Şimdi Ara

6630 Alıcam ama teredütte kaldım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki iyi çikiyo diyenler mi yalan söylüyor.

6630 200mhz işlemci - 7610 123mhz işlemci.
    6630 da 3g var 7610'da yok.(Gerçi türkiye de 3g yok)
    6630 1.3mp kamera 7610 1mp.
    6630 symbian 8 7610 7.
    Ama 6630 azıcık daha büyük.

Bence benim gibi sende 6630 al.
  • Memory kartında birsey yok sacma sapa konusmayın... Daha az pil tuketmesi bu kadar kotu mu Memory stick bile yapıor bi suru firma dandik bir nokianın geliiştirtdigi bi MMc kart tipimi yapılamayacak. Piyasda bile var abartmaya gerek yok.
  • İşlemcisi çok hızlı,gerçekten şaşırdım.Tipi kişiye göre değişir,bence güzel telefon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kam1k

quote:

Orjinalden alıntı: iztech

bence memory kart durumunu göz önünde bulundurun...

mmc durumu neymiş söler misn biz de bilelm

arkadaşım bildiğiniz üzerie 6630 rs dv mmc destekliyor yani bu şuan piyasada bulunan rs-mmcleri çalıştırmaması anlamına geliyor bu durumda 7610 da kullandığınıza kartları bunda kullanamazsınız

forumlarda biraz araştıorma yaparsanız bu konuda daha detaylı bilgi elde edebilirsiniz

tabiiki rs dv mmc yeni gelişmekte olan bir teknoloji olduğu için avantajları olacaktır mutlaka (normal rs-mmc lerden %70 daha hızlı mesela)
    ama benim bildiğim kadarıyla şuan için avrupada 128 mblıkları yeni piyasaya sürülmüş durumda

bu teknoloji yaygınlaşana kadar mmc card bulmakta (özellikle de istediğiniz kapasitede ) problem yaşanabileceğini düşünüyorum kaldı ki yeni teknolojilerin her zaman pazara yüksek fiyatla girdikleri de bir gerçek

bu telefona yönelen ben olsaydım bu durum beni hayli üzerinde düşündürürdü şahsen

eğer ilgilenirsen kam1k arkadaşım şu linklere bir bakıver

http://www.expansys.com/product.asp?code=118485

http://www.mobilefun.co.uk/cat/6630-Memory-Cards.htm

http://www.mobymemory.com/Content/Do.u.have.DV.RS.MMC.for.Nokia.6630.1378.html

saygılarımla....

• taaabiii yüksek kapasiteli memory kartlar uygun fiyatla türkiyeye gelinceye kadar kutudan çıkan 64 mblık kartı kullanırım ben paşa paşa dedikten sonra hiçbir problem kalmıyor o ayrı ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iztech -- 27 Ocak 2005, 23:07:36 >
  • biraz gec oldu ama nokia kamerasi en iyi 3. kategoride olur sony samsung ondan daha kaliteli cam var ama cok hizli hayret verici gorunce 6630 u boyle bir tel olabilirmi diyosunuz tek eksigi kamera mmc ve kizilotesi
  • 6630 un kamerası onun eksiği olamaz.En iyi tel kameralarından biri.Kızılötesini kullanan varmı merak ediyorum,varsada hangi amaçla kızılötesi kullanır onuda merak ediyorum,bluetooth varken kızılötesi ne işe yarayacak acaba ki kızılötesi eksiklik sayılıyor,bu renkli tv var ama siyah beyaz tv de olsun demek gibi bir şey,renkli tv varken kim siyahbeyaz tv isterki.Sonuçta bluetooth kızılötesinin gelişmişi,niye hala kızılötesi aranır anlamıyorum.
  • piyasada daha iyi foto çeken 1.3 MP'lik teller(s700,d500) varken, 6630 gerçekten onların yanında baya kötü.QCIF kameradan ne beklenirki.

