Şimdi Ara

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.735
Cevap
26
Favori
524.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sormak istediginiz modeller varsa buraya yazabilirsiniz. ariza veya problemleri de belirtebilirsiniz. Yardimci olmaya calisayim..

• Yapay Zekanın Yanıtı

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA

Projeksiyon cihazları, ev sineması, sunumlar ve eğitim amaçları gibi çeşitli uygulamalarda kullanılan önemli cihazlardır. Ancak bazen arızalar veya diğer sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İşte bu sorunları çözmenize yardımcı olacak bazı bilgiler:

• Projeksiyon Resetleme: Projeksiyon cihazınız düzgün çalışmıyorsa veya donmuşsa, bir resetleme gerçekleştirebilirsiniz. Bu genellikle cihazınızı kapatıp prizden çekerek ve ardından yeniden takarak yapılır. Benq projeksiyon cihazlarının çoğu, bir "Reset" düğmesi ile donatılmıştır.

• Projeksiyon Arızaları ve Çözümleri: Projeksiyon cihazlarında yaygın olarak görülen bazı arızalar şunlardır:

• Projeksiyon lambası kaç voltla çalışır: Projeksiyon lambaları genellikle 12 volt veya 24 volt ile çalışır. Cihazınız için doğru voltajı üreticinin kılavuzunda bulabilirsiniz.
      • Projeksiyon lekeli gösteriyor: Bu sorun, projeksiyon lambasının tozlu veya kirli olmasından kaynaklanabilir. Lambayı temizleyerek veya gerekirse değiştirerek sorunu çözebilirsiniz.
      • Projeksiyon fan sesi azaltma: Projeksiyon cihazlarının fanları gürültülü olabilir. Sessiz modları kullanarak veya fan filtresini temizleyerek fan sesini azaltabilirsiniz.
    • Acer Projeksiyon Resetleme: Acer projeksiyon cihazlarını sıfırlamak için "Menü" düğmesine basın ve "Ayarlar" > "Genel" > "Sıfırla" seçeneklerine gidin.

Bu bilgilerle projeksiyon cihazı sorunlarınızı çözebilir ve cihazınızı sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ah be güzel kardeşim. 1-2 hafta önce neredeydin?

Geçen hafta aldık olayı bitirdik...

http://forum.donanimhaber.com/m_17273886/tm.htm
  • Siz zaten guzel yorumlamissiniz. aldiginiz makina cok guzel. güle güle kullanin.
  • Dostum acer ph530 nasil bir cihaz ben aldim ama henuz elime ulaşmadı sadece dvd izlemek için kullanacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: airfatih

Dostum acer ph530 nasil bir cihaz ben aldim ama henuz elime ulaşmadı sadece dvd izlemek için kullanacağım.

diğer marka ve modellerle karşılaştırma yapabildin mi?
  • Acer PH530 model projektor bir DLP tipinde bir projektor olmasina ragmen renkleri oldukca kaliteli. Fiyatini da gozonune alirsak performansi bu gruptaki cihazlara gore cok iyi.
  • En merak ettiğim cevap şu ki;
    PTAX100 projeksiyonu yarımat beyaz düz bir duvara yansıtıyorum ve tam karanlık ortamda çok memnunum... Sence kaliteli bir perde alsam daha da iyi bir sonuç alabilirmiyim? Eskiden eliasgs diye bir arkadaş vardı, en kalitelisinden bir perde aldı, gidiş o gidiş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahtemas

En merak ettiğim cevap şu ki;
    PTAX100 projeksiyonu yarımat beyaz düz bir duvara yansıtıyorum ve tam karanlık ortamda çok memnunum... Sence kaliteli bir perde alsam daha da iyi bir sonuç alabilirmiyim? Eskiden eliasgs diye bir arkadaş vardı, en kalitelisinden bir perde aldı, gidiş o gidiş...

dostum senin makina harika o makina gündüz bile süper gösterir:), valla ben iyi makinalarda perde veya duvar olayını deneyemedim fakat epson s4 'te bi deneme yaptık arkadaşta perdesi de öyle kaliteli bişey değildi (projektörle beleş verilenlerden) pek farketmedi kalite ama iyi perde de tabiki farkeder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teotihuacan

quote:

Dostum acer ph530 nasil bir cihaz ben aldim ama henuz elime ulaşmadı sadece dvd izlemek için kullanacağım.

valla fazla param yoktu uygun fiyata alabileceğim yüksek çözünürlüklü geniş ekran projeksiyon olarak bir tek bu model var piyasada.
  • necvt48 projeksiyon cihazı aldım ayarlarında pek bulamadım ekran eğri gibi yansıyo acaba nerden düzeltecem onu yardımcı olursanız sevinirim
    saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahtemas

En merak ettiğim cevap şu ki;

Kaliteli bir perde alsaniz elbette daha iyi bir sonuc alirsiniz. DVD film izlerken ekonomik moda alirsaniz cok daha guzel goruntu alirsiniz. TV sinyalleri zayif oldugu icin normal modda TV izlerseniz daha iyi olur. Bir de sunu soyleyeyim. Bu makinanin otomatik focus yapamamasi en buyuk dezavantaji. Ayrica Lens Shift konsolu da cok sert.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emintahir

necvt48 projeksiyon cihazı aldım ayarlarında pek bulamadım ekran eğri gibi yansıyo acaba nerden düzeltecem onu yardımcı olursanız sevinirim
    saygılarımla

Projeksiyonunuzu perdeye dikeyde açılı yansitiyorsaniz onu keystone ile duzeltebilirsiniz.
    VT48 de +/-30° duzeltme ozelligi var.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: teotihuacan

quote:

valla fazla param yoktu uygun fiyata alabileceğim yüksek çözünürlüklü geniş ekran projeksiyon olarak bir tek bu model var piyasada.

o zaman ne uygununu almışsın. biraz daha bütçen olsaydı sonynin aw10'unu tavsiye ederdim. ben aldım (aslında aw15istiyordum ama ellerinde yoktu. 10 ile 15 arasında temel olarak lens shift ve kontrast farkı var) ve çok memnunum. fan sesini ortamda ses yokken bile duymıyorsun. 530 biraz gürültülü...

• bilgeolun,

en iyi görüntü hangi perde ile alınır?
  • LCD ler cok daha kaliteli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgeolun

LCD ler cok daha kaliteli.

cevabın bana mıydı bilemedim ama ben perdeyi sormuştum, cihazı değil.

bilgiğin iyi perde markaları var mı?

• Perdelerde Medium, Avitech cok iyi. Bunlardan alabilirsiniz. Bazi markalarin perdeleri birkac hafta sonra burusuyor ve sarkiyor. Gerdirmeye kalkincada esniyor. Yuzeyde dalgalanmalar olabilir. Perdenin yuzeginin rengi ve puruz orani cok onemli tabiki. Bunlarin yaninda arka yuzeyin siyah olmasi ve perdenin et kalinligi da cok onemli.
  • Medium marka perdeyi tavsiye ederim. İşyerimizde 3 yıldır kullanıyoruz herhangi bir bozulma yapmadı.
  • bilgeolun ve dataminer,

tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
  • arkadaşlar peki beyaz duvar yapsam perde ile arasında ciddi bir fark yaratır mı? büyük bir perde almak istiyorum ama onlar da biraz pahalı, acaba duvarı mı boyasam?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.