Şimdi Ara

6630' da NET FRONT3 ne işe yarar?? YARDIMMM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar yeni 6630 aldım. Hafıza kartı takılı değilken telefonun menüsünde hiçbir oyun veya standar içinde gelen programlar yok. Örnek: (snake,kodak picture, video creator ... vb.) biz ekstradan 64mb lik bi hafıza kartı takınca ekstra şeyler açılıyor. Ama bunları biz yüklemedik. Şimdi;

1.si bunlar nerden çıkıyor. yani bu programlar telefona hafıza kartını takınca otomatikmi yükleniyor.

2.si Net Front 3 diye bişi var ne işe yarar ve içinde programın app si 5mb. açmaya kalkınca lütfen bekleyiniz den başka birşey çıkmıyor. (10 dakika bekliyosun değişen birşey yok)

3.sü Telefonun kendi belleginde Oyun program (snake,kodak picture, video creator ... vb.) gibi dosyaların setupları varmı. Yani ben hafıza kartına format atınca bunları tekrar yükleye bilecekmiyim

Lütfen bunlarla ilgili birazcık bilgi verirseniz çok sevinirim...

• net front web tarayıcısı olmalı
  • 1. mmc içine yüklenen uygulamalar telefonun başlangıcında oto. taranır ve yüklü ytüm uygulamalar telefonda görünür menüde , ( standart hafıza akrtında, nokia bunları otomatik yükleyerek koyar , silmenin ise tek yolu hafızaya formattır )

2. web tarayıcı , sorun varsa kaldırabilirsiniz, opera yı tavsiye ederim yerine .. (maxicep.com da program )

3. Yok, setup dosyaları kendiniz atmazsanız telefona ek biryere, hiçbir türlü saklanmaz , program açılınca ( yani kurulunca ) kaynak kurulum dosyasını siler..

Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.