimlendir,
    sonra hafıza kartını telefona takmadan * 3 yes tuşu ile tele format at,
    sonra hafıza kartını tak ve telefonda biçimlendir,
    sorunun düzelecektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 4 Mayıs 2007; 16:46:48 >
  • hafıza kartına bilgisayarda format attıktan sonra telefona takıp telefonla birlikte ikisinede format atmayı düşünüyorum geri kalan tek yol galiba bu ayrıca çevremdende gördüğüm kadarıyla bu tarz problem yaşan başka insanlarda var ve telefonlarını servislere getirip yaptırdıklarında servis onlara yeni bir hafıza kartı almalarını onerdigini duydum. Herneyse genede yardımlarınız için sağolun .
    Son olarak ikisini birden formatlayacağım eğer olmassa sizlede paylaşırım.Zaten olmazsa yeni bir hafıza kartı ile yeni sayfa açacam telefonumda
  • Arkadaşlar denedim ve telefonum şu anda serviste yeniden programlanacak
    Oyüzden eğer böyle bir probleminiz varsa hafıza kartınızı direk atın ve kendinize yeni bir hafıza kartı alın.
  • alakası yok aynı şey benimde başıma geldi bir türlü virüsten kurtulamamıştım hafıza kartına reset atıldı ve sorun çözüldü hala aynı hafıza kartını kullanıyorum sanırım serviste seni azcık kandırmışlar neyse geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.