Şimdi Ara

6630 İÇİN TELOSKOP HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARAKADASLAR BUGUN KADIKOYDE 6630-7610-6230İ YE OLAN 100 M KADAR OPTIK ZOOM YAPAN BIR CIHAZ GORDUM BU DOGRUMUDUR DENEME FIRSATIM OLMADI BILGISI OLAN VARSA BILGI VERIIRSE SEVINIRIM

• DOGRUDUR PC NETİN BU AYKİ SAYISINDADA BAHSEDİYOR
  • ne kadardı fiyatı bugün 6630 aldımda
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak erdogdu

ARAKADASLAR BUGUN KADIKOYDE 6630-7610-6230İ YE OLAN 100 M KADAR OPTIK ZOOM YAPAN BIR CIHAZ GORDUM BU DOGRUMUDUR DENEME FIRSATIM OLMADI BILGISI OLAN VARSA BILGI VERIIRSE SEVINIRIM

Arkadasım sakın ol yavas yavas yaz anlamadım ne yazdıgını 100m optık zoom yapan bır cıhaz gordun 6630 ne yapıyo onu anlamadım
  • 80 YTL DEDILER AMA NASIL ONEMLI OLAN BU
  • 100 m mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak erdogdu

80 YTL DEDILER AMA NASIL ONEMLI OLAN BU

nokia daha önce 3650/3660 içinde makro objektifi geliştirmişti.buda mümkündür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kalite nasıl oluyoki zoom yapıyoda
  • BANA SOYLENEN 100M YAKINLASTIRIYOR DEDILER BOZMADAN ISRARLA SORDUM OPTIK ZOOM DEDILER SADECE TITRETME DEDI
  • daha once ben kendim bir denemede bulunmustum, bildigimiz normal bir durbunun ucuna telefonun kamerasini dayamistim ve gayet iyi cekmisti. zamanin VGA kamerasi ve eski bir durbunle olan birseyin gelismisini ve orjinalini dusunursek, ise yarayan birsey oldugunu dusunebiliriz.
  • Git Polonya Pazarı' ndan(Kaldıysa o pazar) 50 YTL ye dürbün al. 1000 mt zoom yap.
  • 6680 için de varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doobly

6680 için de varmı

vardır büyük ihtimalle, veya bir şekilde adapte edilir kameranın önüne.
  • Ben zamazin.org diye bir sitede gördüm.Şayet ondan ise 6 optik zoom a sahip. Siteye girerseniz gerekli bilgileri alırsınız. Sanırım 36. sayfada
  • 100 MT

10 X zoom yapiyor anlaminda. Persfektif yigiglmasina sebep olabilir.
  • vay be ecnebi yapıyo kardeşim

şaka bi tarafa ilginç bişey

röntgencilere gün doğdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.