KAMERA İŞİNDE

1-SONYERİCSSON - SAMSUNG
    2-SHARP
    3-LG
  • Peki 6630'un ekranı nasıl? 7610 dan soluk olduğu söyleniyor.
  • BİZİM ÜNİVERSİTEDE ÇOCUĞUN TEKİ ALMIŞTI.BANADA ÖYLE GELDİ.AMA EMİN DEĞİLİM.NOKIA EKRAN İŞİNDE İİ DEĞİL.EKRAN KALİTESİ DENİNCE AKLİMA SONYERİCSSON SAMSUNG LG VE SHARP GELİR
  • Söylenir,çünkü araştırmadan,incelemeden sallamayı çok seviyoruz.Daha öncede yazdım 7610 kullandım,şu anda 6630 kullanıyorum,6630 un ekranı ile 7610 un ekranı arasında fark yok,6630 da kontrastı açarsan ekran ışığı gözünü alıyor.
    Tel le çekilen resimler buraya başlıklı konuya bakarsan son sayfada 6630 la bugün çektiğim resim var,resim kalitesini görürsün.
  • s700, 6630, d500, bu siraya gore dusun derim, eski model alma bence satarken paran cerez olur. Birde samami bir itirafta bulunayım, bende 15 gun oncesine kadar 6630 istiyordum, sonra eger foto cekmek istiyorsam herhengibir dijital foto.makinesi isimi gorur neden 400YTL fazla vereyim dedim cunku piyasadaki en uyduruk fotograf makinesi bile 3.1MP ,ikikati para veripte yarim cozunurluk bana uygun gelmedi, bide symbian icin bosuna para veriyorum gibi geldi.
    Hem symbian hemde 1.3MP kamerasi olan alet sadece 6630, genede bir dusun 15gun sonra yedek bir 64MB mmc almak zorunda kalabilirsin.

6630 kullanicilarina sozum yok hepside iyi etmisler ,gulegule kullansinlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknode

piyasada daha iyi foto çeken 1.3 MP'lik teller(s700,d500) varken, 6630 gerçekten onların yanında baya kötü.QCIF kameradan ne beklenirki.

KAMERA İŞİNDE

1-SONYERİCSSON - SAMSUNG
    2-SHARP
    3-LG

Se samsung CCd kullanmıor TR piyassındaki modelleri yalnıs bir duyum!!! Se nin avantajı Carl zeiss kullanıor olması ewet iyibir mercek nokiadan daha iyi ama Sharp tan iiy olamaz Cunku Sharp gercekten CCd ye gecmiş durumda LG ise tamamen katogori dısı...

1-SEs700i
    2- NOKIA6630
    3- Samsung d500

Sharp fln tr de olmadıgı için katogori dısı kalmıstır...
  • Lg turkiyede kendini toplamıs degil

bu arada Tr de olmayan bi model almanızı tavsiye etmem sorun olursa atın cope....
  • arkadaşlar bu konular zaten daha önceden tartışıldı. tekrar tekrar açmanın bir manası yok.
  • www.gsmarena.com'a bak derim. Oradaki incelemeye ve fotolara bakarak karar verirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

quote:

Orjinalden alıntı: teknode

piyasada daha iyi foto çeken 1.3 MP'lik teller(s700,d500) varken, 6630 gerçekten onların yanında baya kötü.QCIF kameradan ne beklenirki.

KAMERA İŞİNDE

1-SONYERİCSSON - SAMSUNG
    2-SHARP
    3-LG

Se samsung CCd kullanmıor TR piyassındaki modelleri yalnıs bir duyum!!! Se nin avantajı Carl zeiss kullanıor olması ewet iyibir mercek nokiadan daha iyi ama Sharp tan iiy olamaz Cunku Sharp gercekten CCd ye gecmiş durumda LG ise tamamen katogori dısı...

1-SEs700i
    2- NOKIA6630
    3- Samsung d500

Sharp fln tr de olmadıgı için katogori dısı kalmıstır...

YA ARKADAŞIM YANLIŞ BİLİYOSUN.MADEM CCD DEĞİL NEDEN TEL SİTELERİ BAĞIRA BAĞIRA CCD DİYOR.NEDEN SE CCD DİYOR

• beyler daha öncede sordum ama tam yanıy alamadım. 6630 steriomu deilmi..??
    resmi sitesinde sterio die bişee yazmıo çünkü..varmı yazan biyer?yada bilen birisi??

bu konuya bi açıklık getirelimm..
    bende alıcam ama bunun yüzünden tereddüt ediom..
  • 6630 stereo deil!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Layblood

6630 stereo deil!!!

nasıl değil ya olur mu kullananlar stero diyor sen kullanıyor musun? eğer kullanmıyorsan nerden biliyorsun kulaktan dolma bilgilerle yazma
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.