Bildirim
6630 İÇİN TELOSKOP HAKKINDA
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
DOGRUDUR PC NETİN BU AYKİ SAYISINDADA BAHSEDİYOR -
ne kadardı fiyatı bugün 6630 aldımda -
quote:
Orjinalden alıntı: burak erdogdu
ARAKADASLAR BUGUN KADIKOYDE 6630-7610-6230İ YE OLAN 100 M KADAR OPTIK ZOOM YAPAN BIR CIHAZ GORDUM BU DOGRUMUDUR DENEME FIRSATIM OLMADI BILGISI OLAN VARSA BILGI VERIIRSE SEVINIRIM
Arkadasım sakın ol yavas yavas yaz anlamadım ne yazdıgını 100m optık zoom yapan bır cıhaz gordun 6630 ne yapıyo onu anlamadım -
80 YTL DEDILER AMA NASIL ONEMLI OLAN BU -
100 m mi -
quote:
Orjinalden alıntı: burak erdogdu
80 YTL DEDILER AMA NASIL ONEMLI OLAN BU
nokia daha önce 3650/3660 içinde makro objektifi geliştirmişti.buda mümkündür. -
kalite nasıl oluyoki zoom yapıyoda -
BANA SOYLENEN 100M YAKINLASTIRIYOR DEDILER BOZMADAN ISRARLA SORDUM OPTIK ZOOM DEDILER SADECE TITRETME DEDI -
daha once ben kendim bir denemede bulunmustum, bildigimiz normal bir durbunun ucuna telefonun kamerasini dayamistim ve gayet iyi cekmisti. zamanin VGA kamerasi ve eski bir durbunle olan birseyin gelismisini ve orjinalini dusunursek, ise yarayan birsey oldugunu dusunebiliriz. -
Git Polonya Pazarı' ndan(Kaldıysa o pazar) 50 YTL ye dürbün al. 1000 mt zoom yap. -
6680 için de varmı -
quote:
Orjinalden alıntı: Doobly
6680 için de varmı
vardır büyük ihtimalle, veya bir şekilde adapte edilir kameranın önüne. -
Ben zamazin.org diye bir sitede gördüm.Şayet ondan ise 6 optik zoom a sahip. Siteye girerseniz gerekli bilgileri alırsınız. Sanırım 36. sayfada -
100 MT
10 X zoom yapiyor anlaminda. Persfektif yigiglmasina sebep olabilir. -
vay be ecnebi yapıyo kardeşim
şaka bi tarafa ilginç bişey
röntgencilere gün doğdu
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- stereo ses nedir
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- çin nokia imei değiştirme kodu
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- pin kodu kaldırma
- snapdragon 8 elite antutu
- telefon hoparlör temizleme
- silinen fotoğrafları geri getirme
- telefon hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X