arkadaşlar ben 6630 telefonumda ilk başta çok net videolar çekebiliyordum yani kesintisiz çekebiliyordum şimdi ise donuk donuk çekiyor. mesela 2 sn çekiyor 1 sn donuyor. sonra tekrar devam ediyor bu şekilde. ne yapabilirim?
Elinden falan düşürdünmü aleti dostum, bahsettiğin problem hiç de normal gözükmüyo. Sorunun üstesinden gelemezsen bir versiyon güncellemesi dene belki sonuç alırsın
ya da bir format at bence... *#7370#
bence HARD FORMAT at teLefon kendine geLsin
format atarsam neleri kaybederim?
yardımlarınıızı bekliyorum. :(
hoca format atarsan telefondaki bütün bilgilerini ( rehber , mesaj telefon belleginde kayıtlı resimler , oyunlar, programlar , temalar ) kaybedersin. ama hafıza kartına yuklemişsen onları sorun yok.
bence rehberini ve mesajlarını yedekle bismillah ck bas formatı. telin sana dua eder
arkadaşlar şimdi denedim hafıza kartını çıkarıp video çektim düzgün çekiyordu ancak hafıza kartını taktıktan sonra çekşm yaptığımda gene donarak çekiyor. hafıza kartına mı format atmam gerekiyor ? nasıl atabilirim..
hafıza kartına format dıe bısı ılk kez duydum hafızadakı dosyaları pc ye yedekle bos hafızanla tekrar dene belkı duzelebılır
quote:
Orjinalden alıntı: # jackal #
hafıza kartına format dıe bısı ılk kez duydum hafızadakı dosyaları pc ye yedekle bos hafızanla tekrar dene belkı duzelebılır
yok dostum olmadı.. gene aynı..
dostum demıssın erkek dıılım nyse onemlı dııl de hala cozemedın mı sorunu
dostum bende de aynı problem vardı, ancak biraz daha değişikti. yeni hafıza kartı aldığımda karta kayıt yaparken saniyede bir takılıyodu, değiştirttim ben de hafıza kartını. yakın zamanda sen de yeni kart aldın mı?
bide hafıza kartını biçimlendirmeyi dene, ama hafıza kartındaki herşey gider onu söyliyeyim
H.formatta olmadıysa servis yolu gözüktü gibi sana
GEÇMİŞ OLSUN
video diye topic gördüm ba$ka topic acmıyam deedim...bir sorum var bnmde telefonum 6630 ama 9 sn vi,deo cekiyo yokmu bunun daha fasla cekeni yada nasıl yapcam söyle bir kac dak,ka video cekemicekmiyiz...
quote:
Orjinalden alıntı: eray_doon
video diye topic gördüm ba$ka topic acmıyam deedim...bir sorum var bnmde telefonum 6630 ama 9 sn vi,deo cekiyo yokmu bunun daha fasla cekeni yada nasıl yapcam söyle bir kac dak,ka video cekemicekmiyiz...
hafızan dolmuş olabilir ya da kayıt zamanını en kısa ya getirmişsindir..
quote:
Orjinalden alıntı: emir_
kayıt zamanını en kısa ya getirmişsindir..
biras cahilim ama onu en yüksek seviyeye nasıl cıkartcam
kameraya gir, oradan seçenekler>ayarlar>video>uzunluk'u un uzun yapıcaksın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme