Şimdi Ara

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.735
Cevap
26
Favori
524.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eklemek istiyorum, garanti anlayışları da hoşuma gitti.Konforlu garanti sunuyorlar ve ürünü evdev alıp eve teslim ediyolar.
    Ürün hakkında daha fazla bilgi.

www.benq.com.tr
    301 Moved Permanently
    http://www.benq.com.tr/products/Projector/?product=981
  • sınema zevkınızı ezıyete donusturmeyın. eger 1000ytl butcenız varsa sunum cıhazlarına bu parayı vermeyın bekleyın mutlaka home cınema projeksıyonlarında bır kampanya olacaktır. tw20 hala satılıyor olsaydıda sıze bol bol bu urunu tavsıye etseydım. tw20 gıbı dvd performansı cok ıyı olan sıcak fırsatlar tarıhte cok az tekerrur eder. darısı tw700un başına
  • quote:

Orjinalden alıntı: JuneSUN

sınema zevkınızı ezıyete donusturmeyın. eger 1000ytl butcenız varsa sunum cıhazlarına bu parayı vermeyın bekleyın mutlaka home cınema projeksıyonlarında bır kampanya olacaktır. tw20 hala satılıyor olsaydıda sıze bol bol bu urunu tavsıye etseydım. tw20 gıbı dvd performansı cok ıyı olan sıcak fırsatlar tarıhte cok az tekerrur eder. darısı tw700un başına

tw20 hala satışta fakat 1000:1 kontrastlı bir cihazdan nasıl mükemmel dvd performansı bekliyosun?
  • anarcheer epsonun 1000:1 kontrastını senden rıcam dıger markaların daha yuksek oranlarda verdıklerı kontrast degerlerıyle karsılastır gozle bıle barız bır fark oldugunu sende farkedeceksın .kendı arastırmalarımda epsonun kontrast olcumlerının cok katı oldugunu ogrendım ve gercekten bu farkedılıyor. tw20 1000ytl den daha dusuk fıyatlamı satılıyor?

• 883 ytl nakit fiyatı.
    Bu arada kontrast değerinin standartları Benq için farklı Epson için farklı olamaz.Ama düşünecene de sayygı duyuyorum, Epson Türkiye'nin en çok satan projeksiyon markası fakat sinema performansı için 1000:1 kontrastlı bir makinada karar kılmazdım ben olsam.

• benq dlp projeksıyon yapıyor dlp 2000:1 kontrastın altında degıl sanırım. aslında bu projeksıyon pıyasasını arastırdıgında genel anlamdakı ortak gorus lcd 1000:1 esıttır dlp2000:1 gıbı anlamsız satıcı yorumları vardır. yıne bu kontrast degerlerı mutlaka bır standarda baglıdır ama ınsan bazen markalar arasındakı aynı deger kontrast farkını gozle bıle farkedebılıyor. ayrıca 1000:1 kontrastlı makınada karar kılmamak konusunda sana katılmamak elımde degıl. herzamanda soyluyorum ıkıncı projeksıyonum 10.000:1 kontrastın altında olmayacak. tw20 ıstanbulbılısımde pesın 911ytl taksıtle ıse 1000ytlyı gecıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuneSUN -- 29 Ekim 2007; 23:38:54 >
  • tw20 fiyat-performans için en iyisidir bence
  • sıyah arkadasım sadece performans ıcın bıle alınır
  • Arkadaslar Home Cinema projeksiyon cihazlarinda dikkat edilmesi gereken ozellikler var. Bunlardan birincisi NETliktir. Netlik Cozunurluk ve Kontrast ile dogru orantilidir. Dolayisiyla NETlik arttikca fiyat artar diyebiliriz. İkinci ozellikle ise giris-cikis terminalleridir. Home Cinema projeksiyon cihazlarda HDMI veya Komponent girisleri olmali. Goruntu aktariminda kullanilan kablonun kalitesi cok onemlidir.
    Benim favorim ucuz modellerde Acer PH530 modeli. Hatta istanbulda yasayanlar cok avantajli. Sunum odasi olan firmalar var. Calistirip kiyas yapabilirsiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgeolun

Arkadaslar Home Cinema projeksiyon cihazlarinda dikkat edilmesi gereken ozellikler var. Bunlardan birincisi NETliktir. Netlik Cozunurluk ve Kontrast ile dogru orantilidir. Dolayisiyla NETlik arttikca fiyat artar diyebiliriz. İkinci ozellikle ise giris-cikis terminalleridir. Home Cinema projeksiyon cihazlarda HDMI veya Komponent girisleri olmali. Goruntu aktariminda kullanilan kablonun kalitesi cok onemlidir.
    Benim favorim ucuz modellerde Acer PH530 modeli. Hatta istanbulda yasayanlar cok avantajli. Sunum odasi olan firmalar var. Calistirip kiyas yapabilirsiniz..

1300TL civarı sinema için alınabilecek en iyi makina bumudur.. ? Teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Montage

quote:

Arkadaslar Home Cinema projeksiyon cihazlarinda dikkat edilmesi gereken ozellikler var. Bunlardan birincisi NETliktir. Netlik Cozunurluk ve Kontrast ile dogru orantilidir. Dolayisiyla NETlik arttikca fiyat artar diyebiliriz. İkinci ozellikle ise giris-cikis terminalleridir. Home Cinema projeksiyon cihazlarda HDMI veya Komponent girisleri olmali. Goruntu aktariminda kullanilan kablonun kalitesi cok onemlidir.

Makinayi gorerek alirsaniz daha iyi olur. o fiyata HDMI li Komponent li genis ekran en guzel makina bence bu. Ama goruntu ayarlarini iyi yapmaniz lazim...

• perde secımım ne olmalıı epson emp- x3 modelı var
  • quote:

quote:

açıkçası o cihaz sinema için fazla bile sadece sinema için düşünüyosanız 480p cihazlar işinizi rahat rahat görecektir
    ama bi oyun konsolu bağlamak bi bilgisayardan görüntü almak için o cihazın çözünürlüğü gerekli

• quote:

Orjinalden alıntı: hanjin

quote:

quote:

açıkçası o cihaz sinema için fazla bile sadece sinema için düşünüyosanız 480p cihazlar işinizi rahat rahat görecektir
    ama bi oyun konsolu bağlamak bi bilgisayardan görüntü almak için o cihazın çözünürlüğü gerekli

Haftada 3-4 kez DVD izlemek için düşünüyorum, incelediğime göre bu cihaz 16:9 değilmiş.. :(
    Kaliteli renklere geniş izleme alanına ve parlaklığa sahip bir projektor lazım, sinema ekranı gibi :) Perdesi bile hazır 3metreye 2 metre yüksekliği olan bir perde var,, Projektorun perdeye olan uzaklığı max 6,5 metre olacak, kaliteli olarak nekadar büyüklükte görüntü alırım. Cihazıda max 1 yıl kadar kullanacağımdan bütceyi zorlamak istemiyorum..

Bulunduğum yerdeki bayiler sipariş üzerine ürün getiriyorlar oyüzden deneme görme şansım yok malesef..
    Teşekkürler saolun...

• yardım edermısnız epson emp-3 PROJEKSİYON var duvara 200 x 200 perde alsam nasıl olur bıde benm duvardan 300cm ılerı monta ettım tavana hatta sıze bı kroluk yapayım

http://img255.imageshack.us/my.php?image=dsc03210ps7.jpg
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hanjin

quote:

quote:

Haftada 3-4 kez DVD izlemek için düşünüyorum, incelediğime göre bu cihaz 16:9 değilmiş.. :(
    Kaliteli renklere geniş izleme alanına ve parlaklığa sahip bir projektor lazım, sinema ekranı gibi :) Perdesi bile hazır 3metreye 2 metre yüksekliği olan bir perde var,, Projektorun perdeye olan uzaklığı max 6,5 metre olacak, kaliteli olarak nekadar büyüklükte görüntü alırım. Cihazıda max 1 yıl kadar kullanacağımdan bütceyi zorlamak istemiyorum..

Bulunduğum yerdeki bayiler sipariş üzerine ürün getiriyorlar oyüzden deneme görme şansım yok malesef..
    Teşekkürler saolun...

o zaman siz ACER PH530 u inceleyin. Ekonomik 16:9 formatli Home Cinema..

• quote:

Orjinalden alıntı: ogundmr

yardım edermısnız epson emp-3 PROJEKSİYON var duvara 200 x 200 perde alsam nasıl olur bıde benm duvardan 300cm ılerı monta ettım tavana hatta sıze bı kroluk yapayım

http://img255.imageshack.us/my.php?image=dsc03210ps7.jpg

Sanirim Epson EMP-X3 modelini kullaniyorsunuz. 3 metreden maksimum 200x150 cm buyuklugunde 4:3 formatli goruntu elde edersiniz. bu nedenli 200 cm genisliginde herhangi bir perde isinizi gorur. Fakat perdelerin kaliteleri farkli farkli oldugu icin ona dikkat edin. Ornegin perdeye yansittiginiz goruntu arkaya gecmemesi icin arka yuzeyinin siyah olmasina dikkat edin.

• arkadaşlar benim sorum projeksiyonların tepki süreleriyle ilgili.. hiçbir firmanın ürününde özellikler kısmında geçmiyor tepki süreleri.. kaç ms olduğunu nasıl öğreniriz? genel olarak projektörler de lcd tvler gibi 8 ms civarında mı? yoksa daha düşük değerlere ulaşabiliyorlar mı? tv izlerken kayan yazılarda ve maç yayınında lcd tvdeki gibi rahatsız edici görüntüler oluyor mu?
  • projeksiyonlarda tepki süresi LCD tvlerdekinden çok daha düşük hatta son 2 yıldır C2Fine teknolojisiyle üretilen LCD projektörlerde yok denecek kadar az hatta yok.

Bu LCD projektörlerde 0,7inç yani 1,8 cm büyüklüğünde paneller var ve bu paneller tahmin edersinizki 106 cm büyüklüğündeki bir LCD Tv ile karşılaştırıldığında çok hızlı . Bu yüzden tepki süresi diye birşeyden bahsetmemiz zor.

Ancak DLP projektörlerde eski modellerde ve Ofis için üretilen 4:3 (800x600 ve 1024x768) modellerde hareketli ve küçük objelerin parlak ve açıkrenkli fonda arkasında kuyruklı yıldıza benzer bir hare bıraktığını gördüm. Bugüne kadar 3 adet DLP kullandım . Ancak Samsung DLP tv kullanıyorum şu anda herhangi bir problem yok.

quote:

Orjinalden alıntı: shlamazel

arkadaşlar benim sorum projeksiyonların tepki süreleriyle ilgili.. hiçbir firmanın ürününde özellikler kısmında geçmiyor tepki süreleri.. kaç ms olduğunu nasıl öğreniriz? genel olarak projektörler de lcd tvler gibi 8 ms civarında mı? yoksa daha düşük değerlere ulaşabiliyorlar mı? tv izlerken kayan yazılarda ve maç yayınında lcd tvdeki gibi rahatsız edici görüntüler oluyor mu?

• pekiii diyelimki aldık bi projeksiyon örneğin sony vpl aw15 modelini aldık.5 yıl kullandık bu cihazı.bu 5 yıl sonunda yedek lamba bulma konusunda sıkıntı yaşarmıyız.
    veya cihazla birlikte birde yedek lamba alsak bi 5 yıl sonra kullanımda bi problem yaşarmıyız ???

saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